Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، هرچه که به انتخابت شوراها در قم نزدیک‌تر می شویم، جنب و جوش نامزدها در تبلیغات برای ربودن گوی سبقت از یک دیگر بیشتر می‌شود اما آن چه که مهم است، انتخاب آگاهانه شهروندان برای نشاندن  شخص اصلح به مدت  چهار سال بر روی کرسی ششمین دوره انتخابات شوراها است؛ انتخابی که ریشه در آبادانی و پیشرفت شهر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در تکاپوی انتخاباتی نامزدهای شورا همه چیز برای برگزاری انتخابات پرشور در قم مهیا شده است.

اختصاص ۲ هزار و ۵۷۹ صندوق الکترونیک ویژه انتخابات شورا‌ها

انتخابات شورای اسلامی شهر قم به صورت تمام  الکترونیکی برگزار می‌شود و ۳۳۹ داوطلب برای نشستن بر روی یکی از ۱۳ کرسی این شورا با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.


به تازگی جلسه توجیهی ناظران، سرناظران و ناظرمسئولان هیئت نظارت شهرستان قم برگزار شد.

در این جلسه ۱۷۰ نفر از ناظران، سرناظران و ناظرمسئولان هیئت نظارت استان قم با نحوه اخذ رای، نظارت و نحوه احراز هویت رای دهندگان در صندوق‌های الکترونیکی آشنا شدند.


مهدیخانلو ،دبیرهیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی استان قم گفت: امسال حدود ۱۴۰۰ ناظر، سرناظر و ناظر مسئول در انتخابات استان قم فعالیت می کنند.


به گفته دبیرهیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی استان قم،امسال در داخل شهر قم، حداقل ۲ هزار و ۵۷۹  صندوق الکترونیک اخذ رای خواهیم داشت.

  امنیت و صیانت از آراء مردم، تسریع در شمارش و اعلام نتیجه در مدت زمان کوتاه، کاهش خطای عوامل انسانی  با بهره‌گیری از سیستم تمام الکترونیک به طور کامل برطرف خواهد شد.

در فرآیند رای گیری الکترونیک، پس از وارد کردن کُد ملی در دستگاه احراز هویت و استعلام لازم، کد استعلام برای فرد صادر و سپس فرد کُد نامزد مورد نظر خود را درج می‌کند و پس از اتمام رای گیری دکمه پایان را فشار می‌دهد.

گفتنی است در این سیستم، امکان اصلاح، بازگشت به وضعیت نخست و دادن رای ممتنع نیز پیش بینی شده است.

طلاب جهادی این بار پا در صحنه انتخاباتی گذاشتند


گروه‌های جهادی پس از موفقیت در برنامه‌های محروم از محرومیت زدایی مبارزه با کرونا و تبلیغ در مناطق محروم این بار در عرصه کمک به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد وارد گود شدند.

گروه‌های جهادی با برپایی ایستگاه‌های انتخابات در جای‌جای شهر قم و برخی از مناطق مختلف کشور و با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی از جمله برپایی تریبون آزاد نمایش فیلم‌های روشنگری و تبلیغ چهره به چهره و پاسخگویی به ابهامات و شبهات در موضوع انتخابات برای کمک به امر مشارکت حداکثری در  انتخابات وارد میدان شدند.

همه فعالیت‌های این گروه‌های جهادی مردمی و بدون کمک‌های ارگان‌ها و سازمان‌ها و منابع دولتی است و در این ایستگاه‌های انتخابات بدون تبلیغ به فرد خاصی فقط در جهت تبیین جایگاه و اهمیت انتخابات برای رسیدن به مشارکت حداکثری تلاش می‌کنند ساعات کار این دستگاه‌ها هر روز از ساعت ۱۹ تا پایان شب خواهد بود که این ایستگاه‌ها تا روز انتخابات برپا خواهد بود.


انحصارگرایی در ارائه لیست  شورا بی اخلاقی است


حجت الاسلام سید علی موسوی،دبیر مجمع هم افزایی جوانان انقلابی قم با انتقاد از شیوه لیست بندی برخی گروه‌ها برای شورای شهر گفت: انحصارگرایی در ارائه لیست خلاف اخلاق سیاسی و اسلامی است.

او با اعلام این که لیست هم افزایی جوانان انقلابی قم برای انتخابات ششمین دوره شورا‌های اسلامی شهر نهایی شده است، افزود: ما در پی ایجاد انحصار نیستیم،از نظر ما الزاماً این طور نیست که حتماً باید جوانان وارد لیست شود بلکه از حضور افراد صاحب تجربه و اشخاص دارای سوابق مفید نیز استقبال می‌شود.

این فعال سیاسی و فرهنگی با بیان این که مسئله اصلی ما در مجمع، صرفاً انتخاب افراد شایسته است، تاکید کرد: در انتخاب داوطلبان، خارج از هرگونه توصیه و سهم خواهی و خارج از هرگونه حکمیت و زد و بند، صرفاً بر اساس صلاحیت‌های واقعی افراد در حوزه مدیریت شهری که به واقع مورد نیاز است، افراد انتخاب شدند.

دبیر مجمع هم افزایی جوانان انقلابی قم با بیان این که هنگام بسته شدن این لیست کمیته گزینشی به صورت مجزا و خارج از شورای مرکزی، مسئولیت تعیین افراد را برعهده داشتند، افزود: به جهت دوری نمودن از هرگونه حاشیه، افراد متخصصی را از خارج مجمع، دعوت به همکاری کردیم تا هیچ گونه شائبه جانبداری و سهم خواهی از افراد و گروه‌های مختلف مطرح نباشد.

او  ادامه افزود: مجمع هم افزایی چنانچه فردی را اصلح تشخیص دهد، هیچ ملاحظه‌ای برای مطرح کردن آن فرد در لیست ندارد.

موسوی گفت:متأسفانه از سوی دیگر، بعضی از افرادی که احساس می‌کنند قیم این شهر هستند، لیست‌هایی را می‌بندند و در ادامه افرادی را که در لیست آنان قرار ندارند، با فشار و بعضاً تطمیع از گردونه انتخابات به سمت انصراف می‌کشانند و آنان را از حضور در لیست‌های دیگر نیز منع می‌کنند.

او ادامه داد:این که از سوی بعضی افراد و گروه‌ها گفته شود که فقط لیست ما، محور باشد و اینکه اگر لیست دیگری نفر مورد نظر ما را به عنوان اصلح شناخت و در لیست خود قرار داد، ما آنان را مورد اعتراض و هجمه قرار دهیم، قطعاً رفتار درستی نیست و اینکه تعهد‌های مختلف از افراد گرفته شود نیز رفتار اخلاقی سیاسی و اسلامی نیست.

رئیس جامعه مدرسین : اقتدار واقعی حضور ملت در صحنه است

 آیت الله حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار ما تاکید کرد:امکانات دفاعی برای اقتدار یک کشور بسیار مهم است، ولی اقتدار واقعی حضور ملت در صحنه است اگر این دو توامان باشد، اقتدار و اراده یک ملت را به رخ جهانیان می‌کشد.

با اشاره به این که حضور حداکثری در انتخابات هم برای دوستان و هم برای دشمنان انقلاب اسلامی دارای پیام است افزود: دشمنان بدانند که مردم ما در همه صحنه‌ها در میدان حضور دارند و دوستداران بدانند که مردم هیچ گاه نمی‌پسندند غایب از میدان باشند.


رئیس جامعه مدرسین به دفاع جانانه ملت در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: امروز کسانی که واجد شرایط رای دادن هستند احساس می‌کنند یک جهاد مقدسی پیش رو دارند که باید خود را برای حضور در آن آماده کنند.


آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: آن چه برای ملت ما و کسانی که در دنیا ناظر رفتار ما هستند مهم است حضور حداکثری است که چشم جهانیان را خیره کند.


او یاس و ناامیدی و بی تفاوتی را از آفت‌های هر انقلابی دانست و تاکید کرد: همه بدانند با گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی این ملت بار مشکلات، سختی‌ها، ناملایمات و دشمنی دشمنان را با تمام گوشت و پوست استخوان لمس کرده است، اما بنا نیست این مشکلات اهداف متعالی‌تر را که به خاطرش انقلاب کرده فراموش کند بنابراین آحاد جامعه ما در روز ۲۸ خرداد پرشکوه شرکت می‌کنند.


رئیس جامعه مدرسین انتخاب آگاهانه را پایه گذار پیشرفت دانست و افزود: در انتخاب ریاست جمهوری باید دقت داشت چرا که او می‌تواند با اختیارات گسترده‌ای که در دست دارد در مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصاد بسیار تاثیرگزار باشد.


آیت الله حسینی بوشهری گفت: حضور حداکثری نشانه اقتدار کشور و ملت و پاسخی است به یاوه گویی‌های دشمنان است.


او حضور حداکثری مردم را مانند زره پولادینی دانست که می‌تواند کشور را در مقابل دشمن حفظ کند.


رئیس جامعه مدرسین با اشاره به این که ایران اسلامی دشمنان زیادی دارد افزود: با انتخابات پیشرفت حاصل می‌شود پس مردم نقش خود را کوچک نشمارند اگر نقشی نداشتند دشمنان این همه تلاش برای دلسرد کردن آنان انجام نمی‌داد پس هر رای مردم تیری است که بر قلب دشمن می‌نشیند.


آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به این که حضور ما در انتخابات باعث کند شدن حربه دشمن است گفت: ما زمانی در مذاکرات موفق می‌شویم که اعلام شود حضور مردم در انتخابات بسیار گسترده و باشکوه بوده تا دشمن ناخواسته در مقابل اراده ملت ایران دست را به علامت تسلیم بالا ببرد.


او تاکید کرد: شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف و پیام آن این است که من حق دارم سرنوشتم را خودم تعیین کنم و در مقابل خون شهیدا و امام شهدا و پیشرفت کشور مکلف هستم.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات شوراها آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین انتخابات شورا ها حضور حداکثری هم افزایی استان قم گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، احسان محمدحسینی مدیر روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت با اعلام فهرست نمایندگان مورد حمایت این شورا در حوزه انتخابیه تهران، ری شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بیان کرد: در فرایند انتخاب نمایندگان، تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند.

بیشتر بخوانید؛ لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران

به این ترتیب فهرست مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه به شرح زیر است:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳- سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه در ۲۲ حوزه انتخابیه برگزار می‌شود. مرحله اول انتخابات نیز ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار شده بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229479 برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • حضور متولدین ۲۱ اردیبهشت ۸۵ در پای صندوق‌های رای قائم‌شهر
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟