Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@16:35:09 GMT

نامزدهای شوراها باید بینش اجتماعی داشته باشند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۰۳۰۲

نامزدهای شوراها باید بینش اجتماعی داشته باشند

حسین ثقفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با فهم دقیق نیازهای بومی می توانیم دست به انتخاب نامزدهای کاردان بزنیم و عضو شورای شهر در درجه اول باید بینش اجتماعی وسیعی داشته باشد و باید از انتخاب کسانی که نقش وکارکردشان تنها در جذب سرمایه خلاصه می شود پرهیز کرد.

وی ادامه داد: هدف مهم تشکیل شورای شهر، تامین رفاه عمومی برای مردم است لذا نمی‌توان آن را فقط در منافع شهرداری دید و به آن گره زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: داشتن نگاه جامع به نیازهای مردم از جمله بهداشت و درمان، ورزش و سلامت، آموزش و تربیت، تفریح و سرگرمی و  گردشگری می تواند نشانه افق گسترده تفکر و از خصوصیات نامزدهای انتخابات شوراها باشد. 

ثقفی افزود: شوراها نباید تنها متفکران قوم یا محله‌ای خاص تلقی شوند بلکه برآیند مجموعه شورا باید آیینه تمام‌نمای خواسته‌های عموم شهروندان باشد در غیر این صورت در هر منطقه‌ای چنین نگاهی به افراد شده است کم کم انحراف و فساد، تولید و بروز کرده که نمونه اش را در برخی شهرهای کشور بارها شاهد بوده‌ایم.

وی ادامه داد: نباید انتخاب خود را تنها به کسانی گره زد که مکنده و کشنده‌ ارابه پول و به دنبال مادیات هستند بلکه فلسفه شورای شهر بسیار فراتر از اینهاست و در حقیقت می توان به طور خلاصه آن را مجمعی دانست که با خرد جمعی به دنبال اداره هرچه بهتر شهر هستند.

نماینده معلمان استان خراسان رضوی در شورای عالی آموزش و پرورش کشور گفت: اگر شورای شهر را حاصل هویت علمی و مدنی مردم بدانیم انتخاب نامزدهای دارای صلاحیت برای آنها از اهمیت به سزایی برخوردار است.

ثقفی افزود:نحوه انتخاب نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی نه تنها در گناباد بلکه در اغلب شهرهای کوچک حالت فرسایشی و قبیله ای به خود گرفته و نتوانسته است بر مبنای خرد نوین که اصل اساسی آن جنبشی برای تحول باشد شکل بگیرد.

وی ادامه داد: امروزه نگاه انسان شناختی در حوزه های شهری بسیار کمرنگ شده است و بر عکس بیشتر نگاهها مکانیکی و فیزیکال است و لذا تا نامزدی دریافت صحیحی از خواسته های روحی و جسمانی انسان امروزی به مقتضای منطقه خود نداشته باشد نمی توان امیدی به بهبود اوضاع آن شهر داشت.

نماینده معلمان استان خراسان رضوی در شورای عالی آموزش و پرورش کشور گفت: بزرگترین ضعف شورای شهر گناباد تاکنون فقدان نگاه فرهنگی و اجتماعی به مسایل منطقه بوده است مثلا نسبت به امور گردشگری و میراث فرهنگی غفلت زیادی صورت گرفته که بحران کرونا توانست تا حدودی بر آن سرپوش گذارد. 

ثقفی بر اهمیت مشارکت در انتخابات تاکید و بیان کرد: دریافت مردم از کمبودهای منطقه و شناختشان از شم مدیریتی نامزدهای انتخاباتی از مهمترین شاخصه های شرکت در این رویداد سیاسی است.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری ۲۸ خردادماه برپا می شود، که ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در قالب ۹۷ شعبه اخذ رای در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد دست‌اندرکار برگزاری آن هستند.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها شورای شهر ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی گناباد مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی شورای شهر ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی گناباد مشارکت سیاسی شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد

وزیر کشور در نشست هم اندیشی استانداران بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی در نشست هم اندیشی با استانداران سراسر کشور با تقدیر از استاندارهای سراسرکشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رییس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش بینی های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب های اجتماعی و برنامه های پیش رو با تاکید بر ماموریت های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری ها را متولّی گری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: استانداری ها نمی توانند با تصدی گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب های اجتماعی را به ثمر رسانند.

دیگر خبرها

  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف