Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: ۸۰ درصد از محصولاتی که برای نخستین بار در ‌کشور تولید می‌شود، مربوط به صنعت نفت است.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از ایرنا، سورنا ستاری، امروز در مراسم گشایش رسمی پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت افزود: یکی از مواردی که در پژوهش بحث می شود چند موضوع است. یکی از این موضوعات ساخت هواپیما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در ابتدای قرن ۲۰ میلادی همه کشورها می خواستند هواپیما بسازند و هزینه های زیادی کردند.

ستاری با اشاره به اینکه با توجه به شکست های متوالی، هواپیما ساخته نشد، گفت : نیویورک تایمز اعلام کرد که تا ۱۰۰ سال دیگر هم نمی توانیم هواپیما بسازیم اما به فاصله کوتاهی ۲ نفر دوچرخه ساز توانستند هواپیما بسازند. بنابراین باید نگرش خود را تغییر دهیم.

وی افزود: محصول حاصل سرمایه گذاری بخش خصوصی در پژوهش است. پول دولتی در پژوهش محصول تولید نمی کند.

ستاری با بیان اینکه باید یک زیست بوم برای توسعه پژوهش داشته باشیم، ادامه داد: نیروی انسانی اکوسیستم باید از استارتاپ ها تامین شود.

وی تاکید کرد: اقتصاد سیستم در شرکت های دانش بنیان است که در پژوهش و فناوری هزینه می کنند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به اینکه باید فضایی آماده شود تا استارتاپ ها نوآوری خود را شکوفا کنند، گفت: شرکت‌های فناوری این فرصت را فراهم می کنند.

وی ادامه داد: ۱۰ برابر پولی که بخش دولتی در این پارک هزینه کرده باید توسط بخش خصوصی تامین شود.
به گفته ستاری، پژوهش صنعت نفت باید از طریق بخش خصوصی تامین شود.

وی افزود: پژوهشگاه صنعت نفت می تواند پلتفرم عالی باشد اما نمی توان از یک محقق در پژوهشگاه صنعت نفت انتظار داشت محصول ارائه کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: پارک باید زمینه تولید محصول را فراهم کند و بعد به بازار متصل شود. این موضوع به ویژه در محصولاتی که بار اول اهمیت ویژه دارد.

پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت صبح امروز (دوشنبه، ۲۴ خردادماه) با حضور بیژن زنگنه وزیر نفت، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و جمعی از مدیران ارشد نفت و فعالان حوزه پژوهش و فناوری کشور افتتاح شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت نفت استارتاپ پول نیوز هواپیما دانش بنیان معاون علمی و فناوری صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین