Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@22:49:03 GMT

شور تبلیغات شوراها در کردستان

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۲۸۲۵

شور تبلیغات شوراها در کردستان

به گزارش ایرنا، به روزهای آخر تبلیغات که نزدیک می‌شویم فضای انتخاباتی در شهرهای مختلف کردستان داغ‌تر می‌شود. این روزها جدا از نصب تصاویر مربوط به نامزدهای شورای اسلامی شهر روی بنرهای تبلیغاتی، افرادی از قشر نوجوان و جوان، مشغول پخش برگه‌های تبیلغاتی برای نامزدهای مورد علاقه خود هستند.

پیاده‌راه فردوسی سنندج، این روزها شلوغ‌تر از همیشه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنرهای تبلیغاتی نصب شده در این پیاده‌راه، حال و هوای آن را کاملا انتخاباتی کرده و مردم عین عبور از کنار بنرها، هر از گاهی نگاهی به عکس نامزدها می‌کنند.

عکس نامزدهای خانم با لباس کُردی و محلی روی بنرهای تبلیغاتی بیشتر خودنمایی و چشم عابران را به خود جلب می‌کند. البته این تنها شامل خانم ها نمی‌شود، برخی کاندیدهای آقا هم از لباس محلی برای تبلیغ استفاده کرده‌اند.

نوشته‌های روی عکس‌ نامزدها برایم جالب بود. همه دکتر یا مهندس هستند و هرکدام مدارک و سوابق تحصیلی یا احیانا مدیریتی خود را درج کرده‌اند.

یکی با شعار " همدلی و همفکری، تحول و سازندگی"، پا به میدان گذاشته، یکی دیگر " یارمه‌تی بو شار(کمک برای توسعه شهر) را شعار خود قرار داده، دیگری با شعار "شهر را تجربه می‌سازد" وارد رقابت شده و آن یکی "سه‌ر به‌رزی نیشتمان هیوای منه(سربلندی وطن آرزوی من است)" را شعار انتخاباتی خود در نظر گرفته است.

تبلیغات کاندیداها فقط محدود به خیابان‌ها و معابر عمومی نیست، اغلب ستادهای تبلیغاتی برای خود دست و پا کرده و شور و جلسات انتخاباتی راه انداخته‌اند. نامزدها در کنار آن طی روز به محلات و مناطق مختلف شهر رفته و با سخنرانی در میان مردم، سعی دارند آرا و اعتماد آنان را جلب کنند.

یکی از رفع مشکلات زیرساختی محلات حاشیه شهر، آسفالت کوچه و خیابان می‌گوید، یکی دیگر از تلاش برای توسعه و آبادانی شهر، ایجاد زمینه‌های کارآفرینی و اشتغال و دیگری از توجه به اقشار آسیب‌پذیر و مناطق حاشیه شهر صحبت می‌کند.

تعدادی از کاندیداها که وضعیت مالی بهتری دارند، بنرهای بزرگی در نقاط مختلف شهر زده‌اند تا توجه مردم به آنان بیشتر باشد و از این راه بتوانند خود را بهتر در معرض دید شهروندان قرار دهند.

ستادهای تبلیغات کاندیدهای شوراهای شهر هم این شب و روزها شلوغ است. از سخنرانی و برگزاری نشست تبلیغاتی و تحلیل مسائل اجتماعی و سیاسی گرفته تا موسیقی و رقص محلی و دادن شام به مهمانان و طرفداران، از برنامه‌هایی است که این روزها زیاد دیده می‌شود.

فضای مجازی اما پررونق تر

بحث انتخابات و تبلیغات شوراهای شهر در عالم واقع اگرچه تا حدوی پرشور است اما فضای مجازی دست پیش گرفته و تبلیغات در این فضا بسیار پررنگ تر است.

کمتر نامزدی را می‌توان دید که گروه یا کانال تبلیغات انتخاباتی در تلگرام یا واتساپ نداشته باشند. هر کدام با داشتن شعاری خاص و با اضافه کردن تعداد بیشتری از شهروندان، دوستان و آشنایان، به دنبال کسب آرای حداکثری است.

تقریبا هر روز یا شب، می‌بینم که به گروه حامی کاندیدای جدیدی اضافه شده‌ام. یکی از کاندیدها در گروه خود، با گذاشتن مطلب و عکس نوشته‌ای، از وضعیت کارگران فصلی ناراضی و به نوعی تلویحی از تلاش برای رفع مشکلات بیمه‌ای آنان حرف زده بود.

"هر کدام از دوستان از امروز سعی کنند حداقل ۲۰ نفر رو به رای دادن به .... آقا تشویق کنند. رای اولی‌ها فراموش نشوند" این یکی از مطالبی است که یکی از حامیان کاندیدای شورای شهر سنندج در گروه تلگرامی گذاشته بود.

یکی در اینستاگرام، با استوری کردن عکس داوطلب محبوب خود و عملکردش در گذشته، او را منجی و خدمتگزار مردم می‌داند، دیگری همین کار را به قصد تخریب و از روی طعنه انجام می‌دهد.

با یکی از نامزدهای این دوره از شوراهای شهر سنندج راجع به وضعیت تبلیغات و تفاوت آن با دوره‌های گذشته صحبت کردم که گفت: اغلب کاندیداها به سمت تبلیغ از طریق فضای مجازی رفته‌اند، چونکه هم ارتباط با مردم و شهروندان راحت‌تر و هم بسیار کم هزینه تر است.

او به این هم اشاره کرد که تبلیغات در معابر عمومی و فضای شهر هم مهم است و ادامه داد: معتقدم تبلیغات در فضای مجازی با سرعت بهتر و با اثرگذاری بهتری قابل انجام است، بنابراین بیشتر از این فضا برای تبلیغ استفاده می‌کنم.

روستاها هم از قافله عقب نمانده‌اند

شاید خیلی از ما تصورمان از انتخابات و تبلیغات فقط مربوط به شهرها است اما با تحقیقی که از یکی ۲ روستای سنندج انجام دادم، متوجه شدم روستاییان نیز از قافله عقب نمانده و در این عرصه فعالیت دارند.

با یکی از اهالی روستای امروله(واقع در ۶۵ کیلومتری سنندج) که پیش از این شورای روستا بوده صحبت کردم. او گفت: در دوره‌های قبل تبلیغات آنچنانی برای شوراها یا حتی ریاست جمهوری انجام نمی‌شود اما این دوره بخاطر رونق فضای مجازی، تبلیغات پررنگ است.

مهدی حسینی به این هم اشاره کرد که برای این دوره از انتخابات شوراها، پنج نفر در روستا ثبت نام کرده‌اند و هر کاندیدا با برگزاری مهمانی‌های شبانه، سعی می‌کند جدا از اقوام، تعدادی از اهالی روستا را نیز با خود همراه کند.

با یکی از اهالی روستای ماموخ سفلی از توابع شهرستان سنندج هم راجع به انتخابات این دوره و نحوه مشارکت مردم سوال کردم که اینگونه جواب داد: تبلیغات کاندیداهای شورای روستا اگرچه در داخل آبادی کمرنگ است اما در فضای مجازی داغتر بوده و گاهی به جر و بحث هم ختم می‌شود.

جلیل امامقلی ادامه داد: این روزها هر نوجوان و جوانی گوشی و اینترنت دارد و وضعیت طوری شده که حتی مردم به خاطر انجام کار روزمره و نداشتن زمان، از طریق فضای مجازی و اینترنت با هم در ارتباط هستند.

تبلیغات نه تخریب برای مشارکتی گسترده در انتخابات

بهرحال سه روز بیشتر برای تبلیغات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ریاست جمهوری باقی نمانده است اما در این میان مهم این است که کاندیداها در چارچوب قانون و با هدف معرفی توانمندی واقعی خود و دور از هرگونه تخریب و وعده‌های دروغ، در راستای تشویق مردم به مشارکتی گسترده در انتخابات و خدمتی شایسته تر به مردم گام بردارند.

براساس اعلام ستاد انتخابات استان کردستان، حدود ۱۵۰ کاندید برای کسب ۹ کرسی شورای اسلامی شهر سنندج در حال رقابت هستند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد برگزار می شود.

برچسب‌ها کردستان سنندج شورای اسلامی شهر سنندج تبلیغات انتخاباتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سنندج شورای اسلامی شهر سنندج کردستان سنندج شورای اسلامی شهر سنندج تبلیغات انتخاباتی اسلامی شهر فضای مجازی شهر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: شوراها یکی از کلیدی‌ترین بخش‌ها در کمک به بالندگی شهر و روستا هستند.

مسلم مرادی امروز (دهم اردیبهشت‌ ماه) در مراسم تقدیر از اعضای شوراهای اسلامی شهرهای بروجرد، اشترینان و ونایی که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: شوراها در شهر و روستا، اقدامات خوبی در حوزه‌های مختلف انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: شوراها برخاسته از مردم‌سالار دینی هستند و در این راستا باید کار مردم را در اولویت قرار داد و دغدغه‌های آنها تبدیل به مصوبه و اجرا شوند.

فرماندار بروجرد با بیان اینکه نقش شوراها در پیشبرد امور شهرها و روستاها بسیار مهم و با اهمیت است، افزود: مصوبات شورا باید قوی و برای رفع مشکل باشد تا گرهی از مشکلات باز کند.

مرادی بیان کرد: شوراهای اسلامی باید در راستای نظارت کافی و لازم بر عملکرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای پیشبرد اهداف مد نظر و رسیدن به سطح مطلوب توجه ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه شوراها از ظرفیت افراد نخبه و صاحب‌ نظر برای پیشبرد اهداف استفاده کنند، گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا همواره یکی از کلیدی‌ترین بخش‌ها در کمک به بالندگی و آبادانی هر شهر یا روستا هستند.

معاون استاندار لرستان اضافه کرد: شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم، با حاکمیت و نماد تجلی خرد جمعی است.

در این مراسم، از اعضای شورای اسلامی شهرهای بروجرد، ونایی، اشترینان، سرهنگ خوانساری و سرباز وظیفه‌ای که هفته گذشته به زنانی که در خیابان خودروی آنها دچار مشکل شده بود، کمک کردند و پاکبانی که در بارندگی‌های اخیر جان چند حیوان را نجات داد، تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات از ۲ روز دیگر
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • وحید شمسایی: یک برند، پول عجیبی به من می داد تا برای تبلیغات برنج بخورم؛ مردم تولدم را فراموش می‌کنند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! / فیلم
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان