Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،سعید جلیلی در گفتگوی تلویزیونی با شبکه استانی البرز گفت: دولت سایه یعنی این که قبل از دولت باید مردم خود در شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان و مطالبه از دولت برای این که این ظرفیت‌ها به بهترین شکل مورد استفاده قرار بگیرد، پیشگام بشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که اجرای این مهم برنامه می‌خواهد افزود: این که در کنار برنامه یک باور و اراده برای جهش در چهار سال آینده، اگر ما صحبت از جهش می‌کنیم نیازمند مردان بی ادعایی است که بدون دیده شدن در کشور تلاش و مجاهدت می‌کنند، اما بسیاری از آن‌ها در رسانه‌ها دیده نمی‌شوند.

جلیلی با اشاره به این که امروز نقش شما مردم باید این باشد که چنین انسان‌های خدومی را بشناسید و بشناسانید،گفت: دولت آینده نیازمند استفاده از ظرفیت چنین انسان‌هایی است که به دنبال کار نمایشی نبوده و هدف شان کار واقعی باشد و ثمره کار آن‌ها را مردم چشیده و مورد تقدیر قرار بدهند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: کار اصلی بر روی دوش مسئولان باید باشد هر میزان که مسئولان بیشتر شانه زیر بار مسئولیت بدهند فشار از روی دوش مردم بیشتر برداشته خواهد شد، اما لازمه این امر همراهی و کمک مردم است.

جلیلی با بیان این که کمک مردم تنها پشتیبانی از کار‌های خوب دولت نیست افزود: کمک مردم تصحیح کار‌های خطا در دستگاه‌های دولتی و توجه دادن دولت به ظرفیت‌های مورد غفلت واقع شده است در واقع کمک مردم این است که اگر کار ناقصی وجود دارد دولت را متوجه تا آن کار تکمیل شود.

اوگفت: تصور ما بر این است که امروز کشور می‌تواند چنین جهشی داشته باشد، جهش ایران نیازمند یک جهاد بزرگ و یک تلاش سترگ همگانی است، در واقع جهش ایران اگر بخواهد که محقق شود لازمه آن جهش تک تک روستا‌ها و لازمه آن جهش شهر‌ها و استان‌ها است.

جلیلی افزود: مردم البرز ما امروز در آستانه یک انتخاب برای چهار سال آینده کشور قرار داریم که این چهار سال برای کشور می‌تواند به شکل روزمره و این که حداکثر یک یا ۲ و یا چندمشکل برطرف شود اداره بشود.

او با بیان این که با نگاهی دیگر نیز این چهار سال می‌تواند اداره شود گفت: نگاه جهش کشور، نگاه احصای ظرفیت‌ها و توانمندی هاو فرصت غنیمت شمردن هر توانایی که در کشور وجود دارد. استان شما امروز توانمندی‌های و فرصت‌های بسیار ارزشمند و بزرگی دارد که این فرصت‌ها نباید نادیده گرفته شوند.

جلیلی افزود: اگر صحبت از جهش کشور می‌شود، جهش کشور بدون جهش استان، شهر‌ها و روستا‌ها امکان پذیر نیست حتی برای هر روستا بایستی یک برنامه داشت و هر روستا تبدیل به یک سلول جهش کشور شود، هر شهر نیز باید تمام توانمندی‌های آن احصاء و به بهترین شکل استفاده شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: استان البرز توانمندی و فرصت‌های بسیار ارزشمندی از جمله قابلیت‌های صنعتی در اشتهارد، توانمندی‌های کشاورزی و دامپروری در ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد، فرصت‌های گردشگری در بیلقان که همگی پتانسیل‌هایی هستند که اگر مورد توجه قرار بگیرند هر کدام از آن‌ها این ظرفیت را دارند که آن منطقه را ارتقاء بدهند.

او افزود: اگر استان البرز یک فرصت همجواری با پایتخت و مرکز ایران و با استان‌های شمالی کشور را دارد این فرصت باید برای مردم منافع داشته باشد و نه فقط مشکلات، نباید مشکلات استان‌های همجوار به البرز سرریز شوند بلکه باید از فرصت همجواری با تهران و سایر استان‌های شمالی مردم منتفع و نه متضرر بشوند که این برنامه می‌خواهد.

انتهای پیام/ر .ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری چهار سال کمک مردم ظرفیت ها جهش کشور استان ها فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، اگر ریاض و تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط موافقت نکنند، دولت بایدن با عربستان سعودی موافقت‌نامه دفاعی امضا نخواهد کرد و تاکید کرد: «شما نمی‌توانید یک بخش را از بقیه جدا کنید.»

به گزارش ایسنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا شنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» پیشنهادات اخیر مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و پادشاهی آل سعود مورد بررسی قرار می‌گیرد، رد کرد.

دولت بایدن برای تشویق ریاض به رسمی کردن روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی به‌عنوان بخشی از طرح‌هایی برای «تضمین صلح پایدار در خاورمیانه»، توافق سه‌جانبه‌ای را به‌ویژه بعد از هفتم اکتبر که عملیات صهیونیست‌ها علیه غزه به راه افتاد و برای هفت ماه است که ادامه دارد، تحت فشار قرار داده است.

ایالات متحده امیدوار است که از چشم‌انداز روابط با آل سعود و عادی‌سازی روابط دیگر کشورهای مسلمان، برای متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای موافقت با امتیازات قابل توجه به فلسطینی‌ها استفاده کند. اما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بارها هرگونه حرکت به سوی راه‌حل دو دولتی برای درگیری طولانی تل‌آویو و فلسطین را رد کرده است.

سالیوان گفت: «چشم‌انداز یکپارچه تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی، همراه با گام‌های معنی‌دار از جانب مردم فلسطین است. همه اینها باید با هم جمع شوند... شما نمی‌توانید یک قطعه را از بقیه جدا کنید.»

جیک سالیوان گفت جو بایدن قصد دارد به طور علنی «مسیر به سمت منطقه‌ای آرام‌تر را شرح دهد.»

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: «انتظار دارم در ماه‌های آینده از رئیس‌جمهور بایدن و دیگران، بیشتر در مورد مسیری که ما معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه صلح‌آمیزتری ایجاد کند، بشنوید.»

او افزود: «تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که روی آنچه را که فکر می‌کنیم معقول است، کار کنیم و تلاش کنیم تا هر چه بیشتر کشورهای منطقه را با آن همراهی کنیم و سپس آن را ارائه کنیم و در نهایت این به عهده رهبری اسرائیل و مردم اسرائیل است که تصمیم بگیرند که آیا این راهی است که آنها می‌خواهند طی کنند یا خیر.»

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ «برای تامین صلح در منطقه» ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از ۷ اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید «گام‌های برگشت‌ناپذیر» را به سوی تشکیل کشور فلسطین ببیند.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شد که ویلیام برنز، رئیس سیا در قاهره بود، جایی که میانجی‌ها به دنبال متقاعد کردن حماس برای پذیرش پیشنهادی برای توافق هستند که منجر به آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست می‌شود. میانجی‌ها امیدوارند که برای توقف شش هفته‌ای اولیه در جنگ میانجی‌گری کنند که سپس برای مذاکره در مورد آتش‌بس پایدار مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است