Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ستاد توسعه فناوری نانو، ‌جوهر رسانا جوهری است که استفاده از آن روی زیر لایه‌های متفاوت، خطوط و طرح‌های رسانا به وجود می‌آورد. این جوهرها در فناوری‌های نوین و در فرایند تولید مدارهای چاپی به کار می‌روند و این امکان را فراهم می‌کنند که به‌جای روش‌های متداول و پیچیده تولید بردها، مدار آن‌ها را ترسیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه جوهرهای بر پایه نانوذرات مهم‌ترین محصولات تجاری این حوزه هستند و در سرتاسر جهان توجه زیادی را به خود جلب کرده‌اند. نانوذرات فلزی در مقایسه با دیگر ذرات دارای خواص منحصربه‌فردی از قبیل رسانایی الکتریکی بالا هستند که این ویژگی آن‌ها را در فناوری چاپ قطعات الکترونی بسیار مورد توجه قرار می‌دهد.

در این راستا این شرکت نانویی با بهره‌گیری از فناوری نانو موفق به تولید قلم رسانا شده‌ که در آن از نانوذرات با غلظت بالا استفاده شده است. ساخت و تولید این قلم می‌تواند مقدمه‌ای برای حرکت در مسیر فناوری نوین الکترونیک چاپی و در ادامه گامی برای تولید جوهرهای قابل ‌استفاده در چاپگرها باشد.

این قلم رسانا قابلیت کاربرد روی کاغذ و مقوا و استفاده در مصارف آموزشی، طراحی مدارهای الکترونی، آموزش در حوزه الکترونیک، سلول‌های خورشیدی و کاردستی را دارد. از مزیت‌های این قلم می‌توان به عدم ایجاد سطوح برجسته (ایجاد خط‌های صاف و بدون برجستگی و غیر قابل لمس با دست) اشاره کرد. در فرمولاسیون این قلم رسانا از آب به عنوان حلال استفاده شده تا اثرات زیست محیطی را به حداقل برساند. این محصول از نظر عملکرد کاملا قابل رقابت با نمونه‌های خارجی است و در عین حال قیمت کمتری نیز دارد، در تولید این محصول از نانوذراتی در ابعاد ۵۰ نانومتر استفاده شده است.

این شرکت در سال ۱۳۹۳ با هدف فعالیت در حوزه فناوری نانو تاسیس شد. این شرکت با بهره‌گیری از توانمندی علمی و فنی کادر علمی و همچنین همکاری با پژوهشگران توانمند دانشگاهی گروه‌هایی از نانو ذرات و نانوکامپوزیت‌ها، نقاط کوانتومی و خوشه‌های فلزی را با کیفیت عالی تولید و به بازار عرضه کرده است. نخستین محصول شرکت، کلوئید نانو نقره است. روش سنتز کلوئید نانو نقره این شرکت به گونه‌ای است که اجازه تولید کلوئید نانو نقره را در غلظت‌های متنوع  می‌دهد.

برچسب‌ها فناوری نانو فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو نانوذرات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری نانو فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو فناوری نانو فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو نانوذرات فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۴۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور