Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، این شرکت انگلیسی – سوئدی تاکید کرد که شرکت کنندگان در این مطالعه، افراد بالای ۱۸ سال واکسینه نشده بودند که طی هشت روز گذشته در معرض یک فرد مبتلا به کرونا قرار داشتند.

درمان آنتی بادی مونوکلونال خطر ابتلا به کووید – ۱۹ دارای علائم را به میزان ۳۳ درصد در مقایسه با دارونما کاهش می دهد که به لحاظ آماری رقم قابل توجهی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت آسترازنکا همچنین سرگرم مطالعه درمان در بیماران قبل از قرار گرفتن در معرض افراد مبتلا به کرونا و درصدد پیشگیری از ابتلا به بیماری حاد است.

درمان آنتی بادی مونوکلونال یک روش دارویی است که از آنتی بادی های طبیعی بدن که برای مقابله با عفونت تولید می شود، تقلید می کنند.

شرکت آسترازنکا اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۹۹) شرکت سوئیسی لونزا را برای تولید این داروی آنتی بادی دعوت به کار کرد.

این روش درمانی از حمایت دولت آمریکا برخوردار است. آسترازنکا ماه مارس (اسفند ۹۹) از توافقی با دولت آمریکا برای تامین نیم میلیون دُز AZD۷۴۴۲ خبر داد.

این شرکت امروز سه شنبه اعلام کرد که در حال مذاکره با دولت آمریکا درمورد برداشتن گام های بعدی مرتبط با این توافق است.

در همین حال، کارگروه کووید - ۱۹ وابسته به نهاد نظارت دارویی اتحادیه اروپا، همزمان با افزایش نگرانی ها در باره لختگی خون، روز یکشنبه خواستار توقف تزریق واکسن کرونای آسترازنکا به افراد بالای ۶۰ سال شد.

با اینکه سازمان نظارت دارویی اروپا "اما" واکسن آسترازنکا را برای همه گروه های سنی امن دانسته؛ اما چند کشور عضو اتحادیه اروپا به علت پیدا شدن موارد کمیاب لختگی خون عمدتا در میان جوانان، کاربرد آن را برای افراد پائین تر از سن به خصوصی متوقف و برای ۵۰ تا ۶۵ سالگان و سالمندان محدود کرده اند.

ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع یافته است.

کووید – ۱۹ تاکنون ۱۷۷ میلیون و ۳۰ هزارو ۶۸۷ نفر را مبتلا کرده است. از این تعداد، ۳ میلیون و ۸۲۷ هزار و ۷۳۷ نفر بر اثر  ابتلا به این بیماری فوت کرده و ۱۶۱ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۵۲۱ نفر بهبود یافته اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 اتحادیه اروپا دولت آمریکا واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 اتحادیه اروپا ویروس کرونا کووید 19 اتحادیه اروپا دولت آمریکا واکسن کرونا دولت آمریکا آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد

رییس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس، گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بینیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت اپ قرار می‌گیرند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رییس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت