Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران گفت: بورس کالا، بستر معاملاتی مناسبی برای فروش املاک و مستغلات در بازاری شفاف مبتنی بر عرضه و تقاضا را فراهم کرده است.

 به نقل از بورس کالا، علیرضا ناصرپور در خصوص مزایای بازار املاک و مستغلات بورس کالای ایران برای معاملات بخش مسکن در کشور افزود: این بازار تازه تأسیس، بستر معاملاتی مناسبی برای فروش املاک و مستغلات در بازاری شفاف مبتنی بر عرضه و تقاضا را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجودی که کمتر از یک سال از راه‌اندازی این بازار می‌گذرد، اما نسبتاً موفقیت خوبی در زمینه جذب عرضه‌کنندگان و خریداران به این بازار رقم خورده است. در این مدت نهادها و سازمان‌های دولتی و عمومی نسبت به پذیرش املاک خود در این بازار و در معرض حراج قرار دادن آن اقدام کرده‌اند. به‌عنوان نمونه در سال گذشته املاکی از چند بانک، وزارت دفاع، شرکت شهرهای جدید و … در این بازار پذیرش و عرضه شد که اغلب این موارد نیز به معامله انجامید.

وی ادامه داد: این بازار جایگزین مناسبی برای معاملات املاک و مستغلات سازمان‌ها و نهادهای عمومی است که تا پیش از این از طریق مزایده برای فروش گذاشته می‌شدند، اما با راه‌اندازی این بازار این امکان به وجود آمد تا این املاک در بازاری رسمی و شفاف‌تر و بر مبنای حراج مورد داد و ستد قرار گیرند.

ناصرپور گفت: شفافیت مهم‌ترین مزیت فروش املاک در این بازار است، در عین حال در این روش فروش، امکان رقابت قیمتی میان خریداران وجود دارد که این موضوع در نهایت به کشف قیمت واقعی و شفاف ملک عرضه شده می‌انجامد. در سال جاری نیز پذیرش املاک جدید برای عرضه در این بازار ادامه داشته که با تکمیل فرآیندهای پذیرش، متقاضیان می‌توانند منتظر عرضه‌های جدید در این بازار برای امسال باشند.

معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران در ادامه به سایر مزایایی که این بازار می‌تواند برای بخش مسکن به وجود آورد اشاره کرد و افزود: تعریف و تأسیس صندوق‌های زمین و ساختمان امکان دیگری است که بورس کالا می‌تواند در اختیار فعالان صنعت ساخت‌وساز قرار دهد. راه‌اندازی چنین صندوق‌هایی از سویی به جذب سرمایه‌های سرگردان جامعه به بخش تولید (ساخت‌وساز مسکن) منجر می‌شود و از طرف دیگر با تحریک بخش عرضه به ایجاد تعادل در بازار مسکن کشور کمک می‌کند.

وی ادامه داد: بورس کالا آمادگی لازم را برای تأسیس صندوق در این زمینه دارد و اگر درخواستی در این زمینه وجود داشته باشد، با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار می‌توانیم زمینه تأمین سرمایه در این بخش را از طریق بورس کالا فراهم کنیم. البته تجربه صندوق زمین و ساختمان در بازار سرمایه کشور وجود دارد؛ بنابراین با تکیه بر این تجربه در صورت وجود تقاضایی جدید از طرف سازندگان امکان تأمین مالی پروژه‌های ساخت‌وساز از طریق ابزارهای مالی بورس کالا میسر می‌شود.

ناصرپور در ادامه به موضوع فروش متری ساختمان در قالب اوراق سلف موازی استاندارد اشاره کرد که سال گذشته به‌عنوان یکی از ابزارهای بورس کالا جهت توسعه بازار املاک و مستغلات مطرح شده بود و گفت: این موضوع نیز قابلیت پیاده‌سازی دارد. اما اجرایی شدن آن نیاز به اصلاح برخی مقررات داشت که این موارد از سوی بورس کالای ایران به هیأت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام شد. به تبع پس از اصلاح مقررات مورد نیاز، این موضوع نیز از سوی بورس کالای ایران پیگیری خواهد شد.


 مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بورس کالای ایران املاک و مستغلات بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • ممنوعیت نقل و انتقال و معاملات طرح نهضت ملی مسکن در صدرا
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد