Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام همت‌پور با اشاره به فعالیت یک هزار و ۱۰۰ کانون فرهنگی هنری در استان خوزستان گفت: بیش از ۸۵ هزار نفر در این کانون ها عضو هستند که این تعداد آمار بسیار قابل توجهی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز،«حجت الاسلام مرتضی همت‌پور» امروز (سه‌شنبه ۲۵ خرداد) در آیین تجلیل از کانون های فرهنگی هنری برتر استان خوزستان اظهار کرد: ما در خبرگزاری شبستان و سامانه فهما به صورت تخصصی اخبار کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را انعکاس می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌ هنری مساجد خوزستان افزود: محدود بودن بودجه فرهنگی آسیب‌های بسیاری به مساجد وارد کرده است، اما سامانه‌ بچه‌های مساجد باعث شده که بودجه مساجد بیش از ۴۰ درصد افزایش یابد.

 

وی عنوان کرد: در یک هزار و ۱۰۰ کانون فرهنگی هنری که در استان خوزستان وجود دارد بیش از ۸۵ هزار نفر فعالیت دارند که این تعداد آمار بسیار قابل توجهی است.


حجت‌الاسلام همت پور اضافه کرد: در آینده اگر بخواهیم تجهیزاتی به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دهیم، کانون‌هایی که بیشترین امتیاز را در سامانه فهما کسب کنند بیشترین امکانات را دریافت خواهند کرد و ما کانون هایی که کمتر از پنج هزار امتیاز را کسب می‌‌کنند را به عنوان  کانون راکد می‌دانیم.

 

وی با بیان اینکه ما از ابتدای سال تاکنون مجوز ۶۰۰ کانون را به صورت الکترونیک صادر کردیم ادامه داد: تنها محلی که می‌توانید تولید فکر کنید، سامانه‌ بچه‌های مساجد است، کانون‌های فرهنگی باید اقدامات فرهنگی انجام دهند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان با اعلام این مطلب که ما در کانون‌های مساجد به دنبال جوانگرایی هستیم یاد آور شد: کانون‌های فرهنگی در اربعین حسینی ۲۲ موکب برگزار خواهند کرد.

 

پایان پیام/690

منبع: شبستان

کلیدواژه: دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری خوزستان کانون های فرهنگی هنری هنری مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی