Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@23:19:03 GMT

سریالی در مه

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۰۱۰۴

سریالی در مه

همشهری- فهیمه پناه‌آذر:  ۲ سال پیش خبر تولید سریالی با عنوان «می‌جان» به کارگردانی مرجان اشرفی‌زاده منتشر شد. ظاهرا مدیران شبکه ۳ قصد پخش سریال در ‌ماه رمضان سال ۹۹ را داشتند. بعد از گذشت ۲ ماه از تولید سریال و شیوع کرونا و توقف پروژه‌های تلویزیونی، وضعیت «می‌جان» هم در بلاتکلیفی قرار گرفت و با کاهش همه‌گیری همچنان آغاز تولید پروژه به تعویق افتاد و در نهایت بازیگران و کارگردان سریال تغییر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شب‌ها سریال «کلبه‌ای در مه» به کارگردانی حسن لفافیان روی آنتن شبکه ۳ است؛ سریالی که برخی از بازیگران «می‌جان» را دارد و قصه می‌جان در آن روایت می‌شود. «کلبه‌ای در مه» دومین تجربه کارگردانی یک ‌سریال تلویزیونی برای حسن لفافیان محسوب می‌شود و ضبط مجدد آن پس از وقفه‌ای که به‌دلیل کرونا ایجاد شده بود از دی‌ماه سال گذشته از سر گرفته شد.

در این سریال بازیگرانی چون سام قریبیان، فرخ نعمتی‌خان، حسام محمودی، رزیتا غفاری، سودابه بیضایی، مریم بوبانی، آشا محرابی، شیوا ابراهیمی، ‌حمید ابراهیمی، محبوبه اسدی، یاسمن جعفری، مسیح خانزاده و... حضور دارند.

در سریال «می‌جان» نام بازیگرانی چون بهروز شعیبی و الهام کردا و بازیگران دیگری چون لیندا کیانی، امیررضا دلاوری، پرویز فلاحی‌پور، مریم بوبانی، ‌رؤیا حسینی، گیتی قاسمی، سیاوش چراغی‌پور، رها خدایاری، وحید آقاپور، مجید پتکی، معصومه قاسمی‌پور، فریده دریامج، محمدعلی فرمند و شهروز آقایی‌پور دیده می‌شد.

شنیده‌ها حاکی از آن است که فیلمنامه سریال در ۴۰ قسمت در گروه فیلم و سریال شبکه ۳ تصویب و ۴۶۰ دقیقه آن تصویربرداری شده اما به‌دلیل اختلاف نظر مدیران با کارگردان، ادامه تولید به کارگردان دیگری محول شده است.

مهدی آذرپندار، مدیرگروه فیلم و سریال شبکه ۳ درباره تغییر کارگردان و ادامه تولید این سریال توسط گروه جدید به همشهری می‌گوید: «قرار بود سریال «می‌جان» برای شب‌های رمضان ۹۹ باشد، اما پروسه تولید آن خیلی طولانی شد و البته این طولانی‌شدن ربطی به شرایط کرونا نداشت. سرعت تولید سریال بسیار پایین بود و با توجه به این که قصه سریال و تولید آن از شهرهای شمالی شروع می‌شد، از همان ابتدا و قبل از شیوع کرونا بنا به اصرار کارگردان برای انتخاب لوکیشن‌های بکر، وقت زیادی صرف تولید کار می‌شد. گروه هر روز باید یک‌ ساعت‌ ون یم تا جنگل برای فیلمبرداری می‌رفت. زمان تولید در روز نزدیک به ۴ دقیقه بود که این زمان در پروسه زمانبندی که پیش‌بینی می‌کردیم خیلی کم بود.»

وی در ادامه یادآور می‌شود: «با شیوع کرونا تقریبا تمام پروژه‌های تولید متوقف شدند و ما رسما سریال‌های مورد نظرمان به ‌ماه رمضان نرسیدند. پروژه «می‌جان» ‌هم متوقف شد ولی نکته این بود که ما هیچ‌وقت به فکر تغییر کارگردان نبودیم اما بعدها با شیوع کرونا در شهرهای شمالی وضعیت تغییر کرد. در جلساتی که با کارگردان و تهیه‌کننده داشتیم مطرح شد که با توجه به وضعیت کرونا در شهرهای شمالی، دیگر به شمال نرویم و بتوانیم لوکیشن‌های جایگزین را انتخاب کنیم و کار را ادامه دهیم و شرایط کرونایی را درنظر بگیریم، اما خانم اشرفی‌زاده اصرار داشتند که در همان لوکیشن‌های شمالی فیلمبرداری ادامه پیدا کند. باید این موضوع هم لحاظ می‌شد که کار سریال چند روز فیلمبرداری نیست و تقریبا فیلمبرداری ۶‌ ماه طول می‌کشید و ریسک بزرگی برای گروه بود. البته بیشتر از ۴۵۰ دقیقه ضبط در شمال را داشتیم و پیشنهاد دادیم که در لوکیشن‌های ثابت مثل خانه خان؛ جایی مانند لوکیشن فعلی که در سریال «کلبه‌ای در مه» وجود دارد را داشته باشیم اما ایشان اصرار داشتند که حتما در شمال کار را انجام دهیم. حتی به ایشان پیشنهاد دادیم که تیم تولید دو گروه شوند بخشی در شمال و بخشی نیز در تهران کار را ادامه دهند که ایشان موافق نبودند. متأسفانه از یک‌سو نتوانستیم توافق و تعامل کارگردان را داشته باشیم و از سوی دیگر نیز زمانی برای نگه‌ داشتن پروژه با روند خیلی کند تولید نداشتیم.»

آذرپندار درباره تغییر بازیگران نیز توضیح می‌دهد: «خانم اشرفی‌زاده شناخت و آشنایی از بازیگران داشتند و بسیاری از بازیگران به‌واسطه آشنایی در پروژه حضور داشتند که خوب بود اما با تغییر کارگردان برخی از بازیگران از ادامه کار منصرف شدند. برخی نیز به‌واسطه طولانی‌شدن وقفه با دیگر پروژه‌ها قرارداد داشتند. مثلا امیررضا دلاوری برای فیلم «تک‌تیرانداز» رفت، اما تولید فیلم طول کشید و نتوانست در پروژه حضور داشته باشد.»

کد خبر 607628 برچسب‌ها تلویزیون سریال فیلم و سریال ایرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال فیلم و سریال ایرانی شیوع کرونا شبکه ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون

مدت‌هاست که رضا عطاران در تلویزیون سریال جدیدی ندارد، درحالی‌که برخی در فضای‌ مجازی شایعاتی از حضور او را در این سریال مطرح می‌کنند، اما کارگردان سریال به یک واقعیت اشاره کرد.

به گزارش تسنیم، یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب، اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است.

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند.

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنز‌ها و کمدی‌های سیما بودند.

دیگر خبرها

  • «سلمان فارسی» یک پروژه جریان ساز است/ پخش سریال در ۱۴۰۵
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • تکلیف پخش سریال جدید حسن فتحی مشخص شد
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید