Web Analytics Made Easy - Statcounter

منطقه عملیاتی آغار و دالان از اجرای پروژه‌ گیاه‌پالایی (Phytoremediation) و چند پروژه محیط زیستی دیگر هم‌زمان با هفته محیط‌ زیست با ۵۳ میلیارد ریال هزینه خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، عبدالمحمد کوهپیمای‌جهرمی، جانشین رئیس منطقه عملیاتی آغار و دالان با اشاره به اینکه اجرای پروژه گیاه‌پالایی (Phytoremediation) و پاک‌سازی حوضچه‌های قدیمی پالایشگاه دالان با مشارکت دانشگاه شیراز و با یک میلیارد ریال هزینه در حال انجام است، گفت: در این پروژه از درختچه‌های وتیور برای حذف هیدروکربن‌های موجود در خاک استفاده می‌شود زیرا این درختچه‌ها غلظت کل هیدروکربن‌های موجود در خاک را به مقدار قابل‌توجه‌ای کاهش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهار پساب فرآیندی تأسیسات مرکزی آغار را (ACF) از دیگر پروژه‌های اجراشده دانست و افزود: پروژه احداث حوضچه تبخیر ثانویه برای مهار پساب فرآیندی تأسیسات مرکزی آغار (ACF) نیز هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی به‌وسیله ماشین‌آلات واحد ترابری این منطقه باارزش ریالی حدود ۴۰ میلیارد ریال در حال اجراست.

جانشین رئیس منطقه عملیاتی آغار و دالان از طرح تعویض رینگ فرسوده آب شهرک مسکونی دالان خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور بهینه‌سازی مصرف آب، طرح تعویض رینگ فرسوده آب شهرک مسکونی دالان با همکاری واحد تصفیه‌خانه این منطقه عملیاتی تعریف‌ و دو رینگ جداگانه هر یک به طول پنج کیلومتر برای آب مصرفی و آب آشامیدنی و با ۱۲ میلیارد ریال هزینه اجرا شده است.

کوهپیمای‌جهرمی اظهار کرد: همچنین با اتصال فاضلاب فاز دو شهرک مسکونی دالان به سیستم تصفیه فاضلاب، ظرفیت پساب‌های بهداشتی تصفیه‌شده این منطقه برای آبیاری فضای سبز، روزانه ۱۵۰ مترمکعب افزایش یافت.

وی با بیان اینکه مقدار سرانه فضای سبز این منطقه ۲۷۰ مترمربع است، از ارتقای سرانه فضای سبز با کاشت حدود ۷۰۰ اصله نهال جدید خبر داد.

جانشین رئیس منطقه عملیاتی آغار و دالان ساخت آبشخور به‌ویژه در فصل گرما برای حیوانات به‌منظور حمایت از حیات‌وحش منطقه و حفظ چرخه اکوسیستم محیط و نصب تابلو با مسائل محیط زیستی را از دیگر اقدام‌های انجام‌شده در این منطقه در زمینه فرهنگ‌سازی برشمرد.

منطقه عملیاتی آغار و دالان از مناطق عملیاتی پنج‌گانه شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی است که در حوزه جغرافیایی شهرستان‌های فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین دراستان فارس قرار دارد.

منبع: شانا

کلیدواژه: محیط زیست آغار و دالان شرکت نفت مناطق مرکزی ایران منطقه عملیاتی آغار و دالان میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟ | طغرل در تپه سیف ناکام ماند

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: تپه سیف که با گذشت زمان بارها تغییر نام داده و امروز هیچ اثری از آن باقی نمانده به حد فاصل خیابان فرزانه فعلی تا میدان آزادی گفته می شد و آنطور که قدیمی ها نقل می کنند این اراضی وسیع را یک تپه پوشش داده بود. محمدباقر حسین‌مردی، یکی از قدیمی ترین اهالی طرشت که به طایفه حسین‌مردی‌ها تعلق دارد، می گوید: «وجود تپه سیف در منطقه درشت قدیم این خاصیت را داشت که وقتی سیل می‌آمد از دو طرف تپه جاری می شد و روستای طرشت را ویران نمی کرد. احتمالا به همین دلیل اسم تپه را سیف گذاشتند چون همچون شمشیر جریان آب را می شکافت و به دو بخش تقسیم می کرد.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

تپه مشهور محله طرشت تا اواخر دهه ۴۰ پابرجا بود اما از ابتدای دهه ۵۰ که ساخت‌وسازها در پایتخت سرعت گرفت جای خودش را به خانه ها و آپارتمان های مسکونی داد و امروز هیچ نشانی از آن باقی نمانده است. تپه سیف برای اهالی طرشت و در مقیاسی بزرگ تر برای تهران‌نشین‌ها، اهمیت تاریخی هم دارد، چراکه در یک برهه تاریخی اقامتگاه موقت طغرل سلجوقی، بنیانگذار سلسله سلجوقیان، هم بوده است.

حسین‌مردی با نقل روایتی در این باره می گوید: «طبق روایتی که نسل به نسل منتقل شده و در کتاب «مشایخ فقه و حدیث در جماران، کلین و درشت»، تالیف عزیزالله عطاردی، به آن اشاره شده، طغرل با شرط ادامه پرداخت مالیات از طرف سرزمین های شرقی، دختر خلیفه بغداد را به عقد خودش درمی‌آورد. بعد از این ماجرا راهی ری می شود تا مقدمات مراسم ازدواج را مهیا کند و بین راه در منطقه درشت یا طرشت امروزی، به قول معروف اردو می زند. تپه سیف در آن روزگار موقعیت توچال امروزی را داشته و در بلندی بوده و طغرل در تپه سیف به ری احاطه داشته است. طغرل در انتظار رسیدن همسرش به درشت بود، اما همان شب به خواب ابدی رفت و همان‌ جا درگذشت.»

درباره تپه سیف روایت های تاریخی مختلفی نقل می شود که برخی از آنها شفاهی است و نسخه مکتوب ندارد. قدیمی های طرشت نقل می کنند که ناصرالدین شاه وقتی به ولیعهدی رسیده به طرشت آمده و از بالای تپه سیف به این قریه خوش و آب هوا نگاه کرده است. بعد هم نام این منطقه سرسبز را از همراهانش پرس‌وجو کرده و بعد از این ماجرا چند بار دیگر به روستای ییلاقی درشت رفته تا در باغ های وسیع این منطقه ییلاقی اتراق کند.

کد خبر 846638 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟
  • چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • یک سفر خبری خوشمزه!
  • ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • دمای هوا در مناطقی از زنجان به زیر صفر رسید
  • روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم
  • اجرای ۸۰ میلیارد ریال پروژه در منطقه ۵ اصفهان
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟ | طغرل در تپه سیف ناکام ماند