Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی نماینده ولی فقیه در استان کرمان در دیدار رئیس و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت:با توجه به تعداد تحصیل کردگان متخصص در وزارتخانه جهاد کشاورزی باید برای افزایش بازدهی و استفاده بهتر از منابع از این فرصت استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: جهاد کشاورزی برگرفته از جهاد سازندگی و با همان روحیه است و به علت ارتباط با اشتغال و معیشت مردم از جایگاه ویژه‌ای در کشور برخوردار است.

حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی افزود: با توجه به تغییر اقلیم باید کشت محصولات در هر منطقه بر اساس الگوی کشت و شرایط منابع انجام شود و این موضوع نیز نیاز به فرهنگ سازی بین کشاورزان دارد.

در این جلسه حجت الاسلام قاسمی زاده نماینده نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به گرامیداشت تشکیل جهاد سازندگی به دستور امام در سال ۵۸ گفت: پیش‌بینی می‌کنیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پرداخت زکات امسال ۲۰ درصد و در برنامه پنج ساله تا ۱۰۰ درصد افزایش یابد.

 مسئول حوزه نماینگی ولی فقیه در این سازمان گفت: خرداد ماه ۵۸ امام عظیم الشان تشکیل جهاد سازندگی را دستور فرمودند که این برکات زیادی را داشت در جنگ و دفاع مقدس آثار آن‌ها پیداست و نقش بزرگی سنگر سازان بی سنگر ایفا کردند

او افزود: امروزه حسب تاکید مقام معظم رهبری باید با نگرشی نو و برنامه ریزی جدید از همه مشکلات عبور کنیم که خوشبختانه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان این ظرفیت را دارد

قاسمی بیان کرد: در بحث زکات این حوزه با پیگیری زیاد قول افزایش رشد ۲۰درصد تحقق زکات را داده و تا رسیدن به تحقق جذب ۱۰۰ درصدی زکات ظرف مدت ۵ سال آینده برنامه ریزی شده است.

عباس سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان در این دیدار گفت: از سال ۹۲ بحث توسعه مرغداری‌ها در کشور ممنوع شد ودر استان کرمان قریب به ۴۰ درصد کمبود ظرفیت داریم، سال‌ها پیگیر بودیم، چون استان‌های دیگر اضافه تولید داشتنداجازه افزایش ظرفیت تولید را نمی‌دادند.

او افزود: ولی با وجود مشکلات پیش آمده با حضورنماینده ویژه وزیر در استان، پیگیری مجمع نمایندگان و استاندار، سامانه برای کرمان باز شد پیش بینی تامین مرغ برای آیندگان را داریم و قطعا ظرفیت مناسب ایجاد می‌شود.

سعیدی گفت: بیش از ۱۱۶ مجوز جدید صادر شده است که یک میلیون و نهصد هزار قطعه افزایش ظرفیت است و قریب به ۴۵۰ هزار قطعه نیز به ظرفیت موجود اضافه می‌شود.

اوتاکید کرد : تا دو برابر ظرفیت قبلی برنامه ریزی کردیم که سایر استان‌ها نیز در صورت نیاز تامین بشوند

او اظهار داشت: یکی از معضلات استان خشکسالی است و در یک محصول تنها ۵۵۰ هزار تن از پسته بر اثر حوادث طبیعی که احتمالاً عواقب خشکسالی است از بین رفته است.

او افزود: بر اثر خشکسالی عرصه‌های منابع طبیعی خالی است و پیگیر تامین علوفه دامداران هستیم و هر گونه کمبودی در بخش کشاورزی می‌تواند موجب تنش در جامعه بشود و نیازمند حمایت است.

سعیدی تصریح کرد: برای سربلندی کشورمان و برای ایجاد اتفاقات بهتر تداوم استقلال کشور همه پای صندوق‌های رای حضور پیدا میکنیم و این حداقل وظیفه ماست بلکه باید دیگران را نیز دعوت به حضور کنیم.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خشکسالی ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین

محمدحسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امیدواریم با پیشبرد این برنامه‌ها شاهد افزایش تولید در بخش‌های مختلف کشاورزی باشیم که البته بخش قابل توجهی از آن با مشارکت بخش خصوصی محصص خواهد شد.

وی اضافه کرد: گفتمان مشارکت مردم جز سیاست‌های و اولویت‌های اصلی و مهم بخش کشاورزی استان قزوین است که امیدواریم با ورود سرمایه گذار به این بخش شاهد افزایش تولیدات کشاورزی باشیم.

این مسئول ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکیدات و توجه خوبی به دشت قزوین داشته اند تا اینکه در اردیبهشت ۱۴۰۱ و تاکید مجدد بر اهمیت دشت قزوین و پیگیری این دستور توسط رییس جمهور، وزیر جهادکشاورزی و استاندار، ستاد احیا و پایدار سازی دشت قزوین تشکیل شد.

عطایی شبکه آبیاری دشت قزوین را یک فرصت بسیار مهم در استان برشمرد و بیان کرد: شبکه آبیاری دشت قزوین به وسعت ۶۰ هزار هکتار بزرگترین شبکه کشور است که متاسفانه در چند سال اخیر برای تامین این میزان اراضی با مشکل مواجه شده ایم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ۲۷۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی و ۱۳۰ هزار هکتار اراضی دیم در استان زیر کشت قرار دارد، یادآور شد: اقدامات جهش تولید در کشاورزی استان قزوین از دهه ۴۰ آغاز شده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز گسترش پیدا کرده است.

استان قزوین در تولید ۱۶ محصول کشاورزی رتبه یک تا ۶ کشور را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد