Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل برنامه ریزی و توسعه آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: براساس تفاهم نامه‌ای که بین وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی و آموزش و پرورش اولین هنرستان دخترانه هنرهای زیبا در خراسان شمالی دایر می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، علی اکبر صفی پور در نشست هماهنگی و برنامه ریزی راه اندازی هنرستان هنرهای زیبا در خراسان شمالی اظهار داشت: هنرستان  دخترانه هنرهای زیبا در خراسان شمالی با همکاری آموزش و پرورش در ۲رشته کارگردانی سینما و تئاتر از اول مهر ماه سال جاری شروع به کار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : باتوجه به این که خراسان شمالی از نظر جایگاه هنر جای پیشرفت دارد و پیش بینی می‌شود که تحصیل در این هنرستان‌ها از استقبال مطلوبی برخوردار شود و در این هنرستان  مدرک دیپلم در رشته فرهنگ و هنر  به فارغ التحصیلان داده می شود.

مدیرکل برنامه ریزی و توسعه آموزشی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه هنرستان هنرهای زیبای وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و  وزارت اموزش وپرورش است، گفت: این هنرستان ها در راستای پرورش استعدادهای هنری در رشته های مختلف هنری فعالیت می کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این ارتباط گفت: راه اندازی هنرستان دخترانه هنرهای زیبا براساس تفاهمنامه وزارتخانه های آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۹۹در دستور کار قرار گرفت و در این ۲رشته پیش بینی در این هنرستان ۵۰دانش آموز پذیرفته می شود.

مهدی مودی افزود : با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای این هنرستان تامین می شود و علاقه مندان می توانند تا پایان مردادماه در هنرستان آزاد ثبت نام کنند.

وی  حمل و نقل را از دیگر رشته های جدید برای سال تحصیلی آینده در استان خراسان شمالی اعلام کرد که با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایجاد می شود.

وی اظهار داشت: هم اکنون رشته حمل و نقل با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای نیز در سال جدید ایجاد کرده ایم.

استان خراسان شمالی ۱۸۰هزار دانش آموز دارد که در بیش از دو هزار آموزشگاه تحصیل می کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هنرستان هنرهای زیبا دخترانه فرهنگ و ارشاد اسلامی دخترانه هنرهای زیبا آموزش و پرورش حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به کمیت‌ها نباید جلوی توسعه کیفی آموزش را بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی پیش از ظهر سه شنبه در آئین تجلیل از معلمان نمونه استان هرمزگان اظهار داشت: معلم در شکل گیری هویت دینی و ملی آینده‌سازان جامعه نقشی سازنده دارد از این رو توجه به خود معلم نیز در آموزش اصلی اساسی است.

وی با ادای احترام به مقام شامخ شهدای فرهنگی افزود: جامعه فرهنگی و معلمان در دفاع مقدس اثری ماندگار از خود بر جای گذاشتند؛ ۵ هزار شهید معلم به خوبی گواهی بر میهن دوستی این قشر عزیز است که از قِبَلِ تلاش‌هایشان تحرک و پویایی در جامعه دانش‌آموزی ایجاد شد و از ۳۶ هزار نفر از تربیت‌شدگانشان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

استاندار هرمزگان آگاهی بخشی را وظیفه مهم معلمان خواند و گفت: تار و پود معلمی با ایثار و خدمت عاشقانه تنیده شده است از این رو باید این ایثار و عشق را به شاگردانتان بذل کنید تا این سرزمین همیشه مورد طمع واقع شده را حراست کنند.

دوستی عنوان‌کرد: امروز آگاهی بخشی به دانش آموزان وظیفه مهم ایشان است تا فرزندانمان بدانند بر دوش چه قهرمانانی ایستاده اند و قدر داشته‌های فرهنگی، تاریخی خود را بدانند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان با اشعار ابیاتی از غزلیات عطار نیشابوری گفت: امروز حساس‌ترین وظیفه بر دوش معلمان است چرا که باید درس شجاعت، آزادگی و مکتب بزرگ هیهات من الذله را به نسل‌های آینده به عنوان سکانداران کشور بیاموزید.

وی سنجش توسعه آموزشی به وسیله متر را آسیب نظام تعلیم و تربیت کشور دانست و تاکید کرد: توجه به کمیت‌ها در کشور موجب غفلت از ارتقای کیفی آموزش و پرورش می‌شود از این رو باید تدبیری اندیشیده شود تا کمیت و کیفیت توأمان رشد کنند و سنجش عملکردها بر اساس کمیت جلوی توسعه کیفی آموزشی را نگیرد.

استاندار هرمزگان، توسعه متری را در فرهنگ نیز بلای جان توسعه دانست و گفت: در فرهنگ نیز با چنین مشکلی روبرو هستیم چرا که عملکردها در این حوزه با تعداد صندلی‌های مراکز فرهنگی یا تعداد بلیط‌های فروش رفته در گیشه سنجیده می‌شود و همین امر موجب غفلت از نرم‌افزار و درون مایه فرهنگ می‌شود.

دوستی انطباق توسعه آموزشی استان با سند توسعه صنعتی را یکی از تلاش‌های دولت در استان معرفی و اظهار کرد: در دولت سیزدهم ۱۵۰۰ کلاس درس جدید احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است ضمن اینکه تأسیس هنرستان‌های تخصصی از جمله هنرستان انرژی اتمی، افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان استان و تلاش برای ارتقای جایگاه دانش‌آموزان استان در کنکور و امتحانات نهایی نیز در دستور قرار داشته و به نتیجه نیز رسیده است.

کد خبر 6099311

دیگر خبرها

  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • تقدیر از معلم باید به فرهنگ همگانی تبدیل شود
  • توجه به کمیت‌ها نباید جلوی توسعه کیفی آموزش را بگیرد
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان شهرضایی
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش