Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون سرآمدان علمی استناد دانشمندان جهانی به مقالات دانشمندان ایرانی و حضور محققان در کنفرانس‌های معتبر به عنوان سخنران کلیدی را از شاخص‌های مرجعیت علمی دانست و گفت: انتشار مقالات در ژورنال‌های علمی معتبر از دیگر شاخص‌ها است که در این زمینه ۶۶ نشریه معتبر شناسایی شده است.

به گزارش ایسنا دکتر سعید سرکار در نشست سرآمدان علمی که امروز در محل ساختمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه فدراسیون سرآمدان علمی اقدامی است که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شد، افزود: یکی از دغدغه‌های این معاونت ارتقای علمی و نیل به مرجعیت علمی که از مطالبات مقام معظم رهبری نیز هست، بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه تاکنون در زمینه مرجعیت علمی ایران سیاستگذاری، اقدام و برنامه ریزی صورت نگرفته است، اظهار کرد: بر این اساس ما اقدام به ایجاد فدراسیون سرآمدان علمی به منظور شناسایی سرآمدان کردیم؛ چرا که سرامدان علمی معنای خاصی دارد و اگر بخواهیم به مرجعیت علمی برسیم، باید مراجع علمی جهانی به حوزه‌های علمی ایران استناد کنند و فعالان علمی جهانی به دانشمندان ایرانی ارجاع کنند و یا محققان ایرانی مورد استناد محققان جهانی قرار گیرند.

وی داشتن دانشگاه‌هایی در میان دانشگاه‌های برتر جهان  را از دیگر ضرورت‌های دستیابی به مرجعیت علمی عنوان کرد و افزود: علاوه بر آن محققان ما باید در کنفرانس‌های علمی معتبر جهانی به عنوان سخنران کلیدی و یا مدعو دعوت شوند و مقالات آنها باید در نشریات برتر منتشر شود.

وی با تاکید بر اینکه باید در زمینه دریافت جوایز جهانی از سوی دانشمندان ایرانی برنامه ریزی شود، ادامه داد: در این زمینه نیاز داریم که دانشجویان و اساتید خارجی برای دوره‌های دکتری و پسا دکتری به ایران مراجعه کنند که برای تحقق این امر باید اعتبار مراکز تحقیقی ارتقا یابد و این امر دور از ذهن نیست، همانطور که در حوزه رباتیک در دانشگاه‌های ایران از دانشگاه EPLF سوئیس به عنوان یکی از دانشگاه‌های معتبر این کشور دانشجو داشتیم و در حال حاضر چندین تقاضا ارسال شده که به دلیل شیوع کرونا مشکلاتی داریم.

دبیر ستاد نانو با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی برای حمایت از سرآمدان علمی، یاداور شد:  برای شناسایی این افراد ۱۰۰ نفر در ۳ گروه الف، ب و ج انتخاب شدند و در این زمینه رقابت خوبی میان محققان ایجاد شده است‌.

ضرورت ایجاد فدراسیون سرآمدان


رییس فدراسیون سرآمدان علمی با اشاره به ضرورت ایجاد این فدراسیون توضیح داد: همان طور که کار فدراسیون‌های علمی شناسایی افراد برتر و قهرمان سازی است، این فدراسیون نیز به دنبال شناسایی افراد برجسته است تا با رفع موانع، میل مرجعیت علمی را در آنها تقویت کند.

وی با بیان اینکه در این برنامه ۱۰۰ نفر از سرآمدان علمی معرفی می‌شوند، گفت:  با اجرای این برنامه شاهدیم که ۱۵۰۰ نفر در رقابت برای قرار گیری در میان این ۱۰۰ نفر هستند.


شاخص های سرآمدان علمی


رییس فدراسیون سرآمدان علمی انتشار مقاله در نشریات علمی معتبر را از شاخص‌های انتخاب سرآمدان عنوان کرد و افزود: ما با بررسی‌هایی که انجام دادیم، ۶۲ مجله را شناسایی کردیم که این لیست ما با لیست مجله نیچر که بر اساس نظرسنجی از سرآمدان تهیه شده بود، برابری می کند.

وی با اشاره به نتایج بررسی امتیازات سرامدان افزود: در  دوره پنجم سقف امتیازات این محققان ۴۲۹۰ و کف امتیازات ۵۸ بود که این میزان در ششمین دوره بالاترین امتیاز ۵۸۶۲ و کمترین امتیاز ۹۸ بوده است‌.

به گفته وی، سن ۷۰ درصد سرآمدان در ششمین دوره کمتر از ۵۰ سال بوده است.

سرکار، اعتبارات این برنامه را ۳۳.۷ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: ۲۰ میلیارد تومان نیز از سوی معاونت علمی امسال به این برنامه اختصاص یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرآمدان علمی معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري فدراسیون سرآمدان علمی معاونت علمی مرجعیت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟

رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی به دلیل اشتباهات در جریان قضاوت در رقابت های کسب سهمیه المپیک، از سوی اتحادیه جهانی تعلیق شده است.

به گزارش ایسنا، اتحادیه جهانی کشتی، محمد مصلایی پور رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی ایران و عضو کمیسیون داوران اتحادیه جهانی را از المپیک‌ پاریس کنار گذاشت.

مصلایی پور به دلیل قضاوت اشتباه در جریان مبارزه کشتی گیران چین و قزاقستان در وزن ۶۵ کیلوگرم مسابقات گزینشی المپیک در قاره آسیا که با اعتراض شدید قزاق ها نسبت به عملکرد مصلایی پور همراه بوده است،‌ از سوی اتحادیه جهانی کشتی تعلیق شد.

اتحادیه جهانی کشتی به دلیل اثبات اشتباهات مصلایی‌پور، ضمن‌تعلیق این داور،‌ او را از المپیک پاریس کنار گذاشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • کشاورز: در فوتسال آسیا تیمی نداریم که ایران را به چالش بکشد
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • جام جهانی پاراتیراندازی | تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد