Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق توافقنامه امضاشده میان انستیتو پاستور ایران و شرکت واکسن سازی بهارات بایوتک هند، دو طرف برای انتقال فن آوری تولید واکسن روتا ویروس به کشور و تولید داخلی این محصول همکاری خواهند کرد.

قدس آنلاین: طی مراسمی با حضور روسای دو موسسه بزرگ تولید واکسن انستیتو پاستور ایران و موسسه واکسن سازی بهارات بایوتک هند برگزار شد، قراردادی به منظور تامین واکسن «روتا ویروس» جهت استفاده در نظام واکسیناسیون داخلی و همچنین انتقال فن آوری برای تولید داخلی این واکسن، میان طرفین به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش سفارت ایران در دهلی نو، طی این وبینار که علاوه بر روسای دو موسسه تولید واکسن، سفرای دو کشور و مسوولانی از وزارت خارجه و بهداشت دو کشور هم حضور داشتند، هر دو طرف آمادگی و علاقمندی خود را برای توسعه مناسبات در زمینه های بهداشت و درمان و تولیدات مشترک بیشتر در حوزه واکسن ابراز کردند.
محسن  اسدی لاری؛ قائم مقام امور بین المللی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم ضمن قدردانی از سفرای جمهوری اسلامی ایران به ویژه در هند، روسیه و چین برای تسهیل همکاری ها و تامین نیازهای داخلی برای مقابله با شیوع کرونا، عنوان کرد که همکاری با شرکت بهارات تنها به واکسن روتاویروس محدود نگردیده و به سایر زمینه ها هم تسری خواهد یافت. 
علی چگنی؛ سفیر کشورمان در هند نیز با اشاره به بازدید خود از شرکت واکسن سازی بهارات بایوتک و تمجید از ظرفیت های این شرکت بر ضرورت تقویت همکاری های دو کشور برای تولیدات مشترک در زمینه واکسن تاکید کرد. همچنین ابراز امیدواری کرد تا هرچه زودتر زمینه ارسال باقیمانده واکسن های کرونا تولیدی شرکت بهارات هند (موسوم به کووکسین) به کشورمان فراهم گردد.
این توافقنامه می تواند مبنایی برای همکاری های بیشتر دو طرف در زمینه تولید مشترک واکسن و تامین نیاز داخلی با بومی سازی و انتقال فن آوری های روز دنیا، قرار گیرد.
شایان ذکر است که روتاویروس شایع ترین علت بروز اسهال شدید در بین کودکان است و تقریبا هر کودکی تا سن ۵ سالگی حداقل یکبار در عمرش به این بیماری دچار می شود. طبق برخی برآوردها سالانه بیش از ۵۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به روتاویروس جان خود را از دست می‌دهند.

در حال حاضر بیشتر کشورهای دنیا برای پیشگیری از ابتلای کودکان به این بیماری از واکسن استفاده می‌کنند. واکسن روتاویروس یک واکسن خوراکی است که بر مبنای ویروس زنده عامل بیماری زا تهیه می شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولید مشترک واکسن ایران و هند انتقال فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمبابوه عصر امروز در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد.  آقای مخبر در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با همه کشور‌ها به خصوص کشورهای دوست براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارز‌های ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز هست، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری شود و همچنین تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های امضاء شده هر چه سریع‌تر به مرحله اجرا برسد. 

کنستانتینیو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و فاصله جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است، اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

معاون رییس جمهور زیمباوه همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن