Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:06:13 GMT

شور آفرینی جوانان در انتخابات نخست

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۹۰۰۷

شور آفرینی جوانان در انتخابات نخست

به گزارش ایرنا، مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان گچساران  بویژه جوانان یک ساعت قبل از آغاز رسمی برای انتخابات، انداختن آری خود به صندوق ها در پشت شعب اخذ رای تجمع کرده و بی صبرانه منتظر اولین تجربه مشارکت سیاسی خود بودند.
با توجه به اینکه رای گیری در روز تعطیل انجام می گیرد، حضور پر شوق و شور رای اولی ها همراه پدر و مادرشان در ساعت آغازین رای گیری ستودنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته کارشناسان سیاسی ، مشارکت در انتخابات برای فردی که تازه به سن بلوغ سیاسی رسیده بسیار مهم است و این جوانان نخستین تجربه سیاسی خود را با افکاری جدید با هدف ساختن ایرنانی پویا برای نخستین بار در زندگی خود تجربه می کنند.
کارشناسان معتقدند که حضور رأی اولی‌ها در انتخابات در افزایش نشاط و شور فضای انتخابات مؤثر است.

مهم بودن یک رای در سرنوشت کشور
یکی از رای اولی های گچسارانی گفت: خوشحالم در این انتخابات نقش تماشاچی را ندارم و این انتخابات برای ما رای اولی ها  انتخابات طلیعه بلوغ سیاسی است و با رای دادن می توانیم وفاداری خود را به نظام اسلامی و جمهوریت ثابت کنیم.
ابوالفضل کمایی ابراز کرد: همراه با خانواده ام به پای صندوق های رای آمدم تا به عنوان ادای یک تکلیف در سرنوشت خود تاثیر گذار باشم و نخستین تجربه خود را در عرصه مشارکت حداکثری انجام دهم.

وی بیان کرد: حق در انقلاب اسلامی به مردم داده شده که در سرنوشت خود دخیل باشند و همه باید بدانیم یک رای نیز در سرنوشت کشور مهم است.

کمایی با اشاره به انتظارات نسل جوان از رییس جمهوری منتخب افزود: وقتی رییس جمهور انقلابی و دارای صداقت باشد می توان امیدوار بود تا با تمام توان برای حل مشکلات کشور تلاش کرده و برای کشورم منفعت داشته باشد.

یکی دیگر از رای اولی های گچسارانی گفت: برای پیروی از امر رهبر و اجرای تکلیف شرعی در انتخابات شرکت کرده ام چون به نتیجه رسیده ام که یک رای هم می‌تواند سرنوشت کشور را تغییر دهد و از اینکه در سرنوشت خود و کشورمان مشارکت کرده ام، احساس غرور می کنم.

فرشته محمدی ابراز کرد: بر خلاف افرادی که معتقد به رای ندادن هستند  بر این باورم هستم که رای دادن امری ضروری است چرا که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر این امر مهم تاکید فراوان دارند و برای سربلندی و اتحاد مردم کشورم  پای صندوق رای آمده ام .

این دانش آموز گچسارانی گفت: موثرترین گزینه ملت ایران در تقابل با دشمنان نظام و انقلاب حضور حداکثری است و وظیفه ما  این است که با انتخاب فرد اصلح به اداره هر چه صحیح تر کشورمان کمک کنیم.

وی تصریح کرد: خوشحالم که برای نخستین بار در سه انتخابات مهم میان دوره ای مجلس  ریاست جمهوری و  ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا مشارکت می کنم.

رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین خواسته از رئیس جمهوری

یک جوان گچسارانی گفت: حس بسیار خوبی برای ایفای نقش در تعیین سرنوشت کشورم دارم که توصیف آن بسیار دشوار است و مهمترین خواسته از منتخب مردم در انتخابات رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی کشورمان است.
این دانش آموز دبیرستانی با بیان اینکه من تجربه رای دادن را در انتخابات دانش آموزی را دارم افزود: برایم خیلی مهم است بدانم که رای من در سرنوشت کشورمان چقدر تاثیر خواهد داشت.

رفع مشکلات اقتصادی و توجه به معیشت مردم، ورفع معضل بیکاری از دیگر خواسته های این رای اولی است و در این زمینه می گوید: از رئیس دولت جدید انتظار داریم با انتخابات کابینه ای توانمند برای رفع این مشکلات گام های اساسی بردارد.

یکی از دانش آموزان که خود را سارا رحمانی معرفی کرده ، افزود: برای انتخاب نامزدهای اصلح ریاست جمهوری مدام به سراغ رسانه ها و محافل عمومی رفتم تا با دقت، افراد اصلح را شناسایی و تعیین کنم و از اینکه رای من در سرنوشت آینده کشور و شهرمان تاثیر دارد، خوشحال هستم.
وی از حضور در انتخابات به عنوان یک تکلیف سیاسی یاد کرد و تصریح کرد: برای تعیین سرنوست خود پای صندوق های رای آمدم و شرکت در انتخابات برای ما ایرانیان یک وظیفه مهم و تاثیرگذار است.

این رای اولی با بیان اینکه رئیس جمهور باید مردمی و درک درستی از نیازهای مردم کشورش داشته باشد گفت:  ما رای اولی ها برای حفظ آرمان های انقلاب اسلامی استوارتر از همیشه در صحنه انتخابات آمده ایم  و مانند همیشه دست هر بیگانه ای را از سرزمینم کوتاه خواهم کرد. 

۸۱۰۰ رای اولی در گچساران
فرماندار گچساران گفت: هشت هزار و ۱۰۰  نفر رای اولی دارای شرایط رای دادن در این شهرستان وجود دارد.

علیرضا اتابک افزود: رای و نظر دادن در اداره امور کشور و نظام جمهوری اسلامی یک نعمت الهی و افتخاری است که نصیب این نوجوانان ایران شده است.
وی سن قانونی رای دادن در انتخابات  را ۱۸ سال تمام ذکر کرد و گفت: نوجوانان رای اولی این شهرستان همگام با پیشکسوتان در این آزمون ملی، حماسه سیاسی جدید خلق کردند.

اتابک با تأکید بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی برای حفظ سلامت مردم در شعبه های اخذ رأی، افزود: بر رعایت فاصله اجتماعی نظارت جدی می شود و امکانات بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی کننده نیز برای شعبه ها تأمین شده است.

فرماندار گچساران گفت: با توجه به آمار موجود ۱۰۳ هزار واجد شرایط رأی دادن در انتخابات امروز  ۲۸ خرداد در مناطق شهری و روستایی این شهرستان است.

اتابک اظهار داشت: تعداد شعب اخذ رای این شهرستان ۱۴۶ مورد است که از این تعداد ۷۶ شعبه در شهر و مابقی در روستاهاست.

وی اظهار داشت:  رعایت اصل بی طرفی و صیانت از آرای مردم از مهمترین اولویت‌ها برای مجریان برگزاری انتخابات است با تلاش و همت متولیان امر انتخابات و دستگاهای اجرایی  و ایفای نقش آنها،  باید زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم شود.

امروز بیست و هشتم خرداد امسال همزمان در استان انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران و باشت در حال برگزاری است.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی گچساران پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰؛ حضور مردم در روز تعیین سرنوشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی گچساران انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی گچساران گچسارانی گفت سرنوشت کشور رای اولی ها رای دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۹۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پناهگاه نمادین جوانان فلسطینی با قوطی های کنسرو

باوجود دشواری‌های ناشی از شرایط جنگی و کمبودهای فراوان فلسطینیان خلاقانه از اردوگاه ها پناهجویی می کوشند پیام خود را به جهانیان برسانند.

به گزارش مشرق، در میان رنج‌ها و مصیبت ‌های جنگ غزه، گروهی از جوانان فلسطینی ساکن اردوگاه دیرالبلح با استفاده از قوطی‌های خالی کنسرو برای خود پناهگاه درست کردند.

این جوانان با استفاده از قوطی های کنسرو و بسته های غذایی نهادهای امدادی برای مردم غزه موفق شدند تا یک پناهگاه فلزی را احداث نمایند.

«دالیا العفیفی»، ایده پرداز این پناهگاه نمادین گفت: یک روز من با خودم گفتم می‌توانم با استفاده از این قوطی ها اقدامی انجام دهم و پیامی را به گوش همه برسانم‌. فکر کردم که ما مردم غزه از خانه های خود آواره شده ایم و احتیاج به پناهگاه داریم. بنابراین تصمیم گرفتم با استفاده از قوطی های کنسرو پناهگاه بسازم.

ساخت این پناهگاه دو هفته تمام به طول انجامید و برای ساخت آن از سه هزار قوطی خالی کنسرو استفاده شده است.

«عاصم کریم»، طراح پناهگاه نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: قوطی ها را روی هم چیدیم. تقریبا سه هزار قوطی مصرف شد. شب و روز با تمام قوا تلاش کردیم. این یک پروژه کاملا منحصر به فرد است.

این اقدام نمادین از سوی جوانان فلسطینی در حقیقت تلاشی برای انعکاس مصائب و مشکلات اهالی غزه پس از تحمل 7 ماه جنگ مستمر و فراگیر از سوی ارتش اسرائیل است.

دیگر خبرها

  • نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟
  • ساخت پناهگاه نمادین جوانان فلسطینی با قوطی های کنسرو
  • حمایت غرب از نسل‌کشی جدید اسرائیل/ حضور در انتخابات سهیم شدن در تعیین سرنوشت است
  • کسب ۳ مدال طلا توسط بانوی وزنه بردار کردستانی
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است
  • دختر مازندرانی ستاره روز نخست مسابقات وزنه‌برداری کشور
  • انتخابات در حزب بعث؛ گام نخست سوریه برای ورود به دوره پساجنگ
  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟