Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم‌های ویژه اکران نوروزی در حالی که بیش از سه ماه روی پرده فرصت نمایش داشتند اما سهم گیشه از آنها نزدیک به سه میلیارد تومان برآورده شده است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر، با پایان فصل بهار می‌توان شمایی کلی از وضعیت سینمایی کشور را از نظر گذراند. در حالی که پروژه‌های سینمایی همچنان مشغول تولید و فیلمبرداری هستند اما وضعیت در بخش اکران چندان مطلوب نیست و فروش فیلم‌ها علیرغم فعالیت سینماها و رعایت حداکثری پروتکل‌ها چندان چنگی دل به نمی‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینماها در طول این سه ماه به نسبت یک سال و نیم گذشته، کمتر با تعطیلی مواجه بودند و با تغییر گروه مشاغل از رده سوم به دوم، کماکان به فعالیت خود ادامه دادند و شاید کمتر از سه هفته در این ایام با محدودیت فعالیت مواجه شدند.

در یک نگاه کلی سینمای ایران در طول سه ماه فعالیتش در نخستین فصل سال نزدیک به سه میلیارد تومان فروش داشته است. این در حالی است که چینش اکران از زمان نمایش فیلم‌های نوروزی تقریباً بدون تغییر باقی ماند و فیلمی ویژه اکران عید فطر نیز به آن افزوده نشد.

بنابراین میزان فروش فیلم‌های اکران نوروزی سال ۱۴۰۰ که در پایان تعطیلات عید نوروز به مرز ۵۰۰ میلیون تومان رسیده بود، حالا در در آستانه تابستان به ۳ میلیارد تومان نزدیک شده است.

فیلم های «خورشید»، «لاله»، «هفته‌ای یک بار آدم باش»، «تک خال» و «خون شد» از اواخر اسفندماه تاکنون بدون اضافه شدن فیلم جدیدی درحال اکرانند اما به دلیل شرایط موجود و حضور کمرنگ مردم در سینماها نتوانسته‌اند رقم قابل توجهی را نصیب تولیدکنندگان کنند.

این فیلم‌ها در هفته پایانی بهار بیش از ۱۳۶هزار مخاطب داشته‌اند و بر این اساس «هفته‌ای یک بار آدم باش» به کارگردانی شهرام شاه حسینی با فروش یک میلیاردی، «خورشید» با فروش نزدیک به یک میلیاردی، «تک خال» با فروش حدودی ۷۰۰ میلیون تومانی، «خون شد» با رقمی معادل ۱۶۳ میلیون و در نهایت «لاله» با فروش ۸۰ میلیونی پرونده اکران نوروزی و بهار سینمای ۱۴۰۰ را بستند. البته در کنار این فیلم‌ها، «آقای سانسور»، «آن شب»، «پیشی میشی»، «شنای پروانه» و «دیدن این فیلم جرم است» و «آبجی» به همراه تعدادی فیلم در گروه هنر و تجربه در تعداد محدودی سالن اکران شده‌اند.

این شرایط برای سینما در حالی رقم خورد که بسیاری از سینماداران درخواست تغییر کاربری سالن‌هایشان را به انجمن سینماداران اعلام کردند و در عین حال علیرغم رایزنی‌های صورت گرفته در شورای صنفی نمایش هیچ تهیه کننده ای حاضر به اکران فیلمش در این شرایط نشده است.

به نظر می‌رسد با توجه به تسریع روند واکسیناسیون و در صورت کاهش شیب بیماری مسئولان سینمایی باید چاره‌ای برای اکران بیندیشند؛ به ویژه که انتظار اکران فیلم‌های جدید و البته موفق در جذب مخاطب اتفاقی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و باید دید آیا فیلم هایی که در گمانه زنی‌ها استقبال خوبی برای آنها پیش بینی شده به چرخه اکران وارد می‌شوند یا سینماها در عین بازگشایی اما میزبان فیلم تازه‌ای نخواهند بود. 

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فیلم های اکران نوروزی بازگشایی سینماها آمار فروش فیلم های روی پرده اکران نوروزی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مدیر امور عشایری آبدانان گفت: در این شهرستان ۵۲۰ کیلومتر راه عشایری وجود دارد که در بارش‌های اخیر حدود ۲۵۰ کیلومتر آن آسیب دیده است.
 نوروزی افزود: یکی از راه‌هایی که به صورت جدی آسیب دیده؛ راه عشایری دال زرین در مناطق عشایری هزارانی است. 
وی اضافه کرد: این راه از رودخانه دویرج می‌گذرد که بدون پل و ابنیه فنی است و با بارش باران حجم آب رودخانه بالا می‌آید.
 نوروزی اظهار کرد: عشایر از داخل رودخانه برای خانواده و دام هایشان آذوقه می‌برند و تا مشکل پل حل نشود، ۳۵ خانوار عشایری که در آن سوی رودخانه زندگی می‌کنند در مواقع طغیان رودخانه با مشکل مواجه می‌شوند.
 نوروزی مدیر امور عشایری آبدانان تشریح کرد: برای ساخت پل به اعتبار نیاز است که باید تأمین شود.
معاون توسعه و امور زیربنایی امور عشایری استان، گفت: استان ایلام ۲۵۰۰ کیلومتر راه عشایری دارد که بیش از ۲۰۰۰خانوار از این راه‌ها استفاده می‌کنند.
اسماعیلی افزود: در بارش‌های اخیر بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آسیب جدی دیده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستگیری عاملان تیراندازی در علی آباد کتول
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • جاری شدن سیل در روستای نوروزی خوشاب 
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران