Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در اتفاقی عجیب، یک کشاورز هندی به جرم آسیب رساندن به بت سنگی روستایی در این کشور به پرداخت ۲۱ هزار روپیه مجازات شد. این اتفاق در تاریخ ۹ ژوئن و زمانی رخ داد که «تیکارام پاردی»، حین کار در مزرعه خود به طور تصادفی به این بت سنگی که نماد خدای روستا محسوب می‌شد آسیب رسانده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقوع این حادثه و آسیب وارده به این بت سنگی موجب خشم اهالی روستای سیتپار با حدود ۲۶۰۰ نفر جمعیت شده است. این کشاورز محلی در صورت عدم پرداخت این مبلغ به محروم شدن از خدمات اجتماعی تهدید شده است.

«ویلاس ناله» بازرس پلیس محلی در این باره گفت: «این حادثه زمانی رخ داد که این کشاورز در حال شخم زدن زمینش بود. آسیب به این بت سنگی که نماد خدای این روستا است موجب خشم افراد محلی شده است.»

بیشتر بخوانید

حضور مرد هندی با یک مار کبرا در بیمارستان!

پس از این حادثه شورای محلی این روستا تشکیل جلسه داد و این کشاورز را به پرداخت ۲۱ هزار روپیه بابت آسیب به این سنگ محکوم کرد. در بیانیه شورای محلی آمده که این حادثه به احساسات مذهبی مردم صدمه وارد کرده است.

با این حال این کشاورز محلی ضمن رد حکمی که برای او صادر شده روز چهارشنبه ۱۶ ژوئن شکایتی را در اداره پلیس محلی بر علیه افرادی که این حکم را صادر کرده اند مطرح کرد. «بالراج لَنجِوار»، افسر تحقیق این پرونده گفت که این خدای سنگی افراد روستا محسوب می‌شود و دقیقا در زمانی که افراد روستا منتظر باران موسمی هستند توسط پاردی آسیب دیده است.»

بنا به گزارش رسانه‌های محلی این جریمه برای تامین هزینه تعمیر سنگ بت و همچنین ساخت یک معبد برای حفاظت از بت سنگی در برابر آسیب‌های احتمالی در آینده در نظر گرفته شده است. با این حال پاردی از پرداخت هزینه خودداری کرده است. تحقیقات پلیس هند در این باره ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتفاق عجیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است

به گزارش جام جم آنلاین ؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، گفت: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بیگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.


لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • ویسی نقره داغ شد؛ ۲ میلیارد تومان، ادامه فعالیت به شرط پرداخت در یک هفته!
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • تگرگ موجب شکستن شیشه خودرو‌ها و منازل دُرح سربیشه شد
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی