Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با اشاره به آخرین وضعیت ثبت نام بیماران نیازمند انسولین قلمی در سامانه وزارت بهداشت، گفت: بیمه‌شدگان بیمه سلامت و کسانی که قبلا به مراکز اعلام شده مراجعه کردند و ثبت‌نام‌شان را انجام داده‌اند، می‌توانند با مراجعه به آدرس سامانه https://rda.behdasht.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

gov.ir/ از اینکه کد ملی‌شان در سامانه ثبت شده اطمینان حاصل کنند و اطلاعات درج شده در آن را با دقت بررسی کنند، در صورت نیاز اطلاعات‌شان را اصلاح کرده یا آن را ثبت نهایی کنند.

دکتر مهدی شادنوش در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت ثبت‌نام بیماران برای انسولین قلمی، گفت: برنامه ثبت گیرندگان انسولین قلمی از ماه گذشته آغاز شد و هدف آن این است که طی زمان کوتاهی در آینده، انسولین قلمی فقط به افرادی اختصاص یابد که اطلاعات‌شان را در سامانه وزارت بهداشت ثبت کرده باشند.

وی افزود: بر اساس پیش‌بینی ما بیش از ۵۰ درصد از نیازمندان انسولین قلمی در کشور در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام کرده‌اند. باید توجه کرد که با مراجعه هر فرد به مراکز اعلام شده، طی صرف دو دقیقه زمان، اطلاعات بیماران در سامانه ثبت می‌شود. مراکز قابل رجوع قبلا از طریق رسانه‌ها اعلام شده بود و همچنان از مراجعه‌کنندگان دریافت انسولین قلمی برای ثبت در سامانه استقبال می‌کنند.

شادنوش ادامه داد: در عین حال با توجه به همکاری‌هایی که با سازمان بیمه سلامت اتفاق افتاد و همکاری خوبی که این سازمان انجام داد، اطلاعات بیمه‌شدگان بیمه سلامت به صورت مستقیم در سامانه وزارت بهداشت درج شده است. بنابراین نیازی به مراجعه بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت به این مراکز وجود ندارد.

وی تاکید کرد: در عین حال بیمه‌شدگان بیمه سلامت و کسانی که قبلا به مراکز اعلام شده، مراجعه کردند و ثبت‌نام‌شان را انجام داده‌اند، می‌توانند با مراجعه به آدرس سامانه https://rda.behdasht.gov.ir/ از اینکه کد ملی‌شان در سامانه ثبت شده اطمینان حاصل کنند و اطلاعات درج شده در آن را با دقت بررسی کنند، در صورت نیاز اطلاعات‌شان را اصلاح کرده یا آن را ثبت نهایی کنند. بنابراین بیمه‌شدگان بیمه سلامت و کسانی که قبلا به مراکز اعلام شده برای ثبت‌نام مراجعه کرده‌اند، در اولین فرصت ممکن به این سامانه مراجعه کنند تا از ثبت اطلاعات و درستی اطلاعات‌شان اطمینان پیدا کنند.

شادنوش گفت: سایر افرادی هم که تاکنون برای ثبت‌نام به مراکز اعلام شده، مراجعه نکرده‌اند، باید توجه کنند که این طرح تا 20 تیر ماه تمدید شده است، بنابراین حتما برای ثبت‌نام مراجعه کنند و بعد برای اطمینان از ثبت و درستی اطلاعات‌شان و اصلاح یا تایید نهایی این اطلاعات به سامانه https://rda.behdasht.gov.ir/ مراجعه کنند.

وی تاکید کرد: طی زمانی که در آینده نه چندان دور اعلام خواهیم کرد، انسولین قلمی فقط برای کسانی فراهم می‌شود که در سامانه وزارت بهداشت ثبت اطلاعات کرده باشند.

شادنوش درباره عدم ثبت اطلاعات افراد در برخی مراکز اعلام شده، گفت: در این زمینه به همه مراکزی که اعلام شده، اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. اگر مرکزی تخلف انجام داده و از ثبت‌نام پرهیز می‌کند، افراد حتما به معاونت درمان دانشگاه‌ علوم پزشکی منطقه خودشان اطلاع‌رسانی کنند تا بررسی شود و ما در جریان قرار بگیریم. معاون درمان وزارت بهداشت حدود یک ماه قبل ابلاغیه‌ای را به سراسر کشور صادر کرد که بر اساس آن مراکزی که قبلا اعلام کردند که ثبت‌نام بیماران نیازمند انسولین را انجام می‌دهند و با ما اعلام همکاری کرده بودند و نام‌شان در سایت وزارت بهداشت اعلام شده بود، اگر از ثبت‌نام و همکاری با مردم امتناع کرده و باعث سرگردانی بیماران شوند، تخلف اداری محسوب می‌شود و حتما طبق مقررات با آن‌ها برخورد می‌شود.

به گزارش ایسنا، آخرین لیست مراکز اعلامی از سوی وزارت بهداشت جهت ثبت نام بیماران نیازمند انسولین قلمی در لینک قابل مشاهده است و با کلیک بر روی کلمه لینک می‌توانید این مراکز را ببینید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انسولین قلمی وزارت بهداشت دیابت سامانه وزارت بهداشت بیمه شدگان بیمه سلامت مراکز اعلام شده ثبت نام بیماران انسولین قلمی مراجعه کنند اطلاعات شان برای ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند