Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای خنثی کردن تحریم‌ها نباید درخواست رفع آن را داشت بلکه لازم است با تکیه بر استعداد و ظرفزیت‌های داخلی اثر آن را خنثی کرده اجازه ندهیم دشمن به سبب ضعف کشور در یک زمینه، نسبت به ما اعمال فشار کرده و به اهداف خود دست‌ یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ اخیرا شاهد انتشار خبری مبنی‌بر لغو تحریم‌ها در حوزه ماسک و واکسن از سوی آمریکا بودیم و این درحالی است که با وجود تاکیدات ایران درخصوص اعمال تحریم‌های غیرانسانی در حوزه‌های دارویی، آمریکا منکر این موضوع بوده و آن را رد می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر کمی در این زمینه تفکر کنیم خواهیم دید تحریم‌ها در زمینه ماسک درحالی لغو شده است که ایران نه‌تنها خود در زمینه تولید ماسک خودکفا شده است، بلکه صادرات در این زمینه حتی به کشورهای اروپایی ازجمله اسپانیا را هم دارد و به همت متخصصان داخلی و کار جهادی مردم، بسیج و تولیدکنندگان روزانه ۱۷ میلیون ماسک تولید و روانه بازار می‌کند و در اختیار مردم قرار می‌دهد.

تلاش ایران برای خودکفایی در زمینه تولید ماسک درست در روزهای ابتدایی انتشار کرونا صورت گرفت درحالی که آمریکا در آن زمان با ماسک دزدی نیاز خود را رفع می‌کرد و به دنبال آن‌ کشورهای اروپایی هم به همین شیوه روی آوردند و این نشان می‌دهد که اگر کمی به عقب برگردیم متوجه تفاوت نوع و شیوه دستیابی ایران و آمریکا به ماسک خواهیم شد.

این درحالی است که آمریکا درست زمانی تحریم در حوزه واکسن را رفع کرد که ایران یک روز قبل از آن زمان‌بندی واکسیناسیون با واکسن ایرانی را اعلام کرد و این خود نشان از آن دارد که ایران در این زمینه هم خودکفا شده و دیگر نیازی به واکسن‌های تولید خارج نداشته و امروز با افتخار در جمع ۶ کشور تولیدکننده واکسن قرار گرفته است.

همه این مسائل نشان از آن دارد که بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری، رفع تحریم دست دشمن است اما خنثی کردن آن دست خودمان، بدین معنا که برای خنثی کردن تحریم‌ها نباید درخواست رفع آن را داشت بلکه لازم است با تکیه بر استعداد و ظرفزیت‌های داخلی اثر آن را خنثی کرده اجازه ندهیم دشمن به سبب ضعف کشور در یک زمینه، نسبت به ما اعمال فشار کرده و به اهداف خود دست‌ یابد.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • رئیس‌جمهور: سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی رسوایی دیگری برای مدعیان آزادی بیان و تمدن غرب است/ سرکوب حامیان فلسطین چهره بی‌روتوش غرب را نمایان کرد/ گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟