Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید فرهزاد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به افزایش دما و استفاده از وسایل خنک‌کننده هوا مصرف برق در استان ۲۰ درصد افزایش یافته است.

او افزود: اگر چه مصرف برق در استان افزایش یافته است، اما تاکنون مانع خاموشی در استان شده‌ایم، ولی احتمال اینکه در روز‌های آینده مصرف برق در استان بیش از سهمیه اختصاصی باشد و مجبور به اجرای خاموشی باشیم، وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

آغاز انقلاب تابستانی و ضرورت مدیریت مصرف برق

فرهزاد با بیان اینکه ۲۰ درصد مشترکان برق استان، پر مصرف هستند، اضافه کرد: مشترکانی که بیش از حد استاندارد برق مصرف کنند با توجه به فرمول‌های محاسبه، هزینه برق آن‌ها تصاعدی حساب می‌شود و متحمل هزینه بیشتری می‌شوند.

او با بیان اینکه مشترکان کم‌مصرف در فصل گرما ماهانه تا ۱۰۰ کیلووات ساعت و در فصل‌های دیگر ۸۰ کیلووات ساعت برق مصرف می‌کنند، افزود: بر این اساس در حال حاضر ۱۷.۵۸ درصد از مشترکان برق استان کم‌مصرف هستند و قبض برق پرداخت نمی‌کنند، اگرچه این تعداد در طول سال شناور است.

فرهزاد ادامه داد: همچنین از مجموع ۳۸۵ هزار مشترک برق در استان، ۵۴.۶ درصد خوش مصرف هستند و مصرف برق آن‌ها متناسب با الگوی مصرف است.

او با بیان اینکه ساعات اوج (پیک) مصرف برق در سال‌های اخیر بیشتر شده است، افزود: در حالی که در سال‌های گذشته ساعاتی از شب اوج مصرف برق در استان بود، اما در سال‌های اخیر اوج مصرف برق به ساعت‌های ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳ افزایش یافته است.

فرهزاد با توصیه به مردم استان نسبت به مدیریت مصرف برق، اظهار داشت: چنانچه مردم استان ۱۰ درصد مدیریت مصرف برق داشته باشد به میزان ۴۰ درصد در مصرف برق صرفه‌جویی می‌شود.

او افزود: استفاده از کولر با دور کُند، خودداری از استفاده از وسایل پرمصرف برقی از جمله ماشین لباسشویی، ظرفشویی، جاروبرقی و اتو در ساعات اوج مصرف برق، استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف و خاموش کردن لامپ‌های اضافه از جمله راه‌های مدیریت مصرف برق به شمار می‌رود.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت توزیع نیروی برق مشترکان برق مصرف برق در استان مدیریت مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ