Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب باید سیستم‌های آبیاری تحت فشار در انواع مختلف و به صورت نوین اجرایی شوند؛ در برخی روش‌ها تا ۷۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی می‌شود.

خدارحم امیری‌زاده در مراسم افتتاحیه پروژه ۱۴۲ هکتاری آبیاری تحت فشار شهرستان شادگان‌ که امروز (اول تیرماه) در دهستان دریسیه شادگان برگزار شد، اظهار کرد: پروژه آبیاری تحت فشار شادگان، الگویی برای کشاورزان استان خوزستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: آب، مهمترین نهاده بخش کشاورزی است و باید با استفاده صحیح، قدر ذخایر آبی را بدانیم و پروژه‌های آبیاری تحت فشار به این منظور اجرایی می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: زمین‌های زیادی در خوزستان وجود دارد که تشنه و نیازمند آب هستند و اگر بخواهیم از شیوه‌های قدیمی برای آبیاری استفاده کنیم، ذخایر آبی بسیار زیادی به هدر می‌رود.

امیری‌زاده افزود: برای جلوگیری از هدررفت آب باید سیستم‌های آبیاری تحت فشار در انواع مختلف و به صورت نوین اجرایی شوند؛ در برخی روش‌ها تا ۷۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به مصرف بسیار کم آب در روش‌های آبیاری تحت فشار، می‌توانیم سطح بیشتری را زیر کشت ببریم و شاهد افزایش بهره‌وری در اراضی کشاورزی استان خوزستان باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: خوزستان، استانی است که حتما باید از سیستم‌های نوین آبیاری استفاده کند تا شاهد ارتقای بهره‌وری در مزارع باشیم. از همه کشاورزان دعوت می‌کنیم از این طرح‌ها و اعتبارات ملی استفاده و استقبال کنند.

امیری‌زاده گفت: در سال جاری سهمیه خوزستان در آبیاری تحت فشار، ۴ هزار هکتار است و تاکنون یک هزار و ۸۰۰ هکتار از این میزان، در حال اجرا است. امیدواریم با استقبال کشاورزان از این طرح، شاهد ارتقای سطوح آبیاری تحت فشار باشیم.

به گزارش ایسنا، امروز پروژه ۱۴۲ هکتاری آبیاری تحت فشار شهرستان شادگان ‌در دهستان دریسیه افتتاح شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان کشاورزی جهاد كشاورزي آبیاری تحت فشار آبیاری تحت فشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در کاشان گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی کاشان به کشت گل‌محمدی اختصاص دارد. - اخبار استانها -

حمیدرضا محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در منطقه کاشان اظهار داشت: با فرا رسیدن این ایام عطر خوش گل محمدی در این منطقه پیچیده است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 600 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشان تحت کشت گل محمدی است، افزود: حدود 10هزار تن از باغات گل برداشت می‌شود و در این راستا 26 واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی مشغول به گلابگیری هستند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با بیان اینکه صنعت گل و گلاب 10هزار اشتغال را در سال به خود اختصاص داده است، ابراز داشت: واحدهای صنعتی و سنتی آمادگی برداشت 25 هزار تن گل و تولید 45 هزار تن گلاب را دارند.

وی گفت: از میزان حضور گردشگران در ایام گل و گلاب در اردیبهشت و خرداد باید گفت که بیش از 2 میلیون گردشگر در کاشان ویژه این ایام حضور پیدا می‌کنند و سال‌های گذشته همین میزان گردشگر را کاشان پذیرایی کرد.

وجود 33 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور

محمدی فشارکی ضمن اشاره به برگزاری جلسات خدمات سفر تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری آمادگی کامل را برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در ایام گل و گلاب در شهرستان کاشان دارند و از تمامی مردم و گردشگران داخلی و خارجی برای حضور در کاشان دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی