Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس اتاق بازرگانی فارس در دیدار با روسا و دبیران اتاق‌های سه گانه بازرگانی، اصناف و تعاون در استان فارس که به مناسبت روز ملی اصناف برگزار شد با بیان اینکه رسالت مهم پارلمان اقتصادی بخش خصوصی، حمایت همه جانبه از فعالیت‌های اقتصادی و فعالان این بخش است، گفت: هر بخش و واحد تولیدی به مثابه یک پنجره‌ی امیدی به سمت رونق اقتصادی در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمال رازقی تاکید کرد: نگاه اتاق بازرگانی فارس به تعامل و همکاری با تشکل‌های بخش خصوصی در استان مثبت است و یکی از نقاط قوت این همکاری‌ها، استفاده از توان علمی، پژوهشی و کارشناسی اتاق بازرگانی در حوزه‌های مختلف اقتصادی استان است.

او افزود: این اتاق یکی از اتاق‌های پیشرو در بین اتاق‌های سراسر کشور است و مرکز وحدت بخش خصوصی در استان فارس محسوب می‌شود و به دنبال ایجاد تعامل، همدلی و هم فکری با سایر اتاق‌ها در استان است.

رازقی اظهار کرد: اتاق سه گانه مانند دو بال برای توسعه اقتصادی، رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار هستند که محور حرکت اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون در استان کمک به تولید و راهگشایی بخش خصوصی است که تعامل این اتاق‌های سه گانه در استان فارس در سطح کشور کم نظیر است.

او اضافه کرد: رویکرد ما در اتاق بازرگانی بهره مندی از تجارت و نظر کارشناسی تمام فعالان بخش خصوصی استان است تا با رویه مشخص بتوانیم با جلوگیری از موازی کاری‌ها و برخورد‌های سلیقه‌ای در حوزه اقتصاد استان مسیر حرکت بخش خصوصی و رونق اقتصادی در استان را هموار کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی فارس همچنین با اشاره به اینکه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استان به عنوان یک ظرفیت قانونی در خدمت فعالان بخش خصوصی است، ادامه داد: شورای گفتگو یکی از اهرم‌های مهم قانونی بخش خصوصی برای تسهیل شرایط کسب و کار و فعالیت اقتصادی در کشور است پ تلاش ما در شورای گفتگوی استان بر رفع مشکلات بخش خصوصی استان در تمام حوزه‌هاست.

سید محمود هاشمی، رئیس اتاق اصناف مرکز فارس نیز در این دیدار گفت: اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی، پیشرو حرکت در حوزه اقتصادی در کشور و استان است که اصناف نیز به عنوان یکی از بخش‌های پویای اقتصادی در کشور تلاش می‌کنیم نقش موثر و خدمت شایسته‌ای را در حوزه اقتصاد استان ارائه دهیم.

سید مجتبی محلاتی، دبیر اتاق تعاون استان فارس هم گفت: سه اتاق اصناف، بازرگانی و تعاون اهداف و برنامه‌های مشترکی در حوزه‌های اقتصادی دارند که تعامل و همکاری بین اتاق‌ها در سطح استان می‌تواند رونق بخش فعالیت موثر فعالان اقتصادی و ذی نفعان استان باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی فارس واحد تولیدی رونق اقتصادی پنجره امید اتاق بازرگانی بخش خصوصی استان فارس اتاق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران