Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از 3200‌ نفر از معلمان، دانش‌آموزان، دانشجو معلمان و ... برای حضور در دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، تاکنون 3 هزار و 252 نفر از معلمان، دانش‌آموزان، هنرجویان و هنرآموزان هنرستان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات و دانشجو معلمان علاقه‌مند به تولید محتوا در دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی ثبت‌نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان شرکت‌کنندگان تاکنون 2 هزار و 101 معلم، 686 دانش‌آموز، 60 هنرجو، 225 هنرآموز، 159 دانشجو معلم و 21 شرکت‌ و مؤسسه در سامانه جشنواره ثبت‌نام کرده‌اند و تعداد آثار واصل‌شده به دبیرخانه جشنواره تاکنون هزار و 198 اثر بوده است.

دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد ویژه معلمان (هنرآموزان، مدرسان) کارشناسان و کارکنان آموزشی، دانش‌آموزان، شرکت‌ها و مؤسسات علمی آموزشی از سوی دفتر انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای آگاهی از شرایط شرکت در دهمین دوره جشنواره و بارگذاری تولیدات خود می‌توانند به وب‌گاه ویژه جشنواره در سایت roshd.ir مراجعه نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره رشد محتوای الکترونیکی تولید محتوا دهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است