Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس از توزیع بیش از ۴۵ هزار بسته معیشتی در دهه کرامت در نقاط محروم استان خبر داد. - اخبار استانها -

اسماعیل قزل سفلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شیراز ، با تبریک دهه پر برکت کرامت و میلاد امام رضا (ع) با اشاره به استمرار رزمایش کمک‌های مومنانه در استان فارس اظهار داشت: سومین مرحله رزمایش کمک‌‌های مومنانه در استان فارس در سال 1400 به مناسبت دهه کرامت برگزار و در آن 45 هزار بسته معیشتی توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 13 مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه در استان فارس به همت بسیج سازندگی برگزار شده است، گفت: رزمایش ویژه دهه کرامت از 22 خرداد میلاد حضرت معصومه(س) آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس افزود: تمرکز رزمایش در دهه کرامت تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی به صورت محله‌محور بود که در 76 محله استان فارس در 25 شهرستان انجام شد. 

گرامیداشت دهه کرامت در استان فارس؛ بیش از 30 هزار بسته معیشتی در رزمایش کرامت احمدی توزیع می‌شود2هزار بسته معیشتی همزمان با دهه کرامت در استان مرکزی توزیع می‌شود380هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان گلستان توزیع شد

قزل سفلی با بیان اینکه در 31 محله هدف در شهر مقدس شیراز و 45 محله از دیگر شهرستان‌ها این رزمایش به صورت همزمان برگزار شد بیان کرد: این رزمایش با محوریت گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت و با همت نیک‌اندیشان و خیران انجام شد. 

وی با بیان اینکه هدف اصلی این مرحله رزمایش در واقع ایجاد یک مسابقه خدمت‌رسانی در امتداد رزمایش سال 1399 بود عنوان کرد: پیش‌بینی اولیه ما توزیع 30 هزار بسته بود که با کمک خیران و مردم به 45 هزار بسته رسید. 

رئیس بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه نهضت کمک‌های مومنانه که در ایام کرونا آغاز شد و همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: این نهضت تا پایان ریشه‌کن شدن ویروس منحوس کرونا در کنار مردم، نیازمندان و آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا ادامه دارد. 

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۳۸ درصد ۳ ۴۵ درصد هزار بسته معیشتی استان فارس بسیج سازندگی دهه کرامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۱۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رزمایش دریایی شناورها، گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در استان فارس اعلام شد
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • ۱۰۰۰ برنامه در فارس طی دهه کرامت اجرا می‌شود
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار