Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@01:29:52 GMT

فقدان زبان مشترک بین روسیه و ایران

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۲۲۳۷۸

فقدان زبان مشترک بین روسیه و ایران

ایسنا/اصفهان سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه گسترش روابط دانشگاهی منجر به شناخت متقابل دو ملت می شود، گفت: شناخت ملت ایران از روسیه و متقابلا مردم روسیه از ایران بسیار کم است.

کاظم جلالی، امروز (سه شنبه- اول تیرماه) در جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان _ سن‌پترزبورگ در دانشگاه اصفهان در اتباط مستقیم اینترنتی با این جشنواره، اظهار کرد: روابط ایران و روسیه در ابعاد مختلف در وضعیت خوبی قرار دارد، اما در دو زمینه روابط فرهنگی و اقتصادی دچار ضعف جدی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه در سفر اخیر لاوروف-وزیر امور خارجه روسیه به تهران، موافقت نامه فرهنگی روابط دو کشور به امضا رسید، اما در نقشه روابط فرهنگی دو مسئله اساسی وجود دارد که یکی باقی ماندن برخی روس شناسان در ایران و ایران شناسان در روسیه در تاریخ گذشته و دوم فقدان زبان مشترک بین روسیه و ایران است.

سفیر ایران در روسیه ادامه داد:  اگر شبکه های تلویزیون ایران را بررسی کنیم برنامه ها به زبان های مختلف در ایران وجود دارد، اما جای برنامه هایی به زبان روسی خالی است. البته در داخل روسیه هم زبان فارسی و شبکه ای با این زبان  نداریم، در نتیجه شناخت ملت ایران از روسیه و متقابلا مردم روسیه از ایران بسیار کم است.

وی بر اهمیت کار دانشگاه و شهرداری  اصفهان تاکید کرد و گفت: اهمیت خواهرخواندگی با سن پترزبورگ در اینجا مشخص می شود.

سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه گسترش روابط دانشگاهی منجر به شناخت متقابل دو ملت می شود، تاکید کرد: نخبگان دو کشور در این گسترش نقش مهمی دارند.

جلالی ادامه داد: از طرفی ارتباط بین شهرداری ها منجر به روابط بهتر بین شهرها می شود و در این خصوص چند پیشنهاد دارم.

وی افزود: یکی از مشکلات جدی در شناخت دو ملت این است که تولید محتوا به زبان روسی در داخل روسیه مربوط به ایران و بالعکس در ایران نداریم. شهرداری اصفهان می تواند در سایت خود به زبان روسی تولید محتوا داشته باشد.

سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه شهر سن پترزبورگ در داخل ایران مشهور است و خیلی ها آن را می‌شناسند، اظهار کرد: باید اعتراف کنیم شناخت مردم روسیه نسبت به اصفهان و زیبایی های آن کم است.

وی تصریح کرد: باید در انتقال تجربیات علمی، دانشگاهی و مدیریت شهری به ویژه گردشگری اقدامات جدی‌تری انجام شود.

سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه خواهرخواندگی اصفهان و سن پترزبورگ در سال ۲۰۰۴ میلادی برقرار شده است، خاطرنشان کرد: در ۱۶ سال گذشته تلاش‌های خوبی از سوی دو شهر اصفهان و سن پترزبورگ برای گسترش همکاری‌ها انجام شده و امیدواریم دانشگاه‌های این دو شهر نیز روابط خود را برای گسترش زبان‌های روسی و فارسی افزایش دهند.

به گزارش ایسنا، اولین جشنواره علمی فرهنگی اصفهان-سن پترزبورگ به منظور تقویت خواهرخواندگی میان این دو شهر و با هدف توسعه روابط دانشگاهی به همت دانشگاه اصفهان و با همکاری دانشگاه سن پترزبورگ، شهرداری اصفهان، کنسولگری روسیه در اصفهان، استانداری شهر سن پترزبورگ، باشگاه سپاهان اصفهان و بخش خصوصی در قالب سخنرانی‌های مسئولان شهری و دانشگاهی، وبینار خواهرخواندگی، نمایشگاه عکس سن پترزبورگ، نمایش فیلم و فعالیت‌های دیگر به منظور توسعه روابط خواهر خواندگی برگزار شد.

فعالیت‌های علمی پژوهشی تحت محورهایی مانند توسعه شهری، روابط اجتماعی فرهنگی، الگوسازی برای روابط اقتصادی در چارچوب روابط علمی بین دو دانشگاه، همکاری در توسعه آموزش زبان روسی در دانشگاه اصفهان و همچنین توسعه زبان فارسی در دانشگاه سن پترزبورگ، اجرای پروژه های مشترک با توجه به نیازهای توسعه شهری و تحکیم روابط از جمله برنامه‌های آینده برای همکاری‌های طرفین است که نقطه آغازین آن در این جشنواره رقم خورد.

افتتاح میز سن پترزبورگ در اصفهان، افتتاح مرکز روسی "روسکی میر" در دانشگاه اصفهان با هدف آموزش زبان روسی در دانشگاه و جامعه، نمایشگاه عکس از سن پترزبورگ، امضای تفاهم نامه بین دانشگاه اصفهان و سن پترزبورگ و وبینار خواهرخواندگی از دیگر برنامه های این جشنواره دو روزه در دانشگاه اصفهان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه اصفهان استانی سیاسی سفیر ایران در روسیه دانشگاه اصفهان سن پترزبورگ برنامه ها زبان روسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنین شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» در دانشگاه لرستان

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: تجمع حمایت دانشگاهیان استان لرستان از خیرش دانشجویی خیزش حامی فلسطین دانشگاهیان آمریکا با حضور احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان در محل گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان برگزار شد.

طنین شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در دانشگاه لرستان

در این تجمع که ظهر روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری هم‌زمان با تجمعات دانشگاهیان سراسر کشور، با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد شرکت‌کنندگان پرچم رژیم جعلی و نامشروع صهیونیستی را به آتش کشیدند و تداوم مقاومت و ایستادگی در برابر جنایات رژیم جنایت‌کار صهیونیستی تأکید کردند.

شرکت‌کنندگان شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند و سرکوب دانشگاهیان مدافع مردم مظلوم فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کردند.

همچنین شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه به شهدای والامقام احترام گذاشتند و بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی بیعت کردند.

در این تجمع دانشگاهی، بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان در محکومیت سرکوب دانشجویان آمریکا قرائت شد.

همچنین، نامه رئیس دانشگاه لرستان، علی نظری خطاب به رئیس دانشگاه کلمبیا آمریکا به زبان انگلیسی و فرانسوی قرائت شد که در این متن، رئیس دانشگاه لرستان از دانشگاه کلمبیا خواسته است آزادی بیان دانشجویان مدافع مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و غزه را به رسمیت بشناسد و مانع سرکوب خشن دانشجویان بشود.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان توسط غلامحسین حسینی، مدیرگروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان به زبان فرانسه و توسط دکتر منوچهری نصری از همین گروه به زبان انگلیسی قرائت شد.

پیام دفاع از فلسطین در دنیا طنین‌انداز شده است

رئیس دانشگاه لرستان در تجمع حمایت دانشگاهیان استان لرستان از دانشگاهیان ضدصهیونیستی آمریکا و اروپا به میزبانی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: امروز پیام دفاع از فلسطین، فقط مختص ایران اسلامی نیست؛ بلکه در سراسر جهان از جمله آمریکا و اروپا، این پیام، طنین‌انداز شده است.

وی تصریح کرد: امروز آرمان دفاع از مستضعفان از زبان دانشجویان معترض حامی فلسطین دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و سراسر جهان، شنیده می‌شود و این گویای برحق بودن گفتمان انقلاب اسلامی ایران است.

رئیس دانشگاه لرستان، ادامه داد: امروز شاهد هستیم صدای رسای دفاع از فلسطین و غزه که صدای ماندگار شهید سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی و شهدای قدس است بر زبان دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا جاری شده است.

نظری، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی یک رژیم کودکش است، از زمانی که رژیم صهیونیستی شروع به کودکشی کرد در ورطه اضمحلال و نابودی قرار گرفته است.

کد خبر 6091354

دیگر خبرها

  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • طنین شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» در دانشگاه لرستان
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک