Web Analytics Made Easy - Statcounter

امجدی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سیستم مدیریت زنبورستان برای حفاظت از جمعیت کندوی زنبورعسل است و داخل کندو‌ها جعبه‌ای قرار دارد که از یک قسمت سخت افزاری و یک قسمت نرم افزاری ساخته شده است.

امجدی ادامه داد: قسمت سخت افزاری این سیستم داخل کندو و در کف آن قرار می‌گیرد، اما قسمت نرم افزاری، سامانه‌ای اندرویدی است که بر روی گوشی تلفن همراه کاربر نصب می‌شود و کاربر توسط آن با سیستم کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: سیستم مدیریت زنبورداری در قسمت سخت افزاری در مرحله اول اطلاعات (دمای داخل کندو، رطوبت، صدای زنبور و وزن کندو) را از داخل کندوی عسل جمع آوری می‌کند. داخل دستگاه یا همان کندو قسمتی به نام هیتر نیز وجود دارد که عملگر گرمایش بوده و در زمستان باعث کاهش مرگ و میر زنبورها می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: آمریکا، استرالیا، آلمان و نیوزلند کشور‌هایی هستند که مشابه این دستگاه را ساختند، اما تنها فرقی که این دستگاه بادستگاه‌های دیگر دارد سیستم گرمایشی آن است که برای زمستان گذری و کاهش مرگ میر زنبور‌ها از آن استفاده می‌شود که کاملا بومی است. در این ستگاه برای شناسایی رفتار‌های زنبورعسل از هوش مصنوعی نیز کمک گرفته شده است.

امجدی گفت: ایده اصلی سیستم مدیریت زنبورداری بر اساس نیازسنجی و بررسی مسائل و مشکلات حوزه زنبورداری بوده و پیش ازساخت این دستگاه، شرکت دانش بنیان ما در حوزه اینترنت اشیا مشغول فعالیت بود که تسلط به فناوری اینترنت اشیا را داشت و با استفاده از این محصول ورود ما به عرصه کشاورزی و اینترنت اشیا حاصل شد.

او اظهار کرد: دستگاه سیستم مدیریت زنبورداری به کشور‌های ترکیه، روسیه، کنیا، عراق و کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس در حال صادر شدن است. امسال اولین تولید نیمه صنعتی با ساخت حدود ۱۰۰۰ دستگاه سیستم مدیریت زنبورداری صورت گرفته و با نصب این تعداد دستگاه، از سال آینده تولید تمام صنعتی و تولید انبوه آن آغاز خواهد شد.

بیشتربخوانید

مهارت آموزی راهی برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان اینترنت اشیا دانش بنیان داخل کندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۹۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو

بسیاری از افراد مخصوصا کودکان علاوه بر این که درد ناشی از سوزن را دوست ندارند، به طور کلی از این ایده که یک سوزن از روی پوستشان به داخل وارد شود، احساس ناراحتی می‌کنند. علاوه بر این، سوزن‌های زیرپوستی استفاده شده برای نمونه‌برداری ممکن است به‌طور تصادفی به دست کادر درمان فرو برود و خطراتی را برای آنها ایجاد کند.

با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی، محققان مؤسسه فناوری فدرال زوریخ سوئیس اخیرا به بررسی زالو‌های خون‌خوار پرداختند.

این موجودات از طریق دهان مکنده خود به پوست میزبان می‌چسبند، با دندان‌های تیز داخل آن پوست نفوذ می‌کنند، سپس فشار منفی ایجاد می‌کنند تا خون را بیرون بکشند. آنها همچنین دارای یک ماده ضد انعقاد طبیعی در بزاق خود هستند که جریان خون را حفظ می‌کند.

دستگاه الهام گرفته شده از زالو به شکل یک مکنده کوچک سیلیکونی است که روی پوست بازو قرار می‌گیرد، فشرده می‌شود و سپس برای انجام کار در آن جا باقی می‌ماند.

این گجت به جای داشتن دندان در داخل، دارای مجموعه‌ای دایره‌ای از میکروسوزن‌های فولادی ضد زنگ به طول دو میلی‌متر است که بدون درد به لایه‌های بالایی پوست نفوذ می‌کند. با ایجاد فشار داخلی منفی خون از ورید‌های مویرگی پوست خارج می‌شود. این خون در یک مخزن یکپارچه جمع‌آوری می‌شود که حاوی یک ضد انعقاد نیز هست تا اطمینان حاصل شود که نمونه در حالت مایع باقی می‌ماند.

هنگامی که این دستگاه یکبار مصرف از روی پوست برداشته شد، یک درپوش روی انتهای باز آن قرار می‌گیرد و محتویات آن را جمع می‌کند. متعاقبا یک آداپتور ویژه به آن اجازه می‌دهد تا در سیستم‌های آزمایشگاهی موجود که برای تجزیه و تحلیل خون جمع‌آوری شده توسط سوزن طراحی شده‌اند، استفاده شود. لازم به ذکر است که این دستگاه نمی‌تواند به اندازه یک سوزن از خون نمونه بردارد، اما برای طیف گسترده‌ای از آزمایش‌ها کافی و کارآمد است.

به دلیل پنهان شدن میکروسوزن‌ها در داخل دستگاه، خطر برخورد تصادفی انگشتان به آن سوزن‌ها بسیار کم است. همچنین ادعا می‌شود که این فناوری نسبت به سوزن‌های سنتی ارزان‌تر است و به آموزش کمتری نیاز دارد و بنابراین می‌تواند به طور ویژه برای استفاده در کلینیک‌های دارای منابع محدود، مانند کلینیک‌های کشور‌های در حال توسعه، مناسب باشد. نسخه کاملا زیست تخریب پذیر آن نیز در دست ساخت است.

محققان اکنون به دنبال شرکایی برای کمک به توسعه بیشتر این دستگاه هستند. این دستگاه با موفقیت روی خوک‌ها آزمایش شده است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد