Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی گفت: میزان آب تجدیدپذیر گلستان ۲.۵ میلیارد مترمکعب است که باید بخش شرب، بهداشت، محیط زیست، مصارف صنعتی، غذا و غیره را تامین کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «سیدمحسن حسینی» ظهر امروز (چهارشنبه 2 تیر) به مناسبت «هفته صرفه جویی در آب و برق» در جمع خبرنگاران گفت: میزان آب تجدیدپذیر گلستان ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد مترمکعب است که باید بخش شرب، بهداشت، محیط زیست، مصارف صنعتی، غذا و غیره را تامین کند.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان با بیان اینکه جمعیت گلستان دو میلیون نفر است، افزود: در طول سال برای هر فرد گلستانی یک هزار و ۲۵۰ مترمکعب آب نیاز است.

 

وی ادامه داد: با افزایش جمعیت استان، میزان آب های تجدید پذیر استان در 50 سال گذشته تغییری نکرده ولی تعداد جمعیت زیاد شده است.

 

حسینی تاکید کرد: باید صرفه جویی آب در بخش صنعت، کشاورزی و شرب جدی گرفته شود.

 

وی با اشاره به راه های صرفه جویی در بخش کشاورزی، اظهارداشت: برای اینکه الگوی کشت هر منطقه ای تدوین شود، یکی از مسائل آن براساس اقلیم، خاک، اقتصاد و آب هر منطقه است.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: الگوی کشت در استان گلستان نباید با چیزی که الان اتفاق می افتد منطبق باشد، یکی از راه های صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی استفاده چند منظوره و توامان از آب، شیوه های مدرن آبیاری، آتش نزدن بقایای گیاهی، نوسازی ماشین آلات کشاورزی و اصلاح الگوی مصرف در کاهش مصرف آب است.

 

وی با بیان اینکه یک سوم محصولات کشاورزی در استان قبل از به مصرف رسیدن هدر می رود، افزود: اگر بتوانیم این میزان را کاهش دهیم باعث می شود میزان مصرف آب استان هم کاهش کاهش یابد.

 

حسینی با اشاره به وجود 20 هزار حلقه چاه مجازدر استان، گفت: از این تعداد ۱۷ هزار و ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی، ۶۰۰ حلقه آب شرب و یک هزار و ۴۰۰ حلقه در بخش صنعت است.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان افزود: از این تعداد 7 هزار و ۷۰۰ چاه عمیق و ۱۲ هزار و ۲۴۰ حلقه چاه کم عمق هستند.

 

وی از شناسایی 187 چاه غیرمجاز و 41 حلقه حلقه چاه غیر مجاز در حین حفر خبر داد و گفت: در این راستا 4 دستگاه حفاری و ۳۳ مورد ادوات غیرمجاز حفاری توقیف شد.

 

حسینی افزود: ۳۲ اکیپ گشت بازرسی برای کنترل چاه های آب در استان فعالیت دارند.

 

وی از نصب ۱۶۵ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه های آب به منظور همچنین برای کنترل برداشت از چاه ها خبر داد.

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیدمحسن حسینی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان هفته صرفه جویی در مصرف آب صرفه جویی میزان آب حلقه چاه منطقه ای مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۲۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حمید سلامتی گفت : بیشترین مدیریت این حجم سیلاب ناشی از بارش باران در ۶ و هفتم فروردین ماه سال جاری بود.

وی ادامه داد: سال قبل نیز ۲۰ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۸۳۵ مترمکعب مدیریت سیلاب با انجام طرح‌های آبخیزداری در مناطق اولویت‌دار استان صورت گرفت که نقش زیادی در پیشگیری از خسارت بارش‌ها و کنترل و تزریق آب به سفره‌های زیرزمینی منطقه داشت.

به گفته وی مدیریت سیلاب در این سطح به دنبال هفت مورد بارش بود که بیشترین بارش به ترتیب، در 30 آبان با هفت میلیون و ۱۲۸ هزار مترمکعب، ۱۱ اردیبهشت با چهار میلیون و ۷۲۰ هزار و ۵۰۰ مترمکعب و ۱۶ دی ماه با چهار میلیون و ۱۴۰ هزار و ۸۲۵ متر مکعب ثبت شده است.

به اعتقاد کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری در گلستان، پروژه‌های تغذیه مصنوعی آبخوان، تغییر الگوهای مکانی و زمانی بارش و سیلاب ناشی از آن را تبدیل به فرصتی برای مدیریت سیلاب و تغذیه آبخوان در گلستان می‌کند که با افزایش سطح تراز آب زیرزمینی و تقویت آن، روند فزاینده فرونشست زمین کاهش یافته و از بروز خسارت به تاسیسات و زیرساخت‌ها جلوگیری خواهد شد.

گلستان با مساحت بیش از ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی مشتمل بر ۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع و ۲۱ هزار هکتار زمین ساحلی است که حدود ۳۳۰ هزار هکتار از مراتع نوار مرزی این استان به دلیل خشکسالی‌ سال‌های اخیر، پایین بودن نزولات جوی و نزدیکی به بیابان‌ قره قوم ترکمنستان و ضعف پوشش گیاهی در معرض بیابانی شدن شدید قرار دارد.

گلستان از شمال با کشور ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی و از غرب با مازندران همسایه است.

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • استحصال ۴۸۷ میلیون متر مکعب آب با اجرای عملیات آبخیزداری در کرمانشاه
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • ذخیره ۲و نیم میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌های خاکی زرند
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت