Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان قزوین ضمن بازدید از سه واحد صنعتی شهرستان البرز گفت: طی این بازدید مصوب شد تا کارگروهی تحت عنوان کارگروه حمایت از تولید تشکیل شده و به مشکلات کارخانه‌ها و شرکت‌ها رسیدگی کند. خبرگزاری میزان - حجت الاسلام والمسلمین قدرتی، رئیس کل دادگستری استان قزوین پس از بازدید از سه واحد صنعتی شهرستان البرز در سومین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان قزوین گفت: دستگاه قضایی استان قزوین حامی تولید و اشتغال است و در راه حل مسائل و مشکلات این بخش از همه ابزار‌ها و اختیارات قانونی پیش بینی شده استفاده می‌کند و قدم‌های موثری را در جهت حل موانع و مشکلات تولید نیز برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: به مناسبت بزرگداشت هفته قوه قضاییه همراه اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان قزوین از تعدادی از شرکت‌ها و واحد‌های صنعتی در شهر صنعتی البرز بازدید به عمل آمد که مصوبات خوبی را نیز به دنبال داشت.   بیشتر بخوانید: حمایت قاطع دستگاه قضایی کرمانشاه از واحد‌های تولیدی و سرمایه گذاری مشروع وی افزود: طی این بازدید مصوب شد تا کارگروهی تحت عنوان کارگروه حمایت از تولید تشکیل شده و به مشکلات کارخانه‌ها و شرکت‌ها در خصوص وام‌های بانکی و جرایم مالیاتی، مشکلات مکانی از حیث کمبود فضا و نیاز بر طرح توسعه کلی و راه اندازی فاز‌های جدید و همچنین مشکل برق و انتقال آن از استان مجاور را مورد بررسی و رسیدگی قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی ضمن تاکید بر اجرای صحیح و سالم مزایدات در این استان بیان کرد: بهتر است مزایدات در خود استان برگزار شود تا به این ترتیب از فعالیت و حضور دلالان در آن جلوگیری شود؛ چرا که افراد شرکت کننده در مزایدات باید از خود صنعتگران و تولیدکنندگان باشند و هر کسی اجازه شرکت در آن را نداشته باشد.

رئیس کل دادگستری استان قزوین خاطرنشان کرد: زمانی که بانک‌ها زمین‌های تحت تملک خود را به مزایده می‌گذارند، هولدینگ‌های وابسته به خود بانک‌ها در مزایدات شرکت کرده و گا‌ها برنده هم می‌شوند؛ لذا مصوب شد حضور هولدینگ‌ها درمزایده‌ها ممنوع و فقط افراد حقیقی و حقوقی فعال در زمینه تولید و صنعت شرکت نمایند.

وی ضمن تا کید بر حذف واسطه‌ها بین تولید کنندگان مواد اولیه و کارخانه‌های مصرف کننده آن گفت: دستگاه قضایی استان قزوین به جد در خصوص مسائل و مشکلات تولید گنندکان و صنعتگران ورود پیدا کرده و با متخلفان در این زمینه برخورد خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم در استان قزوین در راستای تحقق شعار سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها» با همدلی، همفکری و وحدت بین مسئولان گام‌های بلندتری برداریم.

انتهای پیام/ برچسب ها: اقتصاد مقاومتی دادگستری قزوین حمایت از تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی دادگستری قزوین حمایت از تولید رئیس کل دادگستری استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • بازدید رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کارخانجات خوراک دام فریمان
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • دستورات ویژه برای ترخیص اقلام ضروری وکالاهای وارداتی از بندر لنگه