Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، "سازمان جهانی بهداشت" دیروز جمعه با ابراز تاسف از شکست جهانی در توزیع عادلانه واکسن اعلام کرد در حالی که کشورهای ثروتمند در حال بازگشت به دوران پیش از همه گیری ویروس کرونا هستند و واکسیناسیون جوانان به عنوان قشری که چندان در معرض خطر نیستند، در دستور کار قرار گرفته اما کشورهای فقیر بی رحمانه بدون واکسن مانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان عاجزانه درخواست کرد که به ما واکسن بدهید.

«تدروس ادهانوم» دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در این خصوص گفت: «اوضاع در آفریقا که شمار مبتلایان و مرگ و میر نسبت به هفته گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته، خطرناک است».

وی در یک نشست خبری افزود: «جهان ما در حال شکست است، همانگونه که جامعه جهانی در حال شکست است».

وی که خود دارای تبار اتیوپیایی است، بدون نام بردن از اسم کشوری خاص، برخی را به دلیل توزیع ناعادلانه واکسن مورد عتاب قرار داد. ادهانوم بحران کنونی جهان در مقابله با کووید-۱۹ را با بحران اچ آی وی/ ایدز مقایسه کرد؛ هنگامی که برخی کشورها اعلام کردند کشورهای آفریقایی قادر به استفاده از درمان های پیچیده نیستند.

وی تاکید کرد: «چنین نگرشی مربوط به گذشته است و باید کنار گذاشته شود. مشکل کنونی ما تامین واکسن است، فقط به ما واکسن بدهید».

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت وضعیت کنونی جهان در مقابله با بحران کووید-۱۹ را اینگونه توصیف کرد: «تفاوت بین داشتن و نداشتن است که اکنون بی عدالتی را در جهان کاملا آشکار می کند؛ بی‌عدالتی و نابرابری، بیایید با آن مقابله کنیم».

«مایک رایان» یکی از کارشناسان برجسته این نهاد جهانی هم گفت: «در حال حاضر بسیاری از کشورهای در حال توسعه در انجام واکسیناسیون جامعه خود در برابر بیماری های عفونی از وبا تا فلج اطفال بسیار بهتر از کشورهای صنعتی عمل کرده اند. وی در عین حال تاکید کرد: «تفکرات قیم مآبانه ای که بر این باور است ما نمی توانیم به شما واکسن بدهیم زیرا طرز استفاده آن را نمی دانید آن هم در میانه بحران کووید-۱۹ غیرقابل قبول است».

برنامه جهانی "کوواکس" که به طور مشترک توسط "اتحاد جهانی واکسن و ایمن‌سازی" (جی.ای.وی.آی GAVI) و سازمان جهانی بهداشت اداره می شود، ۹۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ را از ماه فوریه به ۱۳۲ کشور تحویل داده است، اما از زمان تعلیق صادرات واکسن توسط هند، با مشکلات عمده ای روبرو شده است.

«بروس آیلوارد» یکی دیگر از کارشناسان سازمان جهانی بهداشت گفت: «ما در ماه جاری از طریق کوواکس هیچ دوزی از واکسن های آسترازنیکا، موسسه سرم هند و جانسون اند جانسون نداشته ایم».

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 سازمان جهانی بهداشت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا واکسن کووید 19 سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته ملی المپیک، این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون و انجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابراز داشت: تداوم سفرهای شما به ایران به نوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعاً این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

سید مناف هاشمی در خاتمه ابراز داشت: بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین‌المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند به سمت فدراسیون شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی حمایتی است.

در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت: من از ابتدا در جریان ورود، رشد و توسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوری وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشورها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوری که داشتن چهار کرسی بین‌المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.

رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت: وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهم نامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعاً در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.
حلیم بن قادر در پاسخ به این سوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین‌المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین‌المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده‌ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت: اهدا میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تأمین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته‌ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

کد خبر 6099775

دیگر خبرها

  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد