Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد به دلیل افزایش رعایت مواد بهداشتی، واکسیناسیون برخی گروه‌های سنی خاص طبق برنامه وزارت بهداشت و ابتلای جمعیت بالایی از مردم در پیک‌های قبلی شیوع ویروس کرونا در حال حاضر روند گسترش این ویروس در چهارمحال و بختیاری کاهشی شده است.

گفتنی‌است با کاهش روند ابتلا به این ویروس وضعیت رنگ‌بندی شهرستان کیار از نارنجی به زرد تغییر پیدا کرده و تعداد شهرستان‌های نارنجی به ۵ شهرستان کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است در حال حاضر شهرستان‌های کیار، سامان، بن، اردل، کوهرنگ و خانمیرزا در وضعیت زرد و شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان در وضعیت نارنجی از نظر شیوع ویروس کرونا قرار دارند.  

در روزهای آینده در شرایط مناسب‌تری از نظر شیوع ویروس کرونا قرار خواهیم گرفت

مجید شیرانی نیز امروز در جمع خبرنگاران ابراز امیدواری کرد: در صورت ادامه رعایت موارد بهداشتی در روزهای آینده در شرایط مناسب‌تری قرار خواهیم گرفت و احتمال تعدیل برخی از محدودیت‌ها وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد اظهار داشت: این کاهش شیوع ویروس کرونا در بیماران سرپایی استان کاملا مشهود است اما نباید این موضوع باعث سهل‌انگاری مردم در رعایت موارد بهداشتی شود لذا این شرایط ناپایدار است.

وی تصریح کرد: قرار گرفتن چهار شهرستان در وضعیت نارنجی حاکی از این بوده که بار ویروس در این شهرستان‌ها بیشتر است و در تراکم‌های جمعیتی بیشتر امکان انتقال بیماری کرونا نیز بالاتر می‌رود.

مراجعه ۴۱۵ بیمار با علایم بالینی مشکوک به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته به مراکز درمانی استان

شایان ذکر است طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۱۵ بیمار با علایم بالینی مشکوک به ویروس کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته‌اند که از این تعداد ۳۷ بیمار در مراکز درمانی بستری شدند.

در ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۸۵ نفر از مراجعه‌کنندگان در بخش سرپایی و ۱۰ نفر از بستری‌شدگان مشکوک به کووید_۱۹ در مراکز  بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.

هم‌اکنون ۱۸۰ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان بوده که از این تعداد ۱۴۱ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.

بستری ۲۵ بیمار با شرایط بحرانی در بخش‌های مراقبت ویژه

لازم به ذکر است هم‌اکنون ۲۵ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش‌های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

گفتنی‌است از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۱۳۹ هزار و ۹۴۳ نمونه‌گیری در استان انجام و ابتلای ۴۷هزار و ۷۴۵ نفر به کرونا قطعی شده است.

انتهای پیام/68033

منبع: فارس

کلیدواژه: ویروس کرونا چهارمحال و بختیاری شهرستان کیار واکسیناسیون شیوع ویروس کرونا مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش بسیار جزئی به ۲۳.۵ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • نجات دو خانواده در ارتفاعات آس جم شهرستان خانمیرزا
  • واژگونی خودرو سواری در شهرستان اردل
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری