Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی یزدی‌خواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی  در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه «طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای‌مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های‌ اجتماعی» از کمیسیون فرهنگی برای قرار گرفتن در دستور صحن علنی به هیئت رئیسه ارائه شده است، گفت: مطالب مطرح شده در فضای مجازی درباره این طرح گمانه‌زنی است و احتمالاً چندان منطبق بر حقیقت طرح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی مانند «مدیریت گذرگاه‌های اینترنت از سوی نیروهای مسلح» یک پیشنهاد است که اگر طرح یاد شده در صحن بررسی شود به یک نحو، و اگر نمایندگان رسیدگی به آن را بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی به کمیسیون مشترک واگذار کنند، مسیر بررسی متفاوت خواهد شد.  

وی اضافه کرد: نیروهای مسلح عهده‌دار حفظ و حراست فضای فیزیکی هستند و البته، فضای سایبری هم بخشی از درگاه ورودی هستند که نیاز به حفاظت دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره کاهش پهنای باند پیام‌رسان‌های خارجی اظهار کرد: در این زمینه شورای عالی فضای مجازی مصوبه داشت اما اجرا نشد. در طرح ساماندهی مجلس بر روی آن تأکید می‌کند و وجهه قانونی ارائه می‌دهد. مسئله پهنای باند و قیمت‌ها هر کدام بحث جداگانه‌ای است که در طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای‌مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های‌ اجتماعی تصریح شده باید بهای اینترنت داخلی یک سوم بهای اینترنت بین الملل باشد. البته مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۰ هم اجازه افزایش قیمت اینترنت را به وزارت ارتباطات نداد.

یزدی‌خواه در پاسخ به اینکه آیا فعالیت کاربران و سازمان‌ها در پیام‌رسان‌های مسدود شده مجازات در پی خواهد داشت، توضیح داد: این موضوع هم جای بحث دارد. البته پیام رسان‌هایی که خارج از کشور ایران هستند، برای فعالیت داخل کشور حتماً باید نمایندگی داشته باشند و مسئله‌ای روشن است. نمی‌شود پیام‌رسانی خارج از کشور فعالیت کند، هیچ تعهدی را نپذیرد، مالیاتی را قبول نکند، نظارتی نباشد و هر کار می‌خواهد انجام دهد.

وی اظهار کرد: برای حمایت توانمندی ها و کسب‌وکارهای داخلی، توسعه فضای مجازی و استفاده از محتواها، کمک به راه اندازی دولت الکترونیک و تسهیل استفاده کابران ایرانی از اینترنت باید اقداماتی را باید دنبال کرد که ارائه طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی در همین راستاست. در طرح مذکور بحث صندوق حمایتی و کمیسیون عالی تنظیم مقررات نیز مطرح شده است.

بیشتر بخوانید

 ارائه اینترنت رایگان انتخاباتی فقط به پلتفرم‌های ایرانی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: حتی کشورهای عقب مانده‌ای مانند عربستان که بویی از انتخابات نبرده‌اند، درباره فضای مجازی خود قوانین سخت‌گیرانه و متعددی دارند. یکی از خلأهای جدی در کشور، توجه نداشتن به قوانین مرتبط با نحوه استفاده از فضای مجازی است.

یزدی‌خواه یادآوری کرد: ساماندهی حوزه فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها از مطالبات مهم اقشار مختلف مردم مذهبی و غیر مذهبی از نمایندگان مجلس است که به همین دلیل علاوه بر تجمع رو‌به‌روی پارلمان، در قالب طومارهایی داخل فضای مجازی نسبت به موضوع یاد شده انتقاد و درخواست داشته‌اند که هیچ جای دنیا فضای مجازی این چنین در کشور رها نیست. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم کمیسیون فرهنگی صحن علنی پیام رسان تلگرام فیلتر تلگرام فضای مجازی کمیسیون فرهنگی پیام رسان پیام رسان ها فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۸۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند