Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:35:44 GMT

مراکز جوارکارگاهی کردستان به ۱۶ واحد ارتقا یافت

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۶۲۷۹۷

مراکز جوارکارگاهی کردستان به ۱۶ واحد ارتقا یافت

به گزارش ایرنا جمیل احمدی روز شنبه در نشست کمیته آموزش در صنایع استان کردستان اظهار داشت: انجمن صنفی کارگران و استادکاران بخش ساختمان ، اتحادیه کارفرمایان خباز، اتحادیه تعمیرکاران خودرو ، یدکی فروشان و جوشکاری فلزات ، سازمان نظام صنفی رایانه ، شرکت تعاونی ۴۴۷۰ فراگیر مشاغل خانگی تعاونگران تلاشگر استان کردستان ، شرکت ماشین سازی کریمیان صنعت شهرستان دیواندره و شرکت تعاونی فرش دستباف روستایی کامیاران، مراکزی است که توانستند مجوز مرکز جوارکارگاهی را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای اجرایی کردن ماده ۱۱۰ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و به منظور گسترش آموزش های فنی و حرفه‌ای و تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز، تمامی کارفرمایان واحدهای صنعتی، تولید و خدماتی مکلف‌اند در ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی و بین کارگاهی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عمل آورند.

احمدی تاکید کرد: مسیر دستیابی به نیروی انسانی ماهر و توانمند در بخش صنایع و صنوف از طریق آموزش های مهارتی هموار می شود

وی با بیان اینکه اهمیت آموزش های مهارتی و نقش آن در تربیت نیروی کار ماهر و متخصص مورد نیاز صنایع و صنوف استان برکسی پوشیده نیست ادامه داد: با توجه به نامگذاری سال‌جاری توسط رهبر معظم انقلاب ( مدظله العالی ) به نام سال تولید ؛  پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان آمادگی کامل دارد در راستای منویات معظم له موانع پیش روی صنایع و صنوف استان را در زمینه ارائه آموزش‌های مهارتی بردارد.

 احمدی یادآور شد: صنایع کوچک و بزرگ استان برای تقویت کمی و کیفی نیروی انسانی و تولیدی خود باید نسبت به راه ‌اندازی مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در جوار کارخانه‌ها و کارگاه‌ها اقدام کنند و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان  نیز با قدرت آماده مشارکت است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در راه‌اندازی مرکز آموزشی جوار کارگاهی و بین کارگاهی جدی است و افزایش حضور در کارخانه ها و کارگاه ها را در اولویت اقدامات خود قرار داده است اما این مهم نیازمند توجه مدیران صنایع به اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است .

احمدی با اشاره به تسریع در روند صدور درخواست های صنایع و صنوف استان در راستای احداث مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی اظهار داشت: این اداره کل آمادگی دارد در اسرع وقت و با کاهش بروکراسی های اداری نسبت به صدور مجوز برای صنایع و صنوف درخواست کننده ایجاد مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی اقدام کرده و در صورت راه‌اندازی مراکز آموزش‌ فنی و حرفه‌ای در صنایع و صنوف استان شاهد ارتقاء جایگاه و موقعیت صنعتی و تولیدی استان با توجه به  ارتقاء سطح مهارتی شاغلان در این حوزه و افزایش بهره وری و کیفیت تولیدات استان خواهیم بود.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کردستان کارخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کردستان کارخانه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کردستان کارخانه کارگاهی و بین کارگاهی آموزش فنی و حرفه ای صنایع و صنوف استان فنی و حرفه ای استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۲۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان