Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@02:30:48 GMT

آخرین وضعیت بازارها در 6 تیر

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۷۳۷۴۱

شاخص کل بورس تهران امروز نیز مانند روز گذشته بازدهی بالاتری نسبت به سایر بازارها از جمله ارز، طلا و سکه داشت. ناطقان: رصد بازارها در روز یکشنبه نشان‌دهنده پیشتازی بازار سرمایه نسبت به بازارهای موازی است به طوری که بورس همانند دیروز بیشترین بازدهی را عاید سرمایه‌گذاران خود کرد.

شاخص کل بورس، در ادامه روند روز گذشته صعودی ماند و با چهار هزار و ۴۷۴ واحد رشد (معادل ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۸ درصد) به یک میلیون و ۲۳۸ هزار و ۴۸۵ واحد رسید.

این در حالی است که این بازار روز گذشته جهشی ۲۰ هزار و ۷۲۸ واحدی را تجربه کرده بود و انتظار این بود که مقداری از جهش روز گذشته در بازار امروز اصلاح شود.

با این حال، بازارهای طلا، سکه و ارز روز آرامی را پشت سر گذاشتند و قیمت آنها تحت تاثیر مسائل سیاسی به ویژه اظهارات آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا که مدعی شده بود زمان خروج این کشور از مذاکرات وین نزدیک شده است، قرار نگرفت.

از سوی دیگر بانک مرکزی امروز گزارش تازه خود از روند معاملات و قیمت مسکن در شهر تهران در خردادماه را اعلام کرد که براساس آن تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت با ۲۹.۶ درصد افزایش نسبت به ماه گذشته به پنج هزار و ۱۰۰ واحد رسیده است.

این رشد در حالی به ثبت رسیده که متوسط قیمت یک متر مربع واحد مسکونی در ماه گذشته برابر با ۲۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بوده که در مقایسه با ماه مشابه سال ۱۳۹۹ رشدی ۵۶.۶ درصدی را نشان می‌دهد.

تداوم روند رو به رشد بورس

شاخص کل در بازار بورس امروز چهار هزار و ۷۴۷ واحد رشد داشت که در نهایت این شاخص به رقم یک میلیون و ۲۳۸ هزار واحد رسید.

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) با یک‌هزار و ۴۱۷ واحد افزایش به ۳۸۲ هزار و ۳۲۶ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۹۰۸ واحد رشد به ۲۴۴ هزار و ۹۹۰ واحد رسید.

شاخص بازار اول ۲۰۸ واحد افت و شاخص بازار دوم ۲۲ هزار و ۲۰۵ واحد افزایش داشت.

روند معاملات امروز متعادل‌تر از روز گذشته دنبال شد و با وجودی که بازار در ساعت ابتدایی معاملات، تا ۲ هزار واحد نیز منفی شد اما در نهایت با سبزپوشی به کار خود پایان داد.

۲۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان؛ متوسط قیمت مسکن در پایتخت

براساس داده‌های بانک مرکزی، متوسط قیمت یک مترمربع واحد مسکونی از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران در خردادماه امسال ۲۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود که نسبت به ماه قبل سه درصد و خرداد سال گذشته ۵۶.۶ درصد افزایش یافته است.

منطقه یک تهران ۶۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بالاترین قیمت و منطقه ۱۸ با ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان کمترین را در دوره مذکور داشتند. منطقه یک رشد قیمت ۶۰.۹ درصدی و منطقه ۱۸ نیز ۴۱.۹ درصد افزایش قیمت نسبت به خرداد ۹۹ داشتند.

آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهند که از مجموع پنج هزار و ۱۰۲ معامله مسکن انجام شده، واحدهایی تا پنج سال ساخت با ۳۵.۸ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند که نسبت به خرداد سال ۹۹ حدود ۳.۱ درصد کاهش یافته است.

در خردادماه امسال تمایل به خرید و فروش ساختمان با عمر پنج سال ساخت، کم و در مقابل افراد به دنبال واحدهای با عمر ۶ تا ۱۰ سال، ۱۱ تا ۱۵ سال بودند.

توزیع تعداد معاملات انجام شده بر حسب مناطق مختلف بیانگر این است که در مجموع ۷۱.۸ درصد معاملات خردادماه در مناطق پنج، ۱۰، چهار، دو، هفت، ۱۵، ۱۴، هشت، یک و ۱۱ بوده است. ۱۳.۹ درصد معاملات در منطقه پنج، ۹.۸ درصد در منطقه ۱۰ و ۸.۱ درصد در منطقه چهار انجام شده است.

روز آرام بازار ارز و سکه

قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار تهران با کاهش ۱۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته (شنبه) به رقم ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

همچنین امروز نیم‌سکه بهار آزادی پنج‌ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان، ربع سکه سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی نیز دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان قیمت خورد.

علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۴۹ هزار تومان رسید.

امروز همچنین در بازار آزاد هر دلار آمریکا ۲۴ هزار و ۴۵۰ تومان فروخته می‌شد که ۵ تومان نسبت به روز گذشته کاهش نشان می‌دهد.

یورو نیز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، ۲۸ هزار و ۲۹۱ تومان قیمت خورده بود.

هر پوند انگلیس اما با ۳۳ تومان رشد در مدت زمان مشابه، ۳۴ هزار و ۴۲۴ تومان معامله می‌شد.

درهم امارات نیز ۶ تومان افزایش قیمت داشت و ۶ هزار و ۶۶۱ تومان فروخته می‌شد.
منبع: خبر انلاین برچسب ها: بازارها ، آخرین وضعیت ، بورس

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بازارها آخرین وضعیت بورس میلیون و ۶۰۰ هزار تومان روز گذشته واحد رسید شاخص کل ۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب

 به گزارش تابناک، محمدصادق معتمدیان در بک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه سال گذشته سال سختی را به جهت کاهش بارندگی و گرمای زیاد گذراندیم و نگرانی های جدی در بین مردم نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه به وجود آورده بود، گفت: خوشبختانه بارندگی‌های خوبی را طی دو سه ماه اخیر در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه شامل سه استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و کردستان داشتیم.

وی با بیان اینکه این وضعیت باعث افزایش تراز آب دریاچه ارومیه شد، افزود: تراز این دریاچه نسبت به مدت مشابه سال قبل منتهی به ۱۷ اردیبهشت ۲۰ سانتیمتر افزایش یافته است (۱۲۷۰.۶۰ سانتی متر).

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش به ۲۰۰۰ کیلومتر مربع رسیده است، ادامه داد: حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به ۲.۵ میلیارد مترمکعب رسیده است.

معتمدیان با بیان اینکه از لحاظ میزان بارش خیلی اتفاق خارق العاده‌ای نیفتاده است، گفت: در سال ۹۸ در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۴۶۰ میلی متر بارش داشتیم که اکنون به ۳۰۵ رسیده، در سال ۹۸ نسبت به امسال ۵۱ درصد افزایش بارندگی داشتیم. سال ۹۹ تا ۱۴۰۲ دوره ۴ ساله خشکسالی داشتیم و بارندگی های امروز نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بارش در حوضه دریاچه ارومیه نسبت به میانگین بلندمدت یک درصد افزایش یافته است، افزود: در حوضه آبریز دریاچه ارومیه بیش از ۱۴۰ هزار هکتار باغات اضافه شده، یعنی ۱.۵ میلیارد متر مکعب آب مازاد به بخش کشاورزی در دورانی که شاهد کاهش حجم آب در دریاچه ارومیه بودیم، تحمیل کردیم. این غفلتی بوده که در دوره‌های گذشته شده است.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه امروز در حوضه آبریز دریاچه ارومیه متاسفانه سه محصول سیب، یونجه و چغندر ۵۷ درصد آب تولیدی حوزه آذربایجان غربی را مصرف می کند، ادامه داد: ۵۸ هزار هکتار باغات سیب هستند که ۵۰ درصد از این باغات بالای ۳۰ سال عمر دارند و از لحاظ بهره‌وری هم دچار مشکل هستند. این باغات کشت دوگانه هستند، یعنی در همین مزارع یونجه هم کشت می‌شود بنابراین ۳۲ درصد از آب تولیدی استان صرف یونجه می‌شود که محصول غیر استراتژیک است.

معتمدیان با بیان اینکه ۹۰ درصد آب تولیدی در حوضه آبریز در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، اظهارکرد: رویکردی که ستاد احیای دریاچه ارومیه به ریاست دکتر محمد مخبر- معاون اول رییس جمهوری - در دولت سیزدهم دارد، تمرکز بر مدیریت نرم‌افزاری یعنی تغییر الگوی کشت است.

وی با بیان اینکه ۷۴ هزار حلقه چاه غیرمجاز در این منطقه (سه استان) حفر شده است، گفت: در همین دولت حدود ۴۰۰۰ چاه را توانستیم مسدود کنیم.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۶۰ کیلومتر از رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه لایروبی شده‌اند، افزود: این کار اثرات خوبی داشته است. در بحث تکمیل مدول سوم تصفیه‌خانه ارومیه که سال گذشته افتتاح شد، امسال ۴۰ میلیون متر مکعب رهاسازی پساب فاضلاب ارومیه به دریاچه ارومیه داشتیم.

معتمدیان با بیان اینکه برنامه‌هایی در ستاد احیای کشور برنامه ریزی شده تا حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب حقآبه رهاسازی سد و رودخانه های فاقد سد داشته باشیم، ادامه داد: در حال حاضر این آمار از یک میلیارد و ۴۰۰ مترمکعب هم گذشته یعنی ۳۰۰ میلون مترمکعب از آنچه پیش بینی شده رهاسازی انجام شده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب آورده و ورودی به دریاچه ارومیه داریم که براساس ایستگاه‌های هیدرومتریک در ورودی دریاچه ثبت می‌شود، اظهارکرد: امیدواریم در دو سه هفته آینده با ادامه بارندگی های پیش رو و رهاسازی هایی که انجام می شود، این میزان به سه میلیارد متر مکعب یا بیشتر برسد.

معتمدیان در پایان با اشاره به علاقه مردم به دریاچه ارومیه گفت: در روزهای گذشته صف ۲۲ کیلومتری خودروها تا دریاچه ارومیه داشتیم و ۷۰ هزار تلفن همراه فعال بود یعنی جمعیت ۲۰۰ هزار نفر ساعت‌ها در صف ترافیک بودند تا خود را به دریاچه ارومیه برسانند که نشان از وابستگی مردم به دریاچه است.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • توقف بازار مسکن در فروردین
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • نزول قیمت سکه و طلا در بازار تهران
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • سکه به کانال ۴۱ میلیون تومان بازگشت
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد