Web Analytics Made Easy - Statcounter

عالی با بیان اینکه دامداران مخالف افزایش قیمت شیر خام هستند، گفت: سوء مدیریت و تصمیم گیری‌های لحظه‌ای و سلیقه‌ای دولت باعث افزایش هزینه‌های دامداری‌ها و قیمت تمام شده شیر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی عالی مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی کشاورزی دامداران کشور در گفت‌وگو با کُردتودی، در مورد افزایش قیمت شیرخام، اظهار کرد: در همین باره روز گذشته جلسه‌ای در وزارت جهاد کشاورزی برای بررسی مشکلات دامداران در مورد در عدم دریافت نهاده‌های دامی با حضور طهماسبی مدیرعامل سازمان تعاون روستایی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه روز گذشته مشکلات به وجود آمده را در حوزه کمبود نهاده و گرانی چند برابری علوفه به علت خشکسالی و مصوبه دولت در مورد آزادسازی قیمت سبوس مطرح شد؛ که همه این مسائل باعث گرانی شیر (افزایش قیمت تمام شده) شده و امروز دامداران با زیان زیادی مواجه هستند که انگیزه خود برای افزایش تولید را از دست داده‌اند.

علت مشکلات سوء مدیریت و تصمیمات سلیقه‌ای دولت است

عالی گفت: همه مسائل ناشی از سوء مدیریت و تصمیم گیری‌های لحظه‌ای و سلیقه‌ای دولت است؛ لذا فعلا تفاهم‌هایی در راستای رفع این مشکلات و برداشتن موانع تولید انجام شده است و منتظر اجرای آن هستیم که چه قدم‌هایی برداشته خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی کشاورزی دامداران ادامه داد: بارها اعلام کردیم که با افزایش قیمت شیر خام مخالفیم ولی برای جبران زیان تولیدکنندگان حتما نیاز است تا نهاده با حمایت دولت به دامداران تعلق گیرد.

وی تاکید کرد: با موج گرانی جدید، دامداران کاه را به قیمت هر کیلو ۴ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند؛ یعنی در شرایط کنونی قیمت کاه با شیر برابری می‌کند، از طرفی امروز آب معدنی از شیر گران‌تر است، در حالی که اگر دامدار با این هزینه‌ها بخواهد تولید را ادامه دهد، قیمت تمام شده هر لیتر شیر برای او ۱۰ هزار تومان تمام می‌شود.

بی تدبیری دولت علت اصلی فاسد شدن نهادهای مانده در گمرک است

عالی با بیان اینکه امروز دامداران به دولت یارانه می‌دهند نه دولت به دامداری‌ها، با اشاره به دپو نهاده‌های دامی در گمرک، گفت: این نهاده‌ها در حال فاسد شدن و از بین رفتن است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران اضافه کرد: بی تدبیری و ناهماهنگی اعضاء دولت و وزارتخانه‌ها باعث شده نهاده‌های دامی از گمرک ترخیص نشود و این نهاده‌ها کپک بزند که در شرایط کنونی حتی در صورت ترخیص هم، مشکلی را از دامدار کم نمی‌کند بلکه بر مشکلات می‌افزاید.

وی ادامه داد: مشکل دامداران این است که سیلوهای گمرک پر از نهاده در حال فساد است و دامدار باید نهاده را چند برابر قیمت واقعی از بازار آزاد تهیه کند.

محصولات لبنی گران به دست مردم می‌رسد

عالی گفت: در جلسه روز گذشته در وزارت جهاد کشاورزی، مشکلات خود را گفتیم، ولی هیچ قولی برای مرتفع کردن آن ندادند و تصمیم گرفته شد با برگزاری جلساتی برای ترخیص نهاده و حل مشکل حمل و نقل و رساندن آن به دامدار اقدام‌هایی انجام شود هر چند مسئولان پاسخگوی ما نبودند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران در مورد بحث افزایش ۷۰ درصد لبنیات، گفت: با افزایش ۴۰ درصدی قیمت شیر خام شیر، افزایش ۷۰ درصدی محصولات لبنی غیر منطقی است البته همین الان هم لبنیات گران به دست مردم می‌رسد را باید مسئولان نظارتی در وزارت صمت آن را بررسی کنند و این وظیفه و تخصص دامدار نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تعاونی کشاورزی دامداران مدیرعامل اتحادیه نهاده های دامی سلیقه ای دولت افزایش قیمت نهاده ها قیمت شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

کیانوش گودرزی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار