Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: باتوجه به حجم زیاد آسیب‌های اجتماعی که زنان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، مسئولان نباید نسبت به آسیب‌های آن‌ها بی توجه باشند. خبرگزاری میزان - سیدمهدی قویدل، معاون اجماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در بازدید از انجمن خیریه تلاشگران سلامت بانوان کرمان با اشاره به اینکه باید از مسئولان مطالبه‌گری شود تا وظایف خود را پیگیری کنند، بیان کرد: کارشناسان این معاونت در امور زنان، مشاوره و خانواده و همچنین در زمینه بازتوانی معتادان فعالیت می‌کنند به همین جهت شرح وظایف دستگاه‌ها در این خصوص را تدوین و ابلاغ خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اجماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان افزود: همچنین دفتر حمایت از زنان و کودکان در دادگستری مرکز کرمان فعال است و همه موارد مربوطه را در کوتاه‌مدت پیگیری می‌کند؛ اما در دراز مدت ضرورت دارد به فکر ایجاد مرکز جامع توانمندسازی زنان باشیم تا جامعه هدف آموزش‌های فرهنگی، اجتماعی و پیشگیرانه را ببیند و توانمند شوند.
وی ادامه داد: پیشنهاداتی در رابطه با مرکز جامع توانمندسازی بانوان به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ارائه شده است و ما مصمم هستیم در این خصوص جلساتی را برگزار کنیم تا با بررسی جزئیات مطرح شده، به نتیجه مطلوب دست یابیم.
قویدل سپس با یادآوری اینکه در مرکز استان کرمان مرکز ماده ۱۵ وجود ندارد، تصریح کرد: با توجه به جمعیت زنان آسیب دیده و در معرض آسیب کرمان، نیاز به مرکز ماده ۱۵ احساس می‌شود تا با حضور به موقع زنان در این مرکز از آسیب‌های اجتماعی بیشتر پیشگیری شود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر دفاتر تسهیل گری، سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و همچنین زنان و کودکان فعال هستند، اما در این خصوص خط و مشی واحد و انسجام وجود ندارد، بنابراین بایستی دست به دست هم بدهیم تا به صورت هدفمند و با هدف مشترک مشکلات را قابل حل کنیم چراکه این وضعیت زیبنده نظام اسلامی نیست و کوتاهی هیچ یک از مسئولین و افراد تاثیرگذار نیز قابل اغماض نمی‌باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان افزود: دستورالعمل و قانون‌های زیادی در حمایت از زنان و کودکان آسیب دیده و در معرض آسیب و همچنین بازتوانی معتادین وجود دارد، اما باید تقسیم کار شده و گروه‌های مختلف، داوطلبین و خیریه‌ها طبق برنامه‌ای هدفمند پیش بروند، البته اقداماتی که به صورت گمنام نیز انجام شده است قابل تقدیر می‌باشد.
قویدل خاطرنشان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان آمادگی دارد تا گزارشات را از طریق دادستان‌ها تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری و اطلاع‌رسانی کند.
انجمن خیریه تلاشگران سلامت بانوان کرمان با ظرفیت پذیرش ۳۰ نفر از زنان آسیب دیده و در معرض آسیب جهت توانمندسازی آن‌ها تلاش می‌کند، اغلب بانوان مشغول در این مرکز با مشکلات اجتماعی، اقتصادی و آموزشی دست و پنجه نرم می‌کنند.
در پنج سال گذشته ۲۱۶ نفر بیمار درگیر اعتیاد به این مرکز پا گذاشته اند که ۱۶۵ نفر آن‌ها لغزش داشته اند و دلیل عمده این بازگشت‌ها نبود کمپ ترک اعتیاد زنان در کرمان عنوان شده است.   بیشتر بخوانید: حقوق دختران انتهای پیام/ برچسب ها: معاونت پیشگیری از وقوع جرم آسیب اجتماعی کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاونت پیشگیری از وقوع جرم آسیب اجتماعی کرمان پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری زنان و کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های سطح استان ارجاع شده است گفت: بیش از ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس استان منجر به مصالحه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

وی افزود: با پای کار آمدن سازمان‌های حمایتی، و دخیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران و مددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۹ پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

سلمانی با بیان اینکه ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است، اضافه کرد: مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه‌اندازی شده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی حل و فصل شود بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: شهروندان می‌توانند با شماره گیری شماره ۰۹۶۵۸۰ ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره‌مند شوند.

کد خبر 751140

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان