Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در راستای توانمندسازی نیروی کار در بخش کارگری، کارفرمایی و تعاونی به ارائه آموزش‌های تخصصی نیاز داریم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان علی آشتاب در نشست هماهنگی و برنامه ریزی آموزشی و توانمندسازی کارگران که با حضور سلاحورزی رییس و معاونین جهاددانشگاهی و تشکلات کارگری استان برگزار شد، اظهار کرد: در راستای بحث توانمندسازی نیروی کار در بخش کارگری، کارفرمایی و تعاونی به ارائه آموزش‌های تخصصی نیاز داریم و با برنامه‌ریزی در سال جاری دنبال تحقق آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در بخش تعاون، آموزش و ترویج هر ساله برنامه‌های مدونی از طرف وزارت ابلاغ می‌شود که سال گذشته توسط جهاد دانشگاهی اجرا شدند.
آشتاب، جهاد دانشگاهی را نهادی علمی، تخصصی و کاربردی دانست و افزود :تجربه نشان داده جهاد دانشگاهی تفاهم‌نامه‌هایی را که می‌بندد به خوبی اجرا می‌کند.
وی با بیان این که طبق ارزشیابی‌های انجام شده در بحث طرح مشاغل خانگی جزو استان‌های برتر بودیم، اضافه کرد: در بحث پژوهش نیز رتبه پنجم کشور در بحث آموزش‌های تخصصی را به دست آوردیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: با ظرفیت‌هایی که جهاد دانشگاهی دارد و در بخش‌های مختلف کارگری می‌توانیم با استفاده از زیرساخت‌های تشکل‌های کارگری آموزش را گسترده کنیم و تشکل‌های کارگری دوره‌های آموزشی را توسط جهاد دانشگاهی برگزار کنند.
وی تصریح کرد: آموزش‌ها در بخش خصوصی و دولتی توسط جهاد دانشگاهی انجام می شود و انتظار داریم که این نهاد این کار را با شرایط خاصی انجام دهد، بالاترین هدف ما کیفیت سطح و ارتقاء مهارت نیروی انسانی است.
آشتاب ادامه داد: هدف ما توانمندی نیروی انسانی و کارگری است که با ارائه آموزش‌های تخصصی توسط جهاد دانشگاهی امیدواریم این امر محقق شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: حوادث ناشی از کار و هر حادثه منجر به فوت نزدیک به یک میلیارد خسارت را برای واحد به دنبال دارد که با آموزش‌های لازم این مهم می‌تواند روندی کاهشی را به دنبال داشته باشد.
وی عنوان کرد: آموزش‌های مهارتی تولید کیفی و مهارتی را به دنبال دارد و آموزش‌های لازم به قشر کارگر نیروی ماهر و پرورش این نیرو به تولید کمک شایانی می‌کند.
آشتاب تأکید کرد: می‌توانیم از ظرفیت جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف در راستای توانمندسازی نیروی کار استفاده کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان عنوان کرد: کمیته نیازسنجی قشر کارگران استان با حضور جهاد دانشگاهی و تشکل‌های کارگری تشکیل و مسائل آموزشی و تخصصی پیگیری شود.
8 تیر 1400 09:02
کد خبر : 241,536
کلیدواژه ها: توانمند سازی مهارتی,آموزش کارگران,لرستان,آشتاب
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی لرستان توسط جهاد دانشگاهی آموزش های تخصصی مدیرکل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۸۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در همایش امتنان و تجلیل از کارگران و کارفرمایان و واحدهای نمونه کارگری خراسان رضوی در مشهد گفت:  کار بنا به تعبیر مقام معظم رهبری ستون فقرات اقتصاد و کارگر، ستون فقرات تولید است.

وی اضافه کرد: نفس کار و تلاش در مکتب اسلام صاحب ارزش است لذا پیامبر بر دست کارگر بوسه می زند از این جهت که کار و کارگر را بزرگ بداند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر عشق به کار باشد بهره وری افزایش می یابد و اگر بهره وری افزایش یابد تولید ناخالص داخلی رشد پیدا خواهد کرد و در نهایت سرانه درآمدی مردم بیشتر می شود.

مرتضوی با اشاره به این که دهه گذشته ایران با رکود مواجه بوده است به اهمیت نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و اظهار کرد: لازم است که کارفرمایان تلاش کنند و دولت نیز مصمم است گره از مشکلات مردم باز کند.

وی با اشاره به تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای برطرف کردن مشکلات معیشت و مسکن و بیمه کارگران ادامه داد: یکی از اقدامات این وزارتخانه توزیع کالابرگ الکترونیکی بوده که بارها گفته شده که چرا این کالابرگ به صورت نقدی پرداخت نشده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دلیل اصلی نقدی نکردن کالابرگ الکترونیکی را اثرات تورمی آن بر بازار دانست و افزود: بیم از این داشتیم که با نقدی کردن کالابرگ الکترونیکی با یک دست بدهیم و از آن طرف از دست بدهیم.

مرتضوی اظهار کرد: تاکنون اقدامات زیادی برای تسهیل شرایط زندگی کارگران انجام شده که از جمله آن اجرای نظام جامع تامین اجتماعی بوده که کارگران می توانند از مراکز درمانی تامین اجتماعی به صورت رایگان خدمات دریافت کنند همچنین از مراکز درمانی دانشگاهی از فرانشیز ۱۰ درصدی بهره گیرند.

دیگر خبرها

  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟