Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@19:17:15 GMT

مراقب گرمازدگی باشید

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۱۶۹۳

مراقب گرمازدگی باشید

ایسنا/مازندران رییس اورژانس مازندران گفت:گرمازدگی موقعیتی حاد و تهدید کننده زندگی است که در این حالت به دلیل قرارگرفتن طولانی مدت در هوای گرم یا تولید بیش از حدگرما سیستم تنظیم کننده دمای بدن ، در بدن از کار می افتد.

یحیی صالح طبری با اشاره به فرا رسیدن روزهای گرم و احتمال بروز گرما زدگی و لزوم رعایت نکات لازم در خصوص گرمازدگی اظهار کرد: گرمازدگی موقعیتی حاد و تهدید کننده زندگی است که در این حالت به  دلیل  قرارگرفتن طولانی مدت در هوای گرم یا تولید بیش از حدگرما سیستم تنظیم کننده دمای بدن ، در بدن از کار می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: درحالت گرمازدگی بدن نمی تواند گرمای اضافی خود را دفع کند، در نتیجه دمای بدن خیلی افزایش می یابد که می تواند اندام های اصلی را تخریب کند.
رییس اورژانس مازندران عوامل مختلفی را باعث ایجاد گرمازدگی دانست و خاطرنشان کرد: : دماهای بسیار بالا توانایی بدن اتلاف گرما توسط اشعه نور خورشید و همچنین رطوبت بالا، توانایی بدن برای از دست دادن گرما توسط تبخیر را کاهش می دهد.
صالح طبری گفت: یکی دیگر از عوامل ایجاد گرمازدگی  ورزش و فعالیت سخت است که این موارد می توانند باعث از دست دادن بیشترآب بدن شود.
وی با اشاره به اینکه افراد دوطیف سنی از قبیل سالمندان و شیرخواران (به ویژه نوزادان) توانایی کمی برای تنظیم دمای بدن دارند، ادامه داد: بیماران،سالمندان اغلب داروهایی مصرف می کنند که باعث افزایش خطر آسیب گرمایی و شاید فقدان حرکت کردن برای فرار از یک محیط داغ می شود و شیرخواران  هم که در صورت داغ شدن نمی توانند لباسشان را در بیاورند
رییس اورژانس مازندران افزود: داروها و مواد مخدر خاص نظیر الکل، کوکائین، ادرار آورها و توهم زاها تولید گرما را افزایش می دهند
صالح طبری علایم ونشانه های گرمازدگی را سردرد خفیف، منگی، ضعیف شدن نبض، تعریق شدید، حالت تهوع، افت فشار خون، احساس ضعف، گرفتگی عضلات بویژه شکم، افزایش دما به بیش از 40 درجه سانتی گراد برشمرد.
وی اقدامات لازم برای بیمار گرمازده را چنین بیان کرد: بیمار را از محیط گرم خارج کنید، لباس های اضافی بیمار را خارج نمایید، عضلات منقبض را در حالت استراحت قرار دهید،حداقل یک تا دو لیتر آب مصرف شود.
رییس اورژانس مازندران ادامه داد: همچنین نوشیدن آب، خاک شیر،شربت،آب لیمو،دوغ.پوشیدن لباسهای سبک با رنگ روشن و استفاده از چتر و کلاه نیز توصیه می شود و ازبیرون آمدن و انجام کارهای غیر ضروری در ساعات گرم روز خودداری کنند.
صالح طبری یادآورشد: گرمازدگی بیشتر افراد مسن، اطفال، بیماران خاص و بیماران قلبی عروقی را تهدید می کند.
وی گفت: مردم برای عبور از روزهای گرم تابستان باید با عوامل ابتلا به گرمازدگی آشنا باشند و شیوه زندگی را تغییر دهند.
رییس اورژانس مازندران خاطرنشان کرد: در صورت انجام اقدامات ذکر شده برای فرد گرما زده و عدم رفع مشکل با 115 تماس گرفته شود و  از توصیه های کارشناسان مرکز ارتباطات اورژانس استفاده نمایید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جلوگیری از گرمازدگی رییس اورژانس مازندران صالح طبری دمای بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوءاستفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه با افزایش ارسال لینک‌های آلوده، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، رامین پاشایی اظهار کرد: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان افزود: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغ قضائی، سهام عدالت، پرداخت وام و نظایر آن مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنها هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: ارسال و دریافت این پیامک در تمام پیام‌رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن و حتی ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان نیز احتمال دارد.

پاشایی ادامه داد: افراد در صورت مواجه با این پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمام آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند و در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز، شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد است.

کد خبر 750037

دیگر خبرها

  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!