Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله نجابت در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها اظهار داشت: جلسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با حضور وزیر کشور و معاونان وی برای بررسی فرآیند و روال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا برگزار شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این جلسه، پاسخگویی به ابهاماتی بود که در اذهان عمومی و همچنین نمایندگان مجلس درباره روند برگزاری انتخابات وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه وزیر کشور به برخی از سوالات و ابهامات پاسخ داد و بخشی از این ابهامات برطرف شد اما ابهامات مربوط به برخی از موضوعات همچنان به قوت خود باقی ماند.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تصریح کرد: بر این اساس نیاز است که کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بررسی های خود را درباره موضوعات مربوط به انتخابات که هنوز مبهم است، ادامه دهد و جهت ارائه گزارش نهایی به صحن علنی مجلس شورای اسلامی این گزارش خود را نهایی و تکمیل کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین برای رفع ابهامات برخی از موضوعات مربوط به برگزاری انتخابات، مقرر شد که کمیته ای مشترک بین کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس و وزارت کشور تشکیل شود.

نجابت تأکید کرد: اصلاح قانون انتخابات به ویژه اصلاح قانون انتخابات شوراها ضروری است و برخی از کاستی ها و کمبودها از سوی عوامل اجرایی انتخابات وجود دارد. گزارش رسمی و نهایی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره عملکرد دستگاه ها در برگزاری انتخابات به صحن علنی مجلس ارائه خواهد شد.

کد خبر 5247101 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت کشور مجلس شورای اسلامی قانون انتخابات شوراها انتخابات 1400 کمیسیون شوراها مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی هیئت دولت انتخابات 1400 محمد باقر قالیباف دولت سیزدهم اسحاق جهانگیری آیت الله خامنه ای صحن مجلس ویروس کرونا برجام ایالات متحده امریکا واکسن کرونا قوه قضاییه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها برگزاری انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش تابناک، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه، چهار صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، سه صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود