Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@03:47:02 GMT

خداحافظی تلخ مردی با موهای پرپشت!

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۸۸۷۹

خداحافظی تلخ مردی با موهای پرپشت!

پایان این دوره 16 ساله برای یوواخیم لوو به بدترین شکل ممکن رقم خورد؛ شکست برابر رقیب دیرینه.

16 سال پیش و در جام جانی 2006 بود که در کنار یورگن کلینزمن جذاب و آلمان بازسازی شده، چهره ای جوان خوش تیپ روی نیمکت ژرمن ها خودنمایی می کرد. یوواخیم لوو دستیار یکی از بهترین بازیکنان تاریخ مانشافت بود و بسیاری نقش او را در تبدیل شدن آلمان از تیم درهم شکسته یورو 2004 به تیم مدعی 2006 بسیار مهم می دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن سال ها آلمان همیشه مدعی دیگر نشانی از یک تیم بزرگ و مدعی نداشت و روند فاجعه یورو 2004 و آخر شدن در مرحله گروهی را کادری تغییر داد که یوواخیم لوو در آن حرف اول را می زد.

بر خلاف سنت فوتبال آلمان، دوران حضور کلینزمن روی نیمکت ژرمن ها خیلی طولانی نشد و فدراسیون فوتبال این کشور در تصمیمی بحث برانگیز، یوواخیم لوو را به عنوان جانشین او انتخاب کرد. این سرمربی جوان در آن مقطع مسیر گذشته را ادامه داده و خیلی زود پروسه جوانگرایی را در تیم ملی آمان آغاز کرد.

آلمان در تورنمنت 2008 تیمی مدعی و جوان نشان داده و شاید در مقطعی که کمتر کسی انتظارش را داشت، به مرحله فینال مسابقات نیز راه یافت. اما بدشانسی ژرمن ها در آن مقطع برخوردهای مکرر به نسل طلایی لاروخا بود؛ پس فرناندو تورس با فرار تماشایی خود در نیمه اول و باز کردن دروازه ینس لمن، جام را به اسپانیا فرستاد.

اما اوج درخشش آلمان در جام 2010 رقم خورد. آن تیم جوان با ستاره هایی چون مانوئل نویر، مسوت اوزیل، توماس مولر و ... با رهبری میرو کلوزه، یکی یکی رقبای سنتی آلمان را به سنگین ترین شکل ممکن شکست می داد. زدن چهار گل به انگلیس و آرژانتین باعث شد مانشافت با اقتدار راهی نیمه نهایی شود، اما باز هم اتفاق تلخ یورو 2008 تکرار شد؛ توقف در سد محکم اسپانیا.

2012 دیگر به نظر می رسید سال آلمان است. اما این بار بر خلاف دو دوره قبل یک رقیب سنتی گریبان ژرمن ها را گرفت. در شبی که کمتر کسی تصورش را می کرد، ماریو بالوتلی بهترین نمایش عمر خود را ارائه داده و یک تنه زمینه حذف آلمان را فراهم کرد.

اما 2014 دیگر همه چیز معتلق به تیم یوواخیم لوو بود. علییرغم نمایش های نه چندان فوق العاده در دور گروهی، آلمان در نهایت در نیمه نهایی یکی از مهم تری پیروزی های تاریخ فوتبال را به دست آورده و برزیل را با هفت گل در هم کوبید. در فینال نیز اتفاقات جام 90 تکرار شد و در شبی که گونسالو ایگواین آرژانتینی ها را سکته داد، ماریو گوتزه معجزه خود را رقم زده و گل برتری بخش آلمان را در فینال به ثمر رساند.

آمار یوواخیم لوو در این 16 سال هدایت تیم ملی آلمان؛  198 بازی، 124 برد (63.62 درصد)،  40 تساوی، 34 باخت،  467 گل زده (2.36 در هر بازی)، 200 گل خورده (1.1 در هر بازی)

اما دوره افت تقریبی آلمان از آن روزها آغاز شد. تیم یوواخیم لوو در سال 2016 در نیمه نهایی مغلوب فرانسه شد و در جام 2018 بدترین عملکرد تاریخ خود را به نمایش گذاشت؛ شکست حتی در مقابل کره جنوبی و چهارم شدن در گروهی آسان.

شاید فقط آلمانی ها در چنین شرایطی دست به تغییر نمی زنند. فدراسیون فوتبال آلمان حمایت از یوگی لوو را ادامه داد تا فاجعه دریافت شش گل از اسپانیا در لیگ ملت های اروپا، یکی از بدترین شب های تاریخ فوتبال این کشور را رقم بزند.

در حالیکه به نظر می رسید تردیدی در مورد اخراج لوو وجود ندارد، هدایت آلمان در یورو 2020 نیز به دست او سپرده شد تا ژرمن ها تنها با پیروزی برابر پرتغال، در اولین دور حذفی با تورنمنت وداع کنند.

یوواخیم لوو در طول این 16 سال و در 198 مسابقه 124 پیروزی کسب کرده و تنها 34 بار شکست خورد. بی تردید نام این سرمربی خوش تیپ با قهرمانی در جام جهانی و رسیدن به مراحل پایانی تورنمنت های بزرگ در تاریخ درخشان آلمان ماندگار است.

 افتخارات این سرمربی بزرگ روی نیمکت مانشافت: قهرمانی جام‌جهانی 2014 و جام کنفدراسیون‌ها 2017، نایب قهرمانی یورو 2008، سومی جام جهانی 2010

یوواخیم لوو تیمی پرستاره و جوان برای آلمان ساخت که بیش از یک دهه یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در تمامی تورنمنت های بزرگ و از هراس انگیزترین رقبا برای تمامی تیم ها بود. برای مرور نام او تنها کافی است آلمان- برزیل سال 2014 را مرور کنید؛ همان یک شب برای جاودانه شدن نام او در تاریخ فوتبال آلمان کفایت می کند.

بعدها برای مرور نام یوواخیم لوو این چند سال آخر را فراموش کنید؛ پیروزی های بزرگ برابر تمام مدعیان جهان، کارنامه مردی بود که آلمان درهم شکسته را دوباره تبدیل به قدرت اول فوتبال جهان کرد./ ورزش سه

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: یوواخیم لوو ژرمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر

با مشاهده تصاویر ثبت شده در رسانه‌های چینی مشخص می‌شود، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا حین ورود به چین نه تنها با استقبال سردی روبرو شد، بلکه خداحافظی سردی نیز داشت و تنها سفیر آمریکا در چین او را بدرقه کرد.

بر اساس گزارش رسانه ها، هیچ یک از مقامات چینی به بدرقه وزیر امور خارجه آمریکا را در فرودگاه پکن نرفتند و فقط نیکلاس برنز سفیر آمریکا در چین رئیسش را بدرقه کرد.

آنتونی بلینکن اخیراً به چین سفر کرد ولی از همان دقایق اولیه حضور او در چین باعث سردرگمی کارشناسان شد. به ویژه، گارلند نیکسون، کارشناس علوم سیاسی، در مصاحبه با ایزوستیای روسیه اشاره کرد که بسیار می‌گوید که وزیر امور خارجه به شانگهای وارد شد، نه به پکن.

این موضوع به دلیل عدم اهمیت سفر بلینکن برای رسانه‌های چینی بود که پوشش چندانی به عمل نیاوردند.

نیکسون خاطرنشان می‌کند که یک پروتکل دیپلماتیک می‌تواند نشان دهنده عدم احترام مناسب به هیئت آمریکایی باشد. این کارشناس تاکید می‌کند که پروتکل دیپلماتیک برای چین بسیار مهم است و این کشور از آن برای بیان اظهارات سیاسی استفاده می‌کند.

علاوه بر این، در فیلم ملاقات بلینکن پس از ورود به چین، بینندگان متوجه شدند که مراسم به اصلاح استقبال از او بدون پروتکل‌های دیپلماتیک یعنی بدون فرش قرمز و یک هیئت بزرگ استقبال کننده چینی برگزار شد.

 به نظر می‌رسد مقامات چینی می‌دانستند بلینکن با چه هدفی به این کشور سفر کرده است. چرا که او در دیدار با همتای چینی خود طبق معمول زبان تهدید و امر و نهی علیه پکن را اتخاذ کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل کافه بین‌الملل

دیگر خبرها

  • با خداحافظی باجو، 19 سال است که یکشنبه نداریم!
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • مربی مورد علاقه ایرانی‌ها مفسر اسکای شد
  • خداحافظی منچستر یونایتد با لیگ قهرمانان اروپا
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز شنبه ۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • ببینید | اردوغان جنجال به پا کرد؛ شانه زدن موهای رئیس‌جمهور هنگام ورود به دادگاه