Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@11:18:02 GMT

کاهش عرضه مرغ در خارج از شبکه توزیع کشور

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۰۵۲۵

کاهش عرضه مرغ در خارج از شبکه توزیع کشور

مشاور قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: با راه‌اندازی سامانه جامع تجارت و اپلیکیشن ثبت اطلاعات مبدأ تا مقصد، عرضه مرغ شفاف شده و عرضه گوشت سفید در خارج از شبکه توزیع در کشور به حداقل رسیده است.

جمشید گل‌پور روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی نحوه ثبت اطلاعات گوشت مرغ درسامانه جامع تجارت وسامانه رهگیری در اردبیل، هدف اصلی از اجرای این طرح را شناسایی نقاط ضعف و انحراف در توزیع مرغ و شفافیت کار توزیع از مبدأ تا مقصد اعلام کرد و افزود: در همه استان‌ها اجرای این طرح زمینه‌ای را فراهم کرده تا عرضه مرغ در خارج از شبکه به حداقل رسیده و در کمترین زمان متخلفان شناسایی و اسامی آنها از این سامانه حذف و جلوی ادامه فعالیت آنها گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی اتحادیه کشتارکن‌ها  در استان‌ها با هماهنگی اتاق اصناف، بیان کرد: در این زمینه هیچ ممانعتی وجود ندارد و همکاران ما در سازمان ثبت در پشت دستگاه‌ها و اپلیکیشن طراحی شده به صورت دقیق فعالیت کشتارگاه‌ها، کشتارکن‌ها و خودروهای حمل گوشت سفید را رصد می‌کنند تا اختلالی در این فرآیند اتفاق نیفتد.

به گفته وی ، به هیچ وجه در این فرآیند قرار نیست افزایش قیمت مرغ اتفاق بیفتد و حتی شرکت پست در قبال ارائه خدمات برای فاکتورنویسی، ارسال مرسولات و همچنین امضاهای الکترونیکی هزینه‌ای را از کشتارگاه‌ها و واحدهای صنفی دریافت نخواهد کرد.

گلپور اضافه کرد: در آینده قرار است به صورت جامع و کامل این فرآیندها در قالب سامانه و بدون فرآیند حضوری و کاغذی انجام شود تا با رصد آنلاین ذبح مرغ در کشتارگاه‌ها و عرضه آن به بازار زنجیره توزیع و عرضه مشخص شده تا جلوی تخلفات احتمالی گرفته شود.

وی بیان کرد: در این فرآیند از حمل و نقل غیرقانونی بار مرغ به سایر استان‌ها نیز جلوگیری می‌شود که البته سیاست‌گذاری میزان کشتار، توزیع آن در مناطق مختلف و صدور مجوزهای صادراتی به خارج از استان بر عهده سازمان صمت در استان اردبیل است و قیمت‌گذاری نیز بر همین اساس انجام می‌شود.

مشاور قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی اظهار کرد: انتظار است در همه مراحل صدور فاکتور به نام و مشخصات افراد به ثبت برسد تا حتی یک مرغ نیز در خارج از این شبکه عرضه نشود.

گلپور از همکاری پست، اصناف و اتحادیه مرغ و ماهی قدردانی کرد و گفت: نرم‌افزار تعریف شده در این زمینه شفاف و روشن است و در همه استان‌ها به ویژه استان اردبیل تلاش بر بهبود این فرآیند با همکاری فعالان این بخش خواهد بود.

او ظهار کرد: اردبیل به عنوان سی‌امین استان کشور سامانه جامع پیوسته  تا کشتارگاه‌ها، واحدهای صنفی و خودروهای یخچال‌دار توزیع مرغ اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند تا به صورت الکترونیکی و با اپلیکیشن مجهز رصد روزانه تولید و عرضه مرغ را در این استان شاهد باشیم.

وی گفت: در کمتر از 24 ساعت باید هر چهار کشتارگاه اردبیل و همچنین فعالان کشتارکن، واحدهای صنفی و صاحبان خودروهای یخچال‌دار توزیع مرغ اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کرده تا  به صورت دقیق توزیع مرغ از مبدأ تا مقصد به شکل شفاف و روشن مورد رصد قرار گیرد./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کشتارگاه ها توزیع مرغ استان ها عرضه مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۰۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاوسی صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین از مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران در سال جاری محقق شده است.

مدیرعامل هلال‌احمر خراسان‌جنوبی افزود: بنابراین جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند.

وی افزود: با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرای ۲۹۷ انشعاب لوله آب، ۲۹۷ خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال از سوی مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران و ۸٠ میلیارد ریال از سوی شرکت آبفا در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 6092066

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس