Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان عین القضاتی شب سه شنبه در گفتگوی مجازی در بستر کلاب هاوس با عنوان «شورای ششم شهر اراک، باید و نبایدها» با بیان اینکه بعد از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی مردم به شعارها و وعده انقلاب در مدیریت شهری نرسیده‌اند، اظهار کرد: آنچه در دوره ششم شورای شهر اراک به طور جد دنبال می‌شود تغییر رویکرد مدیریت شهری از عمران محور به اجتماع محور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دوره‌های مختلف مدیریت شهری اراک از پرداختن به روح شهر که همان شهروندان است غفلت کرده است در واقع حال شهر اراک خوب نیست و در دوره ششم اراک شهرداری اراک از شهرداری عمران محور به شهرداری اجتماع محور تبدیل شود.

ایجاد شهری با نشاط در دور ششم شورای شهر اراک با جدیت دنبال می‌شود

منتخب دوره ششم شورای شهر اراک تصریح کرد: بنا بر اعلام مراجع رسمی استان مرکزی بالاخص شهر اراک در حوزه نشاط اجتماعی در پایین‌ترین سطح ممکن قرار دارد، به همین خاطر در دور ششم شورای شهر اراک ایجاد شهری با نشاط با جدیت دنبال می‌شود.

عین القضاتی عنوان کرد: در دور ششم شورای شهر تعامل سازنده و دو طرفه با دستگاه‌ها و نهادهای متولی در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد و این دوره از شورا بر خلاف دوره‌های قبلی دستگاه‌ها و نهادها را در مدیریت شهری به عنوان رقیب خود نمی‌داند.

وی با تاکید بر اینکه توسعه پایدار و عدالت شهری به عنوان یک اولویت مهم در شورای ششم شهر اراک دنبال می‌شود، گفت: برای محقق شدن این امر محله محوری و مسجد بنیان بودن در دستور کار قرار دارد و مشکلات هر منطقه با مشارکت امنای آن منطقه به سمع و نظر مدیران شهری خواهد رسید.

منتخب دوره ششم شورای شهر اراک گفت: به دنبال این هستیم برای شهر اراک سند راهبردی توسعه شهری تدوین شود، هر چند در دوره قبل اسنادی برای توسعه شهر اراک در شورای شهر تنظیم شده ولی با این حال این اسناد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: اگر این اسناد راهبردی بود شورای ششم براساس این سند عمل می‌کند ولی اگر راهبردی نبود با مشورت از صاحب نظران خلأهای آن اسناد احصا و برطرف می‌شود وگرنه با همفکری سند دیگری تدوین می‌شود.

به دنبال مانع زدایی برای سرمایه گذاران هستیم

عین القضاتی با بیان اینکه توسعه اقتصاد شهری در شهر اراک مورد غفلت قرار گرفته است، گفت: باید این دید از مدیریت شهری حذف شود که سرمایه گذاران آدم‌های مکاری هستند و در دوره ششم شورای شهر به دنبال مانع زدایی برای سرمایه گذاران و آوردن سرمایه گذاران اراکی مقیم تهران و خارج از کشور هستیم.

منتخب دوره ششم شورای شهر اراک اظهار کرد: در دوره ششم شورای شهر اراک به دنبال ایجاد ظرفیت برای مشارکت هر چه بیشتر شهروندان هستیم برای محقق شدن این مهم محله‌های شهر اراک را رصد می‌کنیم و هیأت امنای آن منطقه مسائل و مشکلات خود را برای رفع به ما بیان خواهند کرد.

عین القضاتی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: شهرداری و مدیریت شهری اراک در حوزه پیشگیری و کاهش‌های آسیب‌های اجتماعی غفلت کرده است ولی در این دوره با مشارکت دستگاه و شهروندان برنامه‌ها و اقداماتی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دنبال خواهد شد.

باید طرح جامع شهر اراک اصلاح شود

وی گفت: قیمت مسکن در اراک بالا نیست بلکه آنچه که بالا است قیمت زمین در این کلانشهر است که برای رفع گرانی زمین در شهر اراک باید طرح جامع شهر اراک اصلاح شود.

منتخب دوره ششم شورای شهر اراک ادامه داد: شورای ششم شهر اراک به دنبال اصلاح نواقص طرح جامع اراک است که ان‌شاءالله با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی و انتخاب استاندار و فرماندار دلسوز برای شهر اراک این مهم محقق خواهد شد.

توافق برای انتصاب بیاتیان به عنوان شهردار آینده اراک شایعه است

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر تصمیم شورای ششم شهر اراک برای انتصاب سرپرست فعلی شهرداری اراک به عنوان شهردار آینده و انتصاب مجدد رئیس اسبق سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک به این سمت، گفت: اعضای دوره ششم شورای شهر اراک درباره انتصاب آقای بیاتیان به عنوان شهردار اراک هیچ صحبت و توافقی نکرده‌اند و این خبر شایعه‌ای بیش نیست. اصلاً در جلسات متعددی که برگزار شده است در مورد هیچ فرد و جایگاهی صحبت مصداقی نداشته‌ایم زیرا انتخاب شهردار آینده اراک بر اساس شاخص‌ها و قانون خواهد بود.

عین القضاتی در پایان بیان کرد: امکان مشارکت هر چه بیشتر بانوان و برقراری عدالت جنسیتی در دستور کار دوره ششم شورای شهر قرار دارد که از جمله اقداماتی که قرار است انجام شود توسعه ورزش همگانی بانوان در شهر اراک است.

کد خبر 5247347

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری شهرداری اراک شورای اسلامی شهر اراک سعید بیاتیان ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا انتخابات 1400 گرگان ایلام اردبیل شیوع کرونا واکسن کرونا مواد مخدر قوه قضاییه خطبه های نماز جمعه هفته قوه قضاییه عنوان شهردار سرمایه گذاران شهردار آینده دنبال می شود مدیریت شهری دوره ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • پایان تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • ممانعت شورای شهر از قطع درختان
  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز