Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، تارنمای شبکه خبری «سی.بی.سی"  کانادا با انتشار این خبر افزود: پژوهش های جدید صورت گرفته بیانگر آن است که دولت کانادا شمار جان باختگان مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور را کمتر از حد واقعی گرفته و این آمارها می تواند دو برابر آمارهای ارائه شده از سوی دولت کانادا باشد.

شبکه خبری سی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی.سی کانادا درادامه گزارش داد: کارگروه ویژه ای تحت عنوان «تارا موریارتی» (Tara Moriarty) که زیر نظر «انجمن  سلطنتی علوم کانادا» کار می کند دراین باره اعلام کرد که شماری از ایالت های کانادا اطلاعات ناقصی درباره شمار جان باختگان متبلا به کرونا در این کشور ارائه  کرده اند.

این رسانه کانادایی به نقل از این کارگروه مرتبط به انجمن سلطنتی علوم کانادا گزارش داد: اطلاعات بسیاری در باره افراد بی بضاعت ، جوامع کانادایی که در شرایط نژادپرستانه به سر می برند، کارگران، مهاجرانی که مبتلا به ویروس کرونا شده اند بطور سهل انگارانه ای فراموش شده و تجزیه و تحلیل داده های صورت گرفته نشان می دهد که این موارد از حلقه های گمشده در ارائه آمار دقیق جان باختگان به ویروس کرونا در کانادا است.

این کار گروه مطالعاتی کانادایی دراین باره می گوید: چنانچه از همان ابتدا درک می کردیم چه فردی درکجا در حال جان باختن است، چنانچه از همان بدو امر متوجه می شدیم که چه تعداد مرگ و میر بواقع در حال رخ دادن است، آنگاه شاید مردم خیلی زودتر از اینها متوجه شکایت و ناله افراد و جوامعی در کانادا  می شدند که می گویند:   «اینجا واقعا وضعیت از بابت شیوع ویروس کرونا بسیار بد  است و افراد در حال جان باختن هستند» .

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان هم اکنون از مرز ۱۸۲میلیون نفر عبور کرده که تاکنون از این تعداد بیش از سه میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جان باخته اند.

این درحالی است که کانادا و بنابر اعلام سایت «وردمترز دات اینفو» که داده های دولتی را دراین زمینه ضبط و ثبت می کند، یک میلیون و ۴۱۴هزار مبتلا به کووید-۱۹ داشته که از این تعداد ۲۶هزار و ۲۷۳نفر در کانادا به علت ابتلا به این ویروس جان باخته اند.

*۱۳۰۲**

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 کانادا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 کانادا ویروس کرونا کووید 19 کانادا جان باختگان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • قابی‌زیبا از رهبرانقلاب درتجمع ضدصهیونیستی در کانادا
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود