Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از یزد، سیدعلی اکبر کلانتر ظهر امروز در نشست خبری آنلاین به مناسبت گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با بان اینکه هرکجا صنعتگران مشکل داشتند دادگستری به دادخواهی در حمایت از صنعت و تولید استان برخاست اظهار کرد: بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی سال‌هاست که به صورت مداوم تکرار می‌شود و آنها باید ساعت ها پشت در اتاق مسوولی برای حل مشکل خود منتظر بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که در حال حاضر ۳۷ درصد از اشتغال استان در اختیار نیروی کار غیربومی است و بسیاری از واحدها در جذب نیروی بومی دچار مشکل هستند و نیروی کاری نیست افزود: وضعیت اشتغال در استان یزد رو به افزایش بوده که همین امر منجر به افزایش مهاجرت به این استان شده است.

رئیس خانه صنعت و معدن استان یزد ادامه داد: بعد از تهران و البرز مهاجر پذیرترین استان ایران هستیم بنابر این صاحبان صنایع و مسئولان باید به گونه‌ای عمل کنند که بستر کار نیروهای بومی نیز در کنار ایجاد اشتغال برای نیروهای غیربومی نیز ایجاد شود.

قوانین دست و پاگیر عامل مشکلات تولید و صنعت

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این‌که مسئولان توجهی برای حل مشکلات صنعت و تولید یزد ندارند اذعان داشت: علی رغم تاکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه حمایت از تولید اما متاسفانه تولیدکننده ما باید ساعت ها پشت در اتاق مسئولین انتظار بکشد تا بتواند مشکلش را مطرح و نسبت به حل آن امیدوار باشد.

کلانتر حجم بالای قوانین و وجود قوانین دست و پاگیر را یکی از مشکلات این حوزه دانست و ابراز داشت: در حال حاضر بیش از ۱۸۰ هزار نامه و آئین نامه و دستورالعمل برای بخش صنعت صادر شده که حتی تقریبا خواندن آنها غیر ممکن است.

وی افزود: مرکز پژوهش های مجلس باید این قوانین و مقررات را اصلاح و آن ها را روان، ساده و در عین حال تسریع کننده را پیشنهاد دهد.

کلانتر عدم اجرای درست قوانین را علت بسیاری از مشکلات صنایع عنوان و خاطرنشان کرد: قوانینی که در سطح کلان کشور مصوب می شود یک شعبه بانک در یک شهر کوچک را به راحتی نادیده می گیرد و هیچ برخوردی هم با آن انجام نمیدهد که باید این مسائل و مشکلات برطرف شود.

رئیس خانه صنعت و معدن استان با اشاره به مشکلات پیش روی صنعت و معدن در راه اندازی واحدهای جدید و یا اجرای طرح های توسعه افزود: نمیتوان صنعت را تعطیل کرد چرا که بخش قابل توجهی از اشتغال را برعهده دارد و در کشورهای پیشرفته هم با تمهیدات محیط‌زیستی در یک شهر کوچک تعداد زیادی صنعت وجود دارد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضائیه یزد اشتغال صنعت روز ملی صنعت رئیس خانه صنعت یزد نشست خبری اشتغال یزد نیروی کار غیربومی صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، یادگار احمدی اظهار کرد: در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای برخی اقلام خوراکی، کالاهای اساسی، پوشاک و کیف و کفش، طرح نظارت و بازرسی ویژه این ایام که از یکم اسفند سال گذشته آغاز و تا پانزدهم فروردین سال جاری ادامه داشت، تعداد ۳۴۰۰ فقره بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است.

وی افزود: در این بازرسی‌ها که توسط بازرسان و کارشناسان نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و با مشارکت سایر دستگاه‌های ذیربط از واحدهای صنفی استان انجام شد، تعداد ۵۹۳ مورد تخلف صنفی ثبت و ۵۱۰ پرونده تخلف تشکیل شده است.

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: این تخلفات اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، درج نشدن قیمت و نصب نرخ‌نامه و ارائه نکردن فاکتور به ارزش ریالی بالغ بر ۱۹ میلیارد و ۲۵ میلیون و ۳۷۰ هزار ریال کشف شد که جهت بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

احمدی تصریح کرد: در این طرح نظارتی، تعداد ۱۵۲ مورد شکایت و درخواست مردمی به سامانه پاسخگویی به شکایات اداره کل صمت استان اعلام شد که از این تعداد، ۹۰ مورد توسط بازرسان اداره کل رسیدگی و ۶۲ مورد نیز در دست بررسی است.

کد خبر 748758

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد