Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، یوسف سعیدی، معاون امور پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: آموزش و پرورش طبق سنوات گذشته برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان را در ایام تابستان انجام می‌دهد، اما با توجه به شیوع کرونا این برنامه‌ها با پویش «در خانه بمانیم» انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تأکید بر اینکه از امکانات و قابلیت‌های موجود در شبکه شاد برای اجرای برنامه‌های تابستانه بهره می‌گیریم، افزود: برنامه‌های پرورشی متناسب با نیاز‌ها و علایق دانش‌آموزان طراحی شده که نقش بی‌بدیل خانواده در مدیریت اوقات فراغت دانش‌آموزان نسبت به سال‌های گذشته کاملا آشکار است.

معاون امور پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: در حقیقت هر خانه نقش پایگاه را برای پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان ایفا می‌کند و می‌طلبد که برای بهره‌وری حداکثر، مساعدت و همکاری خانواده‌ها بیشتر شود.

سعیدی از ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به دانش آموزان در جهت تحقق شعار سال خبر داد و گفت: برنامه‌های اوقات فراغت دانش آموزان امسال با شعار هر دانش آموز یک مهارت انجام می‌گیرد.

او افزود: نام نویسی برای شرکت در این برنامه‌ها تا هفته دوم تیر ادامه دارد و کلاس‌ها نیز از ۱۵ تیرماه آغاز و تا ۱۵ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

معاون امور پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه هدف‌گذاری وزارتخانه برای استان بیش از ۴۳ هزار دانش آموز است، افزود: تاکنون بیش از ۲۵ هزار دانش آموز در این برنامه شرکت کرده‌اند.

سعیدی اظهار داشت: آموزش‌ها به صورت مجازی و در قالب شبکه شاد انجام می‌گیرد، اما در صورتی که ستاد کرونا اجازه دهد، برخی فعالیت‌های فنی نیاز به برگزاری کلاس به صورت حضوری داشته باشند کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

او تأکید کرد: ارائه آموزش‌های ارتباطی همچون آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن، مهارت‌های حرفه‌ای همچون آموزش طراحی لباس و تولیدات فرهنگی، مهارت‌های هنری همچون خبرنگاری و مهارت‌های اشتغالزایی همچون خیاطی و تعمیر وسایل صوتی از جمله رویکرد‌های آموزشی است.

معاون امور پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان در پایان با اشاره به اینکه دو هزار و ۲۸ معلم ارائه این آموزش‌ها را بر عهده خواهند داشت، افزود: برنامه‌های پرورشی اداره کل با هدف در خانه ماندن و سلامت دانش آموزان، استمرار فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در تابستان، ایجاد زمینه‌های لازم برای تقویت جسمی و روانی و تقویت روحیه دانش آموزان در شرایط کرونایی اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش و پرورش اوقات فراغت دانش آموزان برنامه ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج

‌طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دستاوردها، ابتکارات و توانمندی‌های خوداتکایی، خودکفایی و خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان در سومین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات و تولیدات کارگاه‌های خود اتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در سنندج عرضه شد.

‌وی بیان کرد: این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان ضمن کسب مهارت‌های زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله دیگر از زندگی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای بالقوه خود را فعل سازند.

محمدی با بیان اینکه در سه غرفه این نمایشگاه توانمندی‌های دانش آموزان با نیاز ویژه شهرستان سنندج به نمایش گذاشته شده، مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه‌ها دانش آموزان آثار و دست سازه‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته‌اند.

وی هدف از حضور دانش آموزان مراکز متوسطه استثنایی در این نمایشگاه را ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی عنوان کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خودباوری و خود اتکایی از محوری‌ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هرمرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

محمدی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۰ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با نمایش دست ساخته‌های دانش آموزان متوسطه کاردانش خاص هنرستان‌های دخترانه گل‌ها وپسرانه نوآوران سنندج برای بازدید عموم آزاد است.

کد خبر 6090988

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری