Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور علوانی یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پل آزادی خرمشهر به دلیل قدمت و فرسودگی پایه‌ها و شرایط خاص توانایی تردد خودروهای سنگین را ندارد لذا لازم است برای بازسازی،محکم سازی و مرمت آن در سطح کلان چاره‌اندیشی شود.

وی با بیان اینکه پایه‌های پل آزادی ترک خورده ، فرسوده و خطرساز شده است افزود: به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی ناشی از تردد خودروهای سنگین به مدیریت بحران استان گزارش لازم ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوانی اظهار داشت: طرح مطالعاتی تعریض و مرمت پل آزادی خرمشهر از سوی منطقه آزاد اروند پیش‌بینی شده است ولی متاسفانه تاکنون برای اجرای عملیات اقدامی انجام نشده است.

وی خواستار همکاری پلیس راهور برای جلوگیری از تردد خودروهای سنگین از پل آزادی شد و گفت:با توجه به وضعیت نگران کننده پل استقرار نیروی راهور برای جلوگیری از تردد خودروهای سنگین از پل آزادی و هدایت آنها به سمت پل یادگار امام لازم و ضروری است.

️فرمانده انتظامی خرمشهر نیز با اشاره به انتشار کلیپی در فضای مجازی در خصوص تخریب و سرقت یکی از پایه‌های پل قدیم این شهرستان گفت: با انتشار خبر تخریب و سرقت یکی از پایه‌های پل آزادی(قدیم) خرمشهر موضوع سریعا توسط کارشناسان انتظامی مورد بررسی میدانی قرار گرفت که برابر تصاویر موجود پایه پل مذکور به علت بار وارده و فرسودگی موجب ریختن پوشش بتنی این پل شده است.

سرهنگ فرشاد کاظمی افزود: در سایر نقاط این پل نیز که دسترسی به آن امکان پذیر نمی‌باشد به دلیل شرایط آب و هوای و قدمت آن فرسوده شده و هیچ گونه تخریب یا سرقتی در این خصوص صورت نگرفته است.

شهرستان خرمشهر دارای پل آزادی معروف به پل قدیم و پل شهید جهان آرا بر روی رودخانه کارون می‌باشد که این ۲ پل به خصوص پل قدیم توان ترافیک سنگین و ترانزیتی خودروهای سنگین را ندارد.
علاوه بر این منطقه منیخ نیز از پل شناور که در زمان جنگ و پس از آن بر روی رودخانه کارون احداث شده بود، پس از مدتی به دلیل فرسودگی و برای جلوگیری از بروز حوادث این پل به دستور فرماندار وقت جمع آوری شد.

برچسب‌ها خرمشهر مرمت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر مرمت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور خرمشهر مرمت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تردد خودروهای سنگین پل آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»

تین نیوز

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی به محتواهای منتشر شده درباره یکی دانستن اعتبارات و عملیات اجرایی مربوط به «رفع نقاط پرحادثه» و  «روکش آسفالت» واکنش نشان داد.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، «وحید قربانی» افزود: برخی افراد و رسانه ها اقدام به بازنشر محتوایی کردند که اساسا نادرست و منبع اولیه نیز با توجه به عدم آشنایی به حوزه جزئیات و تفاوت های موجود در حوزه های تخصصی عمران، ایمنی و نگهداری راه این اشتباه را مرتکب شده است.

وی توضیح داد: در برنامه «صف اول» با موضوع ایمنی حمل و نقل پخش شد، به اشتباه 2 موضوع متفاوت شامل اعتبار مالی صندوق خسارت‌های بدنی برای «رفع نقاط حادثه خیز» و اعتبار «روکش آسفالت» با یکدیگر در قالب یک گزارش قید شده است.

قربانی ادامه‌داد: این درحالی است که طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی ۳سه هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز از محل صندوق بیمه خسارت های بدنی نیاز است که شامل اقداماتی همچون نصب علائم، آشکارسازی، اصلاح هندسی و غیره است.

وی اضافه‌کرد: از طرفی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به بودجه مورد نیاز اصلاح روکش آسفالت اشاره می کند که بودجه و اعتبارات آن کاملا متفاوت و برای اجرای این حجم از روکش آسفالت به ماشین‌آلات، قیر، آسفالت و غیره نیاز است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: نکته دیگر اینکه در محتوای منتشر شده مبلغ سه همت فقط به عنوان سهم صندوق بیمه خسارت‌های بدنی برای رفع نقاط حادثه خیز و مطالبه وزارت راه و شهرسازی آمده است که هنوز پرداخت نشده و بقیه اعتبار مورد نیاز بیان نشده است‌.

وی اظهار داشت:‌ در حوزه حمل‌ونقل اعتبارات و حجم عملیات مربوط به رفع نقاط پرحادثه کاملا مجزا از احجام و اعتبارات عملیات روکش آسفالت جاده ها است و بر این اساس نمی توان اعتبار مورد نیاز این دو موضوع را در کنار یکدیگر قرار داد یا مقایسه کرد.

قربانی افزود: مصاحبه «رضا اکبری» معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره اعتبار مورد نیاز برای انجام عملیات روکش آسفالت محورهای شریانی کشور مربوط به چندین ماه قبل است و ارتباطی با بودجه رفع نقاط پرحادثه ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • روسیه «واگنر» را بازسازی کرد تا از تکرار شورش آن جلوگیری کند
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد