Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سعید سجادی رئیس اداره امور فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی درخصوص میزان پلاک‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی و تسهیلات درحوزه مکانیزاسیون کشاورزی در خراسان رضوی امسال گفت: در سال ۱۴۰۰ در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی تسهیلات خط اعتباری مرحله نهم به مبلغ ۲۴۰۰ میلیارد ریال ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید ۳۱۷ دستگاه انواع ماشین آلات و ادوات کشاورزی در خراسان رضوی

او افزود: در سه ماه اول سال جدید ۱۲۰۶ میلیارد ریال معادل ۵۰ درصد سهمیه اعلامی متقاضیان خرید ماشین‌ها، ادوات و تجهیزات کشاورزی به شعب عامل بانک کشاورزی معرفی شده است. افراد متقاضی تاکنون موفق به دریافت ۲۴۴ میلیارد ریال شده‌اند. این میزان معادل ۱۰.۲ درصد مصوب شده است. این میزان تسهیلات اعتباری پرداختی برای خرید ۴۳ دستگاه انواع تراکتور، ۱ دستگاه کمباین برداشت غلات و ۲۷۳ دستگاه انواع ادوات دنباله بند و تجهیزات استفاده شده است.

رئیس اداره امور فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: در سال گذشته سهم اعتباری استان ۱۷۱۴ میلیارد ریال بوده است. در پایان سه ماه اول سال گذشته ۱۰ درصد یعنی ۱۶۸ میلیارد ریال به شعب بانک عامل معرفی شد و ۱.۲ درصد از آن مصوب شد. این امر منجر به جذب چهار دستگاه تراکتور و ۵۲ دستگاه ادوات بود.

افزایش ۹ درصدی خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی درخراسان رضوی در سال جدید

سجادی با اشاره به اینکه «میزان پرداخت تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است» بیان کرد: امسال نسبت به سال گذشته شاهد ۹ درصد افزایش در زمینه خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی هستیم.

او درمورد میزان پلاک‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی در سال جدید در خراسان رضوی، تصریح کرد: از ابتدا امسال بالغ بر ۲۹۰ دستگاه تراکتور و کمباین با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی شماره‌گذاری شده است. به دلیل اینکه از سال ۹۳ شرکت‌ها ملزم به ارائه تراکتور با پلاک هستند، در واقع این طرح در سال‌های اخیر مشمول تراکتور‌هایی است که در ۳۰ یا ۴۰ سال گذشته توزیع شده است؛ بنابراین این پلاک‌گذاری هر ساله روند کاهشی دارد و این طرح تقریبا رو به اتمام است.

رئیس اداره امور فناوری‌های مکانیزه سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی با اشاره به وامی که به کشاورزان تعلق می‌گیرد تاکید کرد: این وام ۱۵ درصد و با بازپرداخت پنج‌ساله و برای کمباین و ماشین‌های گران قیمت دیگر هفت ساله است.

سجادی اظهار کرد: این تسهیلات در کلیه بخش‌های زراعت، گلخانه، گیاهان دارویی و حتی جنگل و معدن در زمینه ماشین آلات و تجهیزاتی که برای تایید کیفیت در سامانه توسعه مکانیزاسیون درج شده است پرداخت می‌شود.

انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مکانیزاسیون کشاورزی تسهیلات کشاورزی پلاک گذاری خراسان رضوی میلیارد ریال ماشین آلات پلاک گذاری سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است

علیرضا خدابنده مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی در راستای ابلاغیه وزارت نیرو مبنی بر نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تامین برق چاه‌های کشاورزی، نصب این نیروگاه‌ها را به عنوان اولین استان و پیشرو در این طرح آغاز کرد.

او افزود: مدیریت بار در روز‌های اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی است، در این راستا دارندگان چاه‌های کشاورزی می‌توانند با مراجعه به ادارات برق شهرستان‌ها نسبت به ثبت نام برای دریافت پنل‌های خورشیدی اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: یکی از استان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خراسان رضوی است و تاکنون هزار و ۱۲۱ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۱۰.۵ مگاوات در استان نصب شده است.

خدابنده بیان کرد: برنامه امسال نیز نصب حدود ۵۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی ویژه مشترکان در خراسان رضوی است.

او تصریح کرد: به این منظور مقرر شده است با هدف انسجام بخشی و هم افزایی فعالیت‌های نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، کمیته راهبری این نهضت در هر شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روز‌های پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار گردد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی تاکید کرد: با اجرای نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی موثر در جهت کاهش ناترازی‌های تابستان و تولید پایدار محصولات کشاورزان عزیز برداشته تا رضایت این قشر ایثارگر نیز تأمین شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود