Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش جهانپور درباره آخرین اقدامات برای تولید واکسن برای افراد زیر 18 سال گفت: خوشبختانه در ایران مجوز یکی از واکسن ها با نام پاستور -کووک صادر شده که همزمان فاز سه کارآزمایی بالینی این واکسن برای افراد 5 تا 17 سال در کوبا مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش برنا؛ بر اساس اظهارات وزیر علوم و وزیر آموزش و پرورش قرار است در مرداد ماه اساتید، معلمان و کادر آموزش تحت تزریق واکسن کرونا قرار گرفته و سال تحصیلی 1400-1401 به شکل حضوری برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در این بین دانشجویان نیز از قاعده واکسیناسیون به دور نیستند  و  قرار است در روند تزریق واکسن برای این افراد تا پاییز 1400 به اتمام برسد.« بر اساس اظهارات محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش  معلمان بعد از ماه‌ها ارتباط متفاوتی با دانش آموزان دارند. دانش آموزان نیز بعد از ماه‌ها دوری از مدرسه می‌خواهیم دوباره مهرماه به مدرسه بیاوریم. » مهر 1400 در حالی به شکل حضوری مدارس برگزار می‌شود که بر اساس گفته‌های پزشکان  و مختصصان کودکان ناقلان قهاری هستند و می‌توانند بدون عارضه و به شکل غیر قابل باور جمعیت قابل توجهی را به کرونا مبتلا کنند. چندی قبل هم علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران درباره ابتلای کودکان به کرونا گفته بود که «کودکان کمتر به کرونا مبتلا می‌شوند؛ میزان متوسط درگیری کودکان در مجموع جمعیت‌‌های سنی 1.7 تا 2 درصد است همچنین کمتر از نیم تا دو درصد کودکان در آی سی یو بستری می‌شوند.» کودکان در صورت ابتلا به بیماری تظاهرات بالینی متفاوتی دارند و کمتر بدحال می‌‌شوند « بیشترین میزان ابتلا در گروه سنی زیر 18 سال مربوط به پسران 15 تا 17 سال است، اما بیشترین موارد بستری معمولاً در کودکان زیر 10 سال است. مطالعه‌ای که در تهران داشتیم نشان داد که 77 درصد کودکان زیر 10 سال که در بیمارستان‌‌های تهران به علت کرونا بستری شدند، بیماری زمینه‌ای داشتند. کودکان پخش کننده بسیار مهم ویروس هستند. اخیرا در آلمان مطالعه‌‌ای انجام و مشخص شده سطح آنتی بادی‌ کودکان مورد مطالعه 6 برابر بالاتر از حدمعمول بوده یعنی به بیماری مبتلا شده اند اما ضعیف بوده و در همان فاصله بیماری را منتقل کرده‌اند.»

تاکنون واکسن کرونا برای کودکان و نوجوان و زنان باردار در کل دنیا تهیه نشده است. حال با توجه به بازگشایی مدارس به شکل حضوری برخی خانواده‌ها به ویژه والدین کودکان مبتلا به نقص ایمنی نگرانی‌هایی دارند. کیانوش جهانپور، مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره آخرین اقدامات برای تولید واکسن کرونای افراد زیر 18 سال به خبرنگار برنا گفت: واکسن‌های فعلی عموما برای گروه سنی کودکان و نوجوانان کارآزمایی بالینی و مطالعه نشده است.

 او افزود: خوشبختانه در ایران مجوز یکی از واکسن ها با نام پاستور -کووک صادر شده که همزمان فاز سه کارآزمایی بالینی این واکسن برای افراد 5 تا 17 سال در کوبا مورد بررسی قرار گرفته است.

جهانپور تصریح کرد: به محض اینکه مطالعه کارآزمایی بالینی این گروه در کوبا موفق شود حداقل واکسن پاستور کووک برای گروه سنی کودکان و نوجوانان خواهیم داشت.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: واکسن برکت هم تا امروز برنامه‌ریزی کرده تا بعد از کارآزمایی بالینی برای کودکان و نوجوانان هم مجوز اخذ کرده  و اقدامات در دستور کار  قرار دهد.

به گفته او دغدغه‌ای از این لحاظ نداریم و فکر می‌کنم که ما در دنیا واکسن مورد نیاز کودکان و نوجوانان را خواهیم داشت.

جهانپور در پاسخ به این سوال که در این شرایط کودکان مبتلا به بیماری زمینه‌ای چه اقداماتی باید انجام دهند؟، افزود: بیماران زمینه‌ای عموما مشکلی برای دریافت واکسن نخواهند داشت البته ممکن است برخی واکسن ها برای بعضی بیماران خاص، اختلالات و نقص ایمنی ایجاد کند  و قابل استفاده نباشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش واکسیناسیون دانش آموزان مدرسه کودکان ابتلا به بیماری ویروس آلمان زنان والدین روابط عمومی سازمان غذا و دارو برنا کودکان و نوجوانان ایران کوبا سازمان غذا و دارو کیانوش جهانپور واکسن کرونا زهرا سلیمانی کودکان و نوجوانان کارآزمایی بالینی واکسن کرونا واکسن ها زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!