Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@16:18:56 GMT

چند باور نادرست درباره شارژ تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۹۹۲۳

چند باور نادرست درباره شارژ تلفن همراه

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شارژ تلفن کار آسانی به نظر می‌رسد و نیازی به بحث و گفتگو درباره آن نیست. اما آیا تا به حال فکر کرده اید، باتری گوشی را به درستی شارژ می‌کنید یا نه؟ اول از همه، مهم است که به یاد داشته باشید، بیشتر باتری‌هایی که امروزه در تلفن‌ها استفاده می‌شوند، باتری‌های یون‌لیتیوم هستند و در نسخه‌های ویژه مستعد فرسودگی می‌باشند؛ بنابراین، شارژ نامناسب گوشی ممکن است به تداوم آن آسیب برساند و در طولانی مدت به باتری آسیب برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین باور غلط: وقتی تلفن در شارژ است از آن استفاده نکنید

بسیاری از مقالات آنلاین نشان می‌دهد که استفاده از تلفن هنگام شارژ می‌تواند ایمن نباشد. بنا براین ادعا، این کار ممکن است باعث انفجار گوشی شود و به باتری آسیب برساند و یا حتی باعث برق گرفتگی شود.

اما باز کردن برنامه ها، پاسخگویی به تماس‌های تلفنی و بررسی پیام‌های متنی هنگام اتصال تلفن در واقع کار بلامانع است. تنها مشکلی که ممکن است با آن روبه رو شوید این است که شارژ باتری شما بیشتر طول می‌کشد؛ هرچند ممکن است شارژ بیشتر طول بکشد، استفاده از تلفن در هنگام اتصال کاملاً ایمن است. فقط مطمئن شوید، از شارژرهای اصلی و کابل‌های شارژ با کیفیت بالا استفاده می‌کنید.

دومین باور غلط: شاید رایج‌ترین تصور غلطی که بسیاری از مردم دارند این است که شارژ یک شبه تلفن شما باعث از بین رفتن باتری می‌شود.

چندی پیش، این مورد بود. با این حال، تلفن‌های امروزی دارای تراشه‌های محافظتی اضافی هستند که در باتری تعبیه شده اند تا شارژ اضافی اتفاق نیفتد.

هنگامی که باتری داخلی تلفن شما به ظرفیت کامل خود رسید، شارژ متوقف می‌شود. با این حال، توجه به این نکته مهم است که اگر تلفن هوشمند خود را به برق وصل کنید تا یک شب شارژ شود، از میزان قابل توجهی انرژی استفاده می‌کند؛ یعنی هر بار که تلفن شما به ۹۹ درصد کاهش می‌یابد، دستگاه شما برای تأمین باتری کامل از برق استفاده می‌کند؛ این را شارژ بدون چربی می‌نامند.

سومین باور غلط: شما باید از شارژر با همان مارک تلفن خود استفاده کنید

بسیاری از مردم فکر می‌کنند که برای شارژ تلفن هوشمند خود باید از شارژر مارک رسمی استفاده کنید.

با این حال، این یک الزام محسوب نمی‌شود. تا زمانی که از شارژر ارزان قیمت استفاده نمی‌کنید، استفاده از شارژری که از همان مارک تلفن شما نیست، مشکلی ندارد.

هنگام خرید شارژر برای دستگاه خود، حتما شارژرهای با کیفیت را از مارک‌های معتبر خریداری کنید.

چهارمین باور غلط: شما همیشه باید باتری تلفن را تا صددرصد شارژ و باتری را تا صفر درصد تخلیه کنید

برای سال‌ها، بسیاری از مردم تصور می‌کردند که اجازه دادن به تخلیه کامل گوشی تا ۰ درصد قبل از شارژ مجدد آن تا ۱۰۰ درصد، بهترین روش شارژ است و شارژ باتری گوشی به صورت چند دقیقه در روز می‌تواند در طولانی مدت به آن آسیب برساند؛ اما در واقعیت بهتر است آن را کامل شارژ نکنید، زیرا ولتاژ بالاتر می‌تواند باتری لیتیوم یون را تحت فشار زیادی قرار دهد؛ یعنی فشار طولانی مدت ممکن است به عمر باتری تلفن هوشمند آسیب برساند.

پنجمین باور نادرست: مهم نیست که تلفن را هر از گاهی کاملاً خاموش کنید

بسیاری از ما اشتباه می‌کنیم که تلفن هایمان را در حالی که از آن‌ها استفاده می‌کنیم، تمام روز را رها کرده و یک شب وقت برای شارژ آن‌ها می‌گذاریم.

اما در واقع، خاموش و تنظیم مجدد تلفن یکی از روش‌های صرفه جویی در مصرف باتری است.

تلفن شما دستگاهی است که چندین برنامه مداوم در پس زمینه اجرا می‌کند؛ بنابراین، مهم است که هرازچندگاهی به آن استراحت دهید.

راه اندازی مجدد تلفن حداکثر فقط دو دقیقه طول می‌کشد، این زمان می‌تواند به حفظ عمر باتری دستگاه بسیار عزیز شما کمک کند.

منبع: تابناک با تو 

انتهای پیام/ 

کد خبر: 1101804 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز آسیب برساند تلفن شما باور غلط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی