Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور در دیدار با رئیس نظام روانپزشکی با بیان اینکه فوریت‌های پزشکی علاوه بر خدمات جمعی گاهی نیازمند ارائه خدمات روانی هستند اظهار کرد: در تصادفات کسانی که دچار سانحه می‌شوند مشکلات خاص روحی پیدا می‌کنند و نیازمند حمایت هستند در خط اول ارائه خدمات استرس‌ها و فشار‌های روانی حادثه دیدگان بر عملکرد کارکنان اورژانس هم تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در کنار تیم فوریت‌های پزشکی، تیم روانشناسی می‌تواند موجب حمایت‌های روحی و روانی می‌شود.

حاتمی رئیس نظام روانپزشکی هم در این دیدار گفت: روانشناسی و مشاوره‌ها در کرونا و حوادث می‌تواند کنار تیم‌های عملیاتی حضور داشته باشند که در کل دنیا هم این در نظر گرفته شده است و باید پیش بینی آن از قبل انجام شود.

او افزود: کشور ما در حوادث غیر مترقبه تجربه دارد و پس از بحران، حوادث دیگری هم می‌تواند اسیب‌های اجتماعی را ایجاد کند.

 حاتمی گفت: افسردگی، وسواس و اختلال شخصیت مواردی است که در حوادث می‌تواند به افراد پس از سانحه آسیب بزند.

او تصریح کرد: ما به عنوان متولی سلامت روان جامعه ۲ خواسته داریم یکی اینکه کنار شیوه نامه‌های بهداشتی در کرونا باید پیوست سلامت روانی هم به بیمار داده شود. دوم اینکه غربالگری آموزش و پرورش باید انجام شود و شناسنامه سلامت روان داشته باشند.

رئیس نظام روانپزشکی گفت: می‌توان در هر استان ۳۰_ ۴۰ روانشناس را آموزش داد که در بحران‌های خاص توانمندی داشته باشند تا بتوانند حمایت‌های روانی پس از بحران را داشته باشند. آموزش این افراد به عهده ماست تا شما می‌توانید در بحران‌ها از توانمندی آن‌ها استفاده کنید.

او درباره بیماری کرونا افزود: کرونا تنهایی زا است تنهایی هم می‌تواند ایجاد افسردگی کند و اگر فرد زمینه داشته باشد می‌تواند سلامت روانی وی را تهدید کند.

حاتمی تصریح کرد: شکل گیری یک دبیر خانه مشترک بین سازمان اورژانس کشور و سازمان نظام روانپزشکی می‌تواند کمک شایانی بکند. این دبیرخانه می‌تواند با همکاری سازمان‌های دیگری مانند هلال احمر و اورژانس اجتماعی _ بهزیستی نیز انجام شود.

او افزود: در مواقع بحران باید امکانات ملی در اختیار مدیریت بحران قرار بگیرد و این نیازمند ساماندهی و هماهنگی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فوریت های پزشکی اورژانس کشور نظام روانپزشکی داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات